|
Post by pkout on Mar 17, 2020 23:06:36 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Mar 18, 2020 0:13:13 GMT 2
Τελικά τόσο καιρό όλο και κάτι ψαχούλευες! Ο σωστός μοντελομάστορας στο μαύρο φαίνεται, πόσο μάλλον όταν βάφει με Humbrol. Σαφώς υπάρχει βελτίωση Παύλε σε σχέση με την ''330'', ήδη ανυπομονώ για την συνέχεια φίλε!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 18, 2020 9:10:24 GMT 2
Σούπερ δείχνει, Παύλο. Μπράβο! Χάμπρολ σε σπρέι ή εναμελάκι από μεταλλικό κεσεδάκι. Τι θα φτιάξεις για το ετ χόμ;
|
|
|
Post by freddieslotcars on Mar 18, 2020 11:22:50 GMT 2
Πόλη όμορφο σε "Black version" Eγω το εχω σε 1/18 της Maisto...
|
|
|
Post by czt on Mar 18, 2020 23:30:09 GMT 2
Παυλο πολυ ωραιο! Το γιαλισμα και το ολο αποτελεσμα φανταστικο! Εγω το μισο να φτασω απο αυτο που εκανες θα ειμαι τρελα χαρουμενος
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Mar 19, 2020 10:45:00 GMT 2
Καλημερα Παυλο, πολυ αγριαδα το αποτελεσμα, εντυπωσιακο Και παρα πολυ καλο το γυαλισμα σε μαυρο που ειναι απο τα δυσκολοτερα για να βγει χωρις προβληματα.
|
|
|
Post by pkout on Mar 26, 2020 21:42:58 GMT 2
Σούπερ δείχνει, Παύλο. Μπράβο! Χάμπρολ σε σπρέι ή εναμελάκι από μεταλλικό κεσεδάκι. Τι θα φτιάξεις για το ετ χόμ; Ευχαριστώ Ζωρζ @home έρχεται συμμετοχή εξ Ιταλίας Πόλη όμορφο σε "Black version" Eγω το εχω σε 1/18 της Maisto... Ευχαριστώ φίλε Παυλο πολυ ωραιο! Το γιαλισμα και το ολο αποτελεσμα φανταστικο! Εγω το μισο να φτασω απο αυτο που εκανες θα ειμαι τρελα χαρουμενος Ευχαριστώ Κώστα, για σχεδόν τελειωμένο μοντέλο μετά από 2 χρόνια είναι μια χαρά Καλημερα Παυλο, πολυ αγριαδα το αποτελεσμα, εντυπωσιακο Και παρα πολυ καλο το γυαλισμα σε μαυρο που ειναι απο τα δυσκολοτερα για να βγει χωρις προβληματα. Μέρσι μεσιέ ACO
|
|
|
Post by pkout on Mar 26, 2020 21:45:22 GMT 2
Τελικά τόσο καιρό όλο και κάτι ψαχούλευες! Ο σωστός μοντελομάστορας στο μαύρο φαίνεται, πόσο μάλλον όταν βάφει με Humbrol. Σαφώς υπάρχει βελτίωση Παύλε σε σχέση με την ''330'', ήδη ανυπομονώ για την συνέχεια φίλε! Ευχαριστώ Άλεξ Χαμπρολ και ξερό ψωμί λέμε Συνέχεια στο @home
|
|
|
Post by alex78 on Mar 26, 2020 22:02:27 GMT 2
@home έρχεται συμμετοχή εξ Ιταλίας Με το καλό φίλε, ανυπομονούμε!
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 5, 2020 6:50:50 GMT 2
Δεν το ΄χα πάρει είδηση αυτό Παύλο, συγγνώμη για την καθυστέρηση! ΅Εντυπωσιακό και το μοντέλο και το αποτέλεσμα... Συγχαρητήρια!
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 5, 2020 10:04:22 GMT 2
Πολύ όμορφο Παύλο! Ερώτηση: Εσύ που το βλέπεις από κοντά, υπάρχουν γραμμές που έχουν μείνει από το τρίψιμο πριν το γυάλισμα; Το μαύρο χρώμα είναι πολύ δύσκολο και οτιδήποτε προβληματάκι αναδεικνύεται, ποσό μάλλον μέσα από φωτογράφηση. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by pkout on Apr 8, 2020 19:43:53 GMT 2
Δεν το ΄χα πάρει είδηση αυτό Παύλο, συγγνώμη για την καθυστέρηση! ΅Εντυπωσιακό και το μοντέλο και το αποτέλεσμα... Συγχαρητήρια! Ευχαριστώ Κωνσταντίνε να είσαι καλά. Σίγουρα υπάρχουν αδυναμίες και ατέλειες, αλλά δεδομένου των μεγάλων διαστημάτων αποχής βλέπω σαφή βελτίωση ως προς το γυάλισμα. Πολύ όμορφο Παύλο! Ερώτηση: Εσύ που το βλέπεις από κοντά, υπάρχουν γραμμές που έχουν μείνει από το τρίψιμο πριν το γυάλισμα; Το μαύρο χρώμα είναι πολύ δύσκολο και οτιδήποτε προβληματάκι αναδεικνύεται, ποσό μάλλον μέσα από φωτογράφηση. Καλή συνέχεια! Καλησπέρα Φάνη και ευχαριστώ! Όχι, δεν υπάρχουν γραμμές καλουπιού, αλλά ειλικρινά δεν θυμάμαι αν ταλαιπωρήθηκα για να τις εξαφανίσω. Σε ένα σημείο, πάνω στο πίσω αριστερό φτερό, στη θέση όπου περνούσε η γραμμή του καλουπιού, υπάρχει ένα φάγωμα που δεν στοκαριστηκε αρκετά και εξακολουθεί να είναι εμφανές.
|
|