|
Post by karolosh on Mar 15, 2020 12:07:03 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 15, 2020 12:32:26 GMT 2
Πολύ ωραίο γενικά Κάρολε, μπράβο! Το καγκούρωμα μέσω παντρέματος με την Porsche έξυπνη πινελιά. Αν μου επιτρέπεις τώρα μερικές - πάντα καλοπροαίρετες - παρατηρήσεις (εν μέρει βασισμένες στην πρόσφατη εμπειρία μου με το Cabrio): - Το μαύρο χρώμα σήκωνε ακόμα τρίψιμο και γυάλισμα - επίκειται; Βλέπε π.χ. το orange peel στο πίσω μέρος. - Οι εσωτερικές επενδύσεις των θυρών έπρεπε να είναι στο ίδιο χρώμα με τα καθίσματα (ίδια δερματίνη στο 1:1). - Το χρώμα των καθισμάτων παραβγήκε σκούρο - μια ιδέα περισσότερο café latte θα ήταν πιο ρεαλιστική. - Γιατί τα μπροστινά φανάρια έχουν κίτρινο τζάμι; Παρ' όλη τη γκρίνια μου όμορφο αποτέλεσμα - και στα επόμενα με το καλό!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 15, 2020 14:48:29 GMT 2
Ωραία Κάρολε και το ζαντικό όμορφη προσθήκη. Μπράβο
|
|
|
Post by czt on Mar 15, 2020 21:00:16 GMT 2
παρα πολυ ωραιο αποτελεσμα θα υμφωνησω με το συνονοματο για το γυαλισμα μπορουσες και μπορεις να το κανεις ακομα καλυτερο! το ζαντικο θα συμφωνησω με το γιωργο καθως και τα κιτρινα κρυσταλα των φωτων πολυ ωραια!
|
|
|
Post by alex78 on Mar 16, 2020 12:56:52 GMT 2
Ωραία δουλειά Κάρολε! Όμορφοι χρωματικοί συνδυασμοί αν και το μαύρο είναι απαιτητικό χρώμα στο στρώσιμο. Θα ήθελα βαμμένες τις ζάντες και πιό νίκελ τους προφυλακτήρες. Ο αριστερός καθρέφτης....?
|
|
|
Post by karolosh on Mar 17, 2020 18:21:28 GMT 2
Ευχαριστώ φίλοι μου που κάνατε τον κόπο να δείτε το σκαθάρι .Το συγκεκριμένο κιτ μου ψιλό έβγαλε την ψυχή καθόσον αρχικά ήταν βαμμενο μπλε (γι αυτό και το μπλε χρώμα στις εσωτερικές επενδύσεις των θυρών το οποίο περιέργως μου άρεσε).Αυτό πριν 2 χρονια και...Φέτος αποφάσισα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία,και σε έμενα να το τελειώσω επιτελούς ,έτσι αποφάσισα να το ξεβάψω και να το ψεκάσω με Gloss Black(αυτό βρήκα μπροστά μου ...)χωρίς κάτι άλλο. Απλώς ξεμούδιασμα και χαλάρωμα από την δουλειά.
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Mar 19, 2020 11:50:25 GMT 2
Τρισχαριτωμενο! Η ζαντα το ανεβαζει πολυ. Καλη συνεχεια
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 6, 2020 15:03:51 GMT 2
Πολύ όμορφο! Έχω δει και μια φωτό του πραγματικού mat black και του πήγαινε πολύ!
|
|