Θεμα: Ιnitial-D
Apr 4, 2020 22:28:20 GMT 2
Post by wickedgc8 on Apr 4, 2020 22:28:20 GMT 2
Καλησπερα σε ολους! Μιας και δεν βρηκα καποιο θρεντ νεων μελων,ειπα να γραψω κατευθειαν εδω! ενα μελος του φορουμ με ενημερωσε για τη σελιδα (δεν την γνωριζα ομολογω), και ενθουσιαστηκα! anyway, το ονομα μου ειναι Γιαννης, και ειμαι λατρης των αυτοκινητων 1/1 οπως φυσικα και των 1/24. Ιδιαιτερη αγαπη βεβαια εχω στα ιαπωνικα αυτοκινητα, ανιμε και γενικοτερα στο bucket list ειναι ενα ταξιδι στην Ιαπωνια. Ξεκινοντας μετα απο μια μεγαλη παυση απο το χομπι και εχοντας ασχοληθει μονο με αεροπλανα,αποφασισα να πεσω με τα μουτρα στην 1/24 και σαν θεμα διαλεξα το ανιμε initial D, φτιαχνοντας τα μοντελα ολοκληρης της σειρας κατα σειρα που εμφανιζονται στο ανιμε( φυσικα αυτο ισχυει μονο απο τη στιγμη που υπαρχει διαθεσιμοτητα των κιτ) . Η aoshima και η fujimi κυκλοφορησαν πριν χρονια καποια μοντελα της σειρας αλλα πλεον κυκλοφορουν μονο τα πιο ''γνωστα''. οποτε πρεπει να αυτοσχεδιαζω με πολιτικες version ,διαφορετικες ζαντες ,custom χαλκομανιες κλπ. Απο εδω και στο εξης θα ανεβαζω φωτος των τελειωμενων μοντελων σε αυτο το θρεντ, και απο το επομενο μοντελο θα ξεκινησω οσο μπορω να ανεβαζω και στα υπο κατασκευη. προς το παρον ανεβαζω τα μοντελα που εχω φτιαξει μεχρι τωρα. καλως σας βρηκα και ευχαριστω για τον χρονο σας!
Takumi Fujiwara
toyota corolla ae86
akina speed stars
koichiro Iketani
nissan silvia s13
akina speed stars
Takahashi Ryosuke
Mazda rx7 fc3s
akagi red suns
Kenta nakamura
Nissan silvia s14 zenki
akagi red suns