|
Post by nektarios on Jan 28, 2020 23:04:25 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 29, 2020 9:35:39 GMT 2
Κι απ' αυτήν τη μεριά, συγχαρητήρια Νεκτάριε!
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 29, 2020 22:28:24 GMT 2
Εντυπωσιακό Νεκ, τόσο στις φώτο όσο και από κοντά. Ωραίο σαν σύλληψη και σαν εκτέλεση.
|
|
|
Post by Sakis on Jan 31, 2020 9:14:24 GMT 2
Τουλάχιστον επιβλητικό όταν το είδα από κοντά. Όσο πολιτικά ορθός κι αν φαίνεσαι εξωτερικά, μέσα σου κρύβεις μεγάλη τρέλα, στο έχω ξαναπεί...
|
|
|
Post by nektarios on Jan 31, 2020 12:31:25 GMT 2
Φίλοι μου Κωνσταντίνε, Γιώργο και Σάκη, σας ευχαριστώ πολύ για τα θετικά σχόλια! Σάκη, με την ολοκλήρωση της "τριλογίας Unimog", επιστροφή στην "πολιτική ορθότητα"... ... ή μήπως τελικά έχεις δίκαιο;
|
|
|
Post by alex78 on Feb 2, 2020 13:59:43 GMT 2
Ιδιαίτερο & πρωτότυπο και βέβαια καλοφτιαγμένο, τα ρέστα μου Νεκτάριε!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 2, 2020 23:13:10 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ, φίλε! Χαίρομαι που σου άρεσε!
|
|
|
Post by Diecast917k on Feb 12, 2020 23:57:04 GMT 2
Εξαιρετικο αποτελεσμα! Θα ηθελα λιγο μεγαλυτερα ζαντολαστιχα απλα για το γαμωτο!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 13, 2020 22:50:26 GMT 2
Έχεις δίκαιο, φίλε! Τα ζαντολάστιχα είναι κάπως... εκτός κλίμακας. Θα έχω το νου μου, μήπως και καταφέρω να ξετρυπώσω τίποτε μεγαλύτερα, π.χ. από κανένα RC στην 1/10... Ευχαριστώ για το θετικό σχόλιο!
|
|
|
Post by czt on Feb 16, 2020 11:38:00 GMT 2
Έχεις δίκαιο, φίλε! Τα ζαντολάστιχα είναι κάπως... εκτός κλίμακας. Θα έχω το νου μου, μήπως και καταφέρω να ξετρυπώσω τίποτε μεγαλύτερα, π.χ. από κανένα RC στην 1/10... Ευχαριστώ για το θετικό σχόλιο! νεκταριε φανταστικη κατσκευη αλλα διαφωνω για τις ζαντες δειχνει οτι ειναι μαμα το εργαλειο
|
|
|
Post by pkout on Feb 28, 2020 22:00:59 GMT 2
Καλησπέρα Νεκ Δεν παρακολούθησα με συνέπεια την κατασκευή, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον ψαρωτικο!!! Με το καλό και στο επόμενο Unimog . Για σκέψου το λίγο.... Lunar unimog
|
|
|
Post by nektarios on Mar 1, 2020 12:23:45 GMT 2
Παύλε, σε ευχαριστώ πολύ για το θετικό σχόλιο! [Φαντάσου να έβλεπες και την "ολοκληρωμένη" (= βαριά οπλισμένη...) έκδοση...] Lunar Unimog... Κάτι σαν 007 "Moonraker" σε ελεύθερη (καλύτερα αυθαίρετη...) μετάφραση, σαν να λέμε... Χμμμμ.... Φίλε, άλλο Unimog δεν πιστεύω οτι θα υπάρξει. Ο κύκλος έκλεισε... Οι παλαβές ιδέες όμως δεν λείπουν ποτέ από τη σκέψη μου... Btw, μιας που σε πέτυχα και ως εξπέρ στα Land Rover, κάνοντας ένα αυτοσπαμάρισμα, ήθελα να σε ρωτήσω, αν ξέρεις να έχει κυκλοφορήσει κανείς το Discovery 300 tdi στην 1/24, έστω και σε diecast. Μια ιδέα που θα ήθελα κάποια στιγμή να υλοποιήσω είναι το όχημα με το οποίο η ελληνική ομάδα κέρδισε το Camel Trophy το 1996. Το όχημα είναι αυτό: Πηγή: www.andro.gr/drasi/20-years-camel-trophy-borneo/ Αν τυχαίνει να το ξέρει και κανένας άλλος, ας μην ντραπεί να το πει...
|
|
|
Post by pkout on Mar 3, 2020 21:03:52 GMT 2
Καλησπέρα Νεκ, Με μικρή καθυστέρηση είδα το μήνυμά σου για το discovery. Επειδή το είχα ψάξει παλιότερα, δεν βρήκα πουθενά discovery σε 1/24, ούτε σαν έκδοση camel trophy ούτε σαν απλή (kit ή diecast) . Μία πρόχειρη γουγλοαναζητηση μου το επιβεβαιωσε εκ νέου. Τα μόνα που παίζουν είναι σε κλίμακα παραραδιενεργου. Υγ. Εξπέρ; Γελάνε και οι λάσπες!!!
|
|