|
Post by mikys2019 on Apr 25, 2020 9:30:29 GMT 2
αληθεια γιωργο αυτην οδηγουσε το 1982 που πεθανε ? Μιχάλη το '82 σκοτώθηκε ο Βιλνέβ. Ο Πέτερσον το 1978. Δεν οδηγούσε την 79 στη Monza, αλλά μια τροποποιημένη περσινή 78 αφού το μονοθέσιο του δεν ήταν έτοιμο, μετά από κάποια προβλήματα που είχε με αυτό την Παρασκευή. Πιθανόν, αν δεν συνέβαινε όλο το σκηνικό και είχε καταταχτεί με την 79, θα ήταν πιο ψηλά στην εκκίνηση και δεν θα εμπλεκόταν στο ατύχημα. Αλλά αυτό είναι μόνο ένα "αν", που προσθέτει δράμα στην ιστορία. Καλημέρα Γιωργο ο Κολιν Τσαπμαν οδηγουσε λοτους κ σκοτωθηκε το 1982 σε δοκιμες. Γιαυτον μιλουσα
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 25, 2020 9:33:19 GMT 2
Για το χρώμα του σασί και τα ρακόρ, θα ήθελα το σχόλιο να γινόταν κατά το WIP ώστε να μπορεί να τροποποιηθεί ή βελτιωθεί. Αλλιώς, μοιάζει λίγο με μουντ κακιά πεθεράς... " Στα έλεγα κορίτσι μου, είναι τεμπέλης αυτός το άντρας σου..." Ενταξει καλα ολα αυτα με τα στυλ, απλα το αποτελεσμα οπως βγηκε δεν ειναι ρεαλιστικο ακομα και για την κλιμακα. Τα περι κακιας πεθερας τα αφηνω ασχολιαστα Καλημερα και καλη συνεχεια Δεν διαφωνώ αλλά δεν θα κάνω κάτι που δεν μου αρέσει. Στη δική μου βιτρίνα μπαίνει, όχι σε αυτή του Μπάμπη του φλου. Αλλά όπως και να έχει το τίμιο θα ήταν να το σχολιάσεις στο wip. Αυτό δεν αλλάζει, ότι και να γράψεις, σόρρυ. Επίσης, τι να σχολιάσεις για την πεθερά όταν το πράγμα είναι τόσο ξεκάθαρο και οφθαλμοφανές. Καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 25, 2020 9:36:52 GMT 2
Μιχάλη το '82 σκοτώθηκε ο Βιλνέβ. Ο Πέτερσον το 1978. Δεν οδηγούσε την 79 στη Monza, αλλά μια τροποποιημένη περσινή 78 αφού το μονοθέσιο του δεν ήταν έτοιμο, μετά από κάποια προβλήματα που είχε με αυτό την Παρασκευή. Πιθανόν, αν δεν συνέβαινε όλο το σκηνικό και είχε καταταχτεί με την 79, θα ήταν πιο ψηλά στην εκκίνηση και δεν θα εμπλεκόταν στο ατύχημα. Αλλά αυτό είναι μόνο ένα "αν", που προσθέτει δράμα στην ιστορία. Καλημέρα Γιωργο ο Κολιν Τσαπμαν οδηγουσε λοτους κ σκοτωθηκε το 1982 σε δοκιμες Ααα, νόμιζα για τον Πέτερσον έλεγες. Οδηγούσε ένα μονοθέσιο δοκιμών, με "ενεργητικές" αναρτήσεις, βασισμένο στην 82, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το τελευταίο.
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 26, 2020 8:54:06 GMT 2
Να κανω μια παρατηρηση ....εχετε δει ποτε στα ιστορικα χρονικα φορμουλα 1 ανεξαρτητος μαρκας βρωμικη κ χωρις να γυαλιζει ....τα λαστιχα μπορει να ειναι σε οτι κατασταση θελετε αλλα το αμαξωμα καθρεπτης ... Μιχάλη ευχαριστούμε για την επισήμανση. Να προσθέσω ότι τα σύγχρονα μονοθέσια (εποχές Pirelli), επειδή τα ελαστικά τους αφήνουν άπειρα marbles και κάνουν την πίστα μούτι (εικόνες που όλοι έχουμε δει, ιδίως μετά τον τερματισμό που οι ταχύτητες είναι μικρές και η κάμερα πιάνει και άλλες λεπτομέρειες), ανάμεσα στις περιόδους και φυσικά στον αγώνα γίνονται αρκούντως χάλια. Φυσικά, αυτό δεν γινόταν παλιά, όπου τα ελαστικά απλά φθειρόταν. Τότε οι φθορές ήταν από φυσικά αίτια , λάδια, σκόνες, μυγάκια κλπ Όπως και να έχει, ένα μονοθέσιο μπορεί να αναπαρασταθεί σε όποια φάση θέλουμε, αρκεί να ακολουθείτε μια σχετική λογική.
|
|
|
Post by czt on May 24, 2020 17:48:16 GMT 2
Σε ευχαριστω πολυ Γιωργο για αυτο το μοναδικο δωρο που θα βαλω στη βιτρινα μου! Σιγουρα θα ειναι η ατρακτιον και θα κλεβει ολα τα φωτα αλλα ενας τζιαφας ειναι τιμη μου και χαρα μου να εχω ! Παρα πολυ ωραιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Post by gtziaf on May 29, 2020 8:10:50 GMT 2
Σε ευχαριστω πολυ Γιωργο για αυτο το μοναδικο δωρο που θα βαλω στη βιτρινα μου! Σιγουρα θα ειναι η ατρακτιον και θα κλεβει ολα τα φωτα αλλα ενας τζιαφας ειναι τιμη μου και χαρα μου να εχω ! Παρα πολυ ωραιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα τη βάλω ψηλά να μην τη φτάνεις Ευχαριστώ, Κωστή. Καλημέρα
|
|
|
Post by nektarios on Jun 6, 2020 0:18:03 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 6, 2020 6:10:58 GMT 2
Καλημέρα, Νεκ κι ευχαριστώ
|
|