|
Post by Sakis on Feb 25, 2020 13:40:08 GMT 2
Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον βίντεο για την κατασκευή χειροποίητου bender φωτοχαραγμένων κομματιών. Από τη στιγμή που στο εμπόριο κοστίζουν όσο ένα κιτ Tamiya πιστεύω πως θα φανεί πολύ χρήσιμο. Εγώ τουλάχιστον θα φτιάξω ένα για εμένα.
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 25, 2020 15:55:38 GMT 2
Πολύ ενδιαφέρον
|
|
|
Post by Sakis on Feb 28, 2020 16:43:32 GMT 2
Για του λόγου το αληθές έφτιαξα ένα και μπορώ να πω πως κάνει εξαιρετική δουλειά. 1,50 ο μεταλλικός χάρακας και 0,50 βίδες και λοιπά εξαρτήματα. Το ξύλο φύρα απο περισσεύματα.
|
|
|
Post by mikys2019 on Feb 28, 2020 18:46:13 GMT 2
Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον βίντεο για την κατασκευή χειροποίητου bender φωτοχαραγμένων κομματιών. Από τη στιγμή που στο εμπόριο κοστίζουν όσο ένα κιτ Tamiya πιστεύω πως θα φανεί πολύ χρήσιμο. Εγώ τουλάχιστον θα φτιάξω ένα για εμένα. συγνωμη παιδια για οποιον εχει δει το βιντεο ....μετα που κανει τις εγκοπες δειχνει μια βιδα που πανω εχει κατι περιεργο και παιζει με μια λαβιδα ....αυτο ειναι ρινισματα απο το κοψιμο ? κ πως τα μαζεψε ? κ τι τα θελει ?
|
|
|
Post by Sakis on Feb 28, 2020 19:03:23 GMT 2
Απλά μάζεψε τα ρινίσματα με έναν μαγνήτη και του άρεσε το εφέ οπότε λέει ότι το συμπεριέλαβε μόνο για τον λόγο αυτό. Ουδεμία χρηστική αξία έχει ή σχετίζεται με τον σκοπό του βίντεο.
|
|