|
Post by gtziaf on May 14, 2012 22:58:00 GMT 2
Εμένα μου αρέσει πάντως Δημήτρη... Περιμένω να το δω και στα τελειωμένα... ΥΓ. Ότι θα πάω σε Profil24 για το Le Mans στο έχω πει? : : : : ;D : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 14, 2012 23:03:03 GMT 2
Ντιμίτρις...
Εντ αι φακ δε κολορς...(που θα λεγες κι εσύ...) Πολύ ωραίο βγαίνει...
μου φαίνεται ή έχεις πάθει le mans fever?? ;D
Αγάπιος
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 15, 2012 10:24:05 GMT 2
Συναδελφοι καλημερα και σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας. Χαιρομαι επισης που γραφουμε ολοι με ελληνικους χαρακτηρες και αποφευγουμε τα γκρινγκλις ;D ;D Προσωπικα το αποτελεσμα δε μου πολυαρεσει, θα μπορουσα καλυτερα, και το κιτ θα μπορουσε καλυτερα... απλη ασυμφωνια χαρακτηρων. Χρηστο νομιζω δεν ειναι θεμα γουστου, απλα γιου καν'τ γκοου ρονγκ με τα παλια αγωνιστικα, ειχαν μια αλλη γοητεια. Αγαπιε, ο πυρετος ΛεΜαν δεν λεει να πεσει καμια 20αρια χρονια τωρα ΥΓ. Τζορτζ, καλα εκανες και πηρες Profil24, μια χαρα κιτ ειναι, η γκρινια εχει να κανει με την σχεση τιμης ποιοτητας. Ποιο κιτ ειναι αν επιτρεπεται?
|
|
|
Post by gtziaf on May 15, 2012 18:06:08 GMT 2
Χαιρομαι επισης που γραφουμε ολοι με ελληνικους χαρακτηρες και αποφευγουμε τα γκρινγκλις Μας έχεις χαλάσεις όλους Τζιμ ;D Σε λίγο, με βλέπω να βάζω νέο όρο στους κανονισμούς του forum ;D ;D Αγαπιε, ο πυρετος ΛεΜαν δεν λεει να πεσει καμια 20αρια χρονια τωρα Αγάπιε... πιστεψε με.. Αν δεις μια φορά Le Mans, κολλάς... Είναι αρρώστια... Ελπίζω να κανονίσουμε κάποια στιγμή σαν forum, ένα ομαδικό ταξίδι για παρακολούθηση του αγώνα.. Μακάρι... ΥΓ. Τζορτζ, καλα εκανες και πηρες Profil24, μια χαρα κιτ ειναι, η γκρινια εχει να κανει με την σχεση τιμης ποιοτητας. Ποιο κιτ ειναι αν επιτρεπεται? To kit είναι η 250P : www.profil24-models.com/english/cadres_gamme_uk.html : : : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 15, 2012 19:13:28 GMT 2
Καλησπέρα Δημήτρη, Σαν θέμα μου αρέσει πολύ, και η ποιότητα της δουλειάς σου το έχει αναδείξει!!! Υ.Γ. Τα ρητινένια κιτ έχουν δική τους φιλοσοφία. Κυριαρχεί ο κανόνας πως τίποτε δεν είναι δεδομένο (εφαρμογές, ποιότητα, σαφήνεια οδηγιών, κλπ), και όλα είναι αναμενόμενα... : : Απόστολος : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 15, 2012 19:52:43 GMT 2
Καλησπερα! Γιωργο κουκλακι το κιτ. Περασαν κιολας 50 χρονια ;D Αποστολε σε ευχαριστω για τα ενθαρυντικα σχολια. Βασικα δεν ειναι οτι δεν το ξερα κιολας, εχω φτιαξει 4-5 ρητινιενα 1/43 οπου η κατασταση ειναι πανω κατω η ιδια, αλλα κιτ με τοσο "στο περιπου ολα" δεν εχω ξαναδει. Και δεν ειναι και 30 χρονων οπως τα 43αρια, ειναι φρεσκο. Τελος παντων φταιμεεεεε και οι δυόοοοοοοο (εγω το κιτ ;D). Καπου εδω τελιωνει λοιπον αυτο το WIP. Στη συνεχεια τελειωνω το Α4 που περιμενει στοικα την "vorsprung dur technik" τελικη συναρμολογηση και επιστρεφουμε στα σιριους μπιζνες με την ΜΡ4/4. Συντομα και φωτογραφιες στα completed. Προς το παρων μια εξτρα καλλιτεχνικη, καθως ο ηλιος εχει αρχισει να δυει στo LeMans. Σας ευχαριστω ολους για τα σχολια σας! Καλο μοντελαρισμα σε ολους! Δημητρης : :
|
|