|
Post by alex78 on Feb 9, 2020 2:09:35 GMT 2
Γράψε λάθος, για την 330 πήγαινε το σχόλιο...
|
|
|
Post by mikys2019 on Feb 9, 2020 10:32:20 GMT 2
παρα πολυ ωραιο βαψιμο ...μπραβο ...με αερογραφο η σπρευ ?
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 9, 2020 11:19:41 GMT 2
Γράψε λάθος, για την 330 πήγαινε το σχόλιο... Ααα, το έχω τώρα... Ναι, η 330 είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο πρότζεκτ, με διάρκεια ζωής που μπορεί να πάρει πολλούς μήνες, ίσως και όλο το 2020. Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν είχε νόημα να μπει στο GB. Αλλά, σου έχω νέο έντρι στο αλ ιν ουάν
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 9, 2020 11:26:59 GMT 2
παρα πολυ ωραιο βαψιμο ...μπραβο ...με αερογραφο η σπρευ ? Πάντα με αερογράφο, Μιχάλη. Σπρέι χρησιμοποιώ μόνο για αστάρι, ένα φθηνό του εμπορίου που βρίσκω σε χρωματοπωλείο, εδώ στην περιοχή μου. Κυρίως επειδή βαριέμαι - δεν έχω χρόνο, να ασταρώνω με τον αερογράφο, οπότε η λύση του ασταριού σε σπρέι έχει επιταχύνει την παραγωγικότητα μου.
|
|
|
Post by Sakis on Feb 19, 2020 16:06:44 GMT 2
Γιώργο το μασκάρισμα βγήκε ξυράφι, μπράβο ρε συ!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 13, 2020 17:32:25 GMT 2
Γιώργο το μασκάρισμα βγήκε ξυράφι, μπράβο ρε συ! Ευχαριστώ Σάκη
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 13, 2020 17:41:56 GMT 2
Τις προηγούμενες μέρες μπήκε βερνίκι στον αερογράφο και ανάμεσα στα θύματα ήταν και η 308. Αυτά, γιατί ότι προλάβαμε - προλάβαμε, αφού και τον μικρό έχουμε στο σπίτι τα πρωινά (τις ώρες που έβαφα) και στη δουλειά πηγαίνουμε κανονικά. Αν ζεστάνει λίγο ο καιρός, θα ξαναρχίσουν οι μεταμεσονύχτιες καταδρομικές για βάψιμο, αφού δεν υπάρχει άλλη ώρα ελεύθερη. Πριν το βερνίκι είχα κολλήσει τις χαλκομανίες. Απ' τις χειρότερες που έχω δουλέψει. Δεν έστριβαν με τίποτα λέμε, άλλα ούτε κολλούσαν... Στο τέλος κάτι κάναμε, αλλά απέχει από αυτό που φανταζόμουν. Φυσικά, οι χαλκομανίες δημιούργησαν πολλά προβλήματα και στο βερνίκωμα, αλλά αυτό το περίμενα. Μετά το γυάλισμα, έβαψα τα πλαίσια των παραθύρων και έκανα wash. Θα κολληθούν προφυλακτήρες, γρίλιες, θα βαφεί εσωτερικά και μετά με καθαρό μυαλό πρέπει να κάτσω να διορθώσω λίγο - λίγο όλες τις μικρές ατέλειες που έχει το αμάξωμα. Αυτά, προς το παρόν. Να έχετε ένα όμορφο ΣΚ
|
|
|
Post by alex78 on Mar 13, 2020 18:47:39 GMT 2
Ωραία στέκεται Γιώργο παρόλο την διαφορετική άποψη του Ρώσου, καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by czt on Mar 13, 2020 22:05:36 GMT 2
πολυ ωραιο ειναι! Δεν ξερω αν τα γαλαζια κομματια ειναι χαλκομανιες ολα η οχι?! Καπως καθονται οντως περιεργα
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 13, 2020 22:15:42 GMT 2
γιωργο τελειο το αμαξωμα κ φανταστικα βαμενο ...μπραβο .
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 13, 2020 22:19:20 GMT 2
Άλεξ και Κωστή, ευχαριστώ για τον σχολιασμό. Καπως καθονται οντως περιεργα Βαμμένα είναι με μασκάρισμα (δες προηγούμενη ενημέρωση), τι εννοείς όμως; Το εμπρός καπό στη πρώτη φώτο; Αν είναι αυτό, δεν τα έχω κολλήσει τα καπό ακόμη και μετακινήθηκε στη φωτογράφηση.
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 13, 2020 22:19:45 GMT 2
γιωργο τελειο το αμαξωμα κ φανταστικα βαμενο ...μπραβο . Ευχαριστώ, Μιχάλη...
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Mar 14, 2020 19:18:48 GMT 2
Η γενικη εικονα ειναι πολυ ομορφη, τις λεπτομερειες τις ξερεις εσυ και θα τις φτιαξεις, ολα καλα #μενουμεσπιτι #μοντελαρουμε #υγεια #δυναμη
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 14, 2020 19:34:53 GMT 2
Η γενικη εικονα ειναι πολυ ομορφη, τις λεπτομερειες τις ξερεις εσυ και θα τις φτιαξεις, ολα καλα #μενουμεσπιτι #μοντελαρουμε #υγεια #δυναμη Να είσαι καλά, Μήτσο. Δυστυχώς σαν καλός μακάκας, όταν είχα βρει τις χαλκομανίες της Studio27 δεν τις αγόρασα. Πάρε τις βρε αδελφέ, κάποτε μπορεί να χρειαστούν. Με τα χαρτί (γιατί χαλκομανίες δεν τις λες), του Ρώσου, κόντεψα να χαλάσω το μοντέλο και σίγουρα δεν είναι όπως το φανταζόμουν. Όσο για το #μενουμεσπιτι #μοντελαρουμε βαράμε διπλοβάρδιες στη δουλειά λόγω ασύμμετρων επιπτώσεων των μέτρων, σήμερα απ΄το πρωί ακόμη δεν έχω πιάσει κόφτη, γιατί δουλεύω απ΄ το σπίτι και με τον μικρό κολλημένο 24/7, μια εβδομάδα δεν έχω κάνει τίποτα λέμε. Δεν μου κάθισε καλά, το πράγμα
|
|
|
Post by czt on Mar 15, 2020 0:33:26 GMT 2
Άλεξ και Κωστή, ευχαριστώ για τον σχολιασμό. Καπως καθονται οντως περιεργα Βαμμένα είναι με μασκάρισμα (δες προηγούμενη ενημέρωση), τι εννοείς όμως; Το εμπρός καπό στη πρώτη φώτο; Αν είναι αυτό, δεν τα έχω κολλήσει τα καπό ακόμη και μετακινήθηκε στη φωτογράφηση. Γιωργο στο πισω μερος του αυτοκινητου στα οπισθια αυτου. Συν αυτο που ανεφερες. Να πω την αληθεια αυτες τις μερες τρεχουμε και τα περισσοτερα δυστυχως δε τα θυμαμαι
|
|
|
Post by czt on Mar 15, 2020 0:35:49 GMT 2
Η γενικη εικονα ειναι πολυ ομορφη, τις λεπτομερειες τις ξερεις εσυ και θα τις φτιαξεις, ολα καλα #μενουμεσπιτι #μοντελαρουμε #υγεια #δυναμη Να είσαι καλά, Μήτσο. Δυστυχώς σαν καλός μακάκας, όταν είχα βρει τις χαλκομανίες της Studio27 δεν τις αγόρασα. Πάρε τις βρε αδελφέ, κάποτε μπορεί να χρειαστούν. Με τα χαρτί (γιατί χαλκομανίες δεν τις λες), του Ρώσου, κόντεψα να χαλάσω το μοντέλο και σίγουρα δεν είναι όπως το φανταζόμουν. Όσο για το #μενουμεσπιτι #μοντελαρουμε βαράμε διπλοβάρδιες στη δουλειά λόγω ασύμμετρων επιπτώσεων των μέτρων, σήμερα απ΄το πρωί ακόμη δεν έχω πιάσει κόφτη, γιατί δουλεύω απ΄ το σπίτι και με τον μικρό κολλημένο 24/7, μια εβδομάδα δεν έχω κάνει τίποτα λέμε. Δεν μου κάθισε καλά, το πράγμα Επι ευκαιρειας κυριοι υπομονη θα περασει. Τωρα καποιοι ειναι τυχεροι καποιοι οχι. Εγω ειμαι μεσα στους άτυχους. Αρα Γιωργο θα κανουμε συλλογο ατυχων μοντελιστων λογω ιου.
|
|