|
Post by czt on Jan 16, 2020 16:58:09 GMT 2
Ακομα ενα νεο κιτ για τη φετινη χρονια που σε λιγο θα ρωτατε γιατι ακομα ενα κιτ και δε προχορας? η απαντηση ειναι η υγεια και οι υποχρεωσεις που δεν με αφηνουν (που θα παει θα τη φτιαξω την υγεια). Το συγκεκριμενο κιτ ειναι απο ανταλαγη απο τον αγαπητο φιλο Φρεντη, θα προσπαθησω να γινει οσο πιο καλο γινεται αν και ειναι το πρωτο μου ιταλερι αυτοκινητο πριν δουμε το κουτι και το εσωτερικο ας πουμε λιγα λογια για το αυτοκινητο. Το Porsche 911 (αποκαλούμενο Nine Eleven ή στα Γερμανικά: Neunelfer) είναι ένα δίπορτο, 2 + 2 υψηλών επιδόσεων πίσωμοτερου σπορ αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε από το 1963 από την Porsche AG της Στουτγάρδης της Γερμανίας. Διαθέτει πίσω κινητήρα φλατ επίπεδο και ανεξάρτητη ανάρτηση. Έχει υποστεί διαρκή ανάπτυξη, αν και η βασική έννοια παραμένει αμετάβλητη . Οι κινητήρες ψύχθηκαν με αέρα μέχρι την εισαγωγή του τύπου 996 το 1998, με το 993, που παρήχθη από τα μοντέλα του 1994-1998, ήταν το τελευταίο από τα αερόψυχτα σπορ αυτοκίνητα της Porsche . Το 911 έχει τροποποιηθεί από ιδιωτικές ομάδες και από το ίδιο το εργοστάσιο για αγώνες, αγώνες και άλλες μορφές ανταγωνισμού αυτοκινήτων. Είναι από τα πιο επιτυχημένα αυτοκίνητα ανταγωνισμού. Στα μέσα της δεκαετίας του '70, το 911 Carrera RSR, φυσικά αναρτημένο, κέρδισε μεγάλους αγώνες σπορ αυτοκινήτων παγκόσμιου πρωταθλήματος, όπως το Targa Florio και το 24 Hours Daytona, ακόμη και ενάντια στα πρωτότυπα. Το 935 turbo που προέρχεται από το 911 κέρδισε επίσης το 24 Hours of Le Mans το 1979 και η Porsche κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για τους τίτλους το 1976, 1977, 1978 και 1979 με μοντέλα 911.
Στη διεθνή δημοσκόπηση του 1999 για να καθορίσει το αυτοκίνητο του αιώνα, το 911 ήρθε στην πέμπτη θέση. Είναι ένα από τα δύο στην πρώτη πεντάδα που παρέμεινε συνεχώς στην παραγωγή (το αρχικό Beetle παρέμεινε στην παραγωγή μέχρι το 2003) και μέχρι το 1998 ήταν μια επιτυχημένη επιβίωση εφαρμογής του αερόψυκτου αντιτιθέμενου οπίσθιου- η διάταξη Porsche 356 πρωτοπορεί από τον πρόγονο της. Είναι ένα από τα παλαιότερα πινακίδων αθλητικών coupé που εξακολουθούν να είναι στην παραγωγή και το ένα εκατομμύριο κατασκευάστηκαν από τον Μάιο του 2017. Παρακατω το κιτ οπως δινεται απο την ιταλερι. Στους χρωματισμους μαλλον εχω καταληξει αλλα θα ηθελα τις αποψεις σας γιατι εγω σκεφτομαι για ασημι (κλασσικο) καποια ιδεα?
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 17, 2020 8:36:03 GMT 2
Καλό ξεκίνημα και σ' αυτό συνονόματε! Και μια μικρή παρατήρηση: Προσπάθησε να φωτογραφίζεις πάνω σε μονόχρωμες επιφάνειες. Η επιφάνεια που διάλεξες για την παρουσίαση του κιτ το "καταπίνει"...
|
|
|
Post by czt on Jan 17, 2020 12:05:10 GMT 2
Καλό ξεκίνημα και σ' αυτό συνονόματε! Και μια μικρή παρατήρηση: Προσπάθησε να φωτογραφίζεις πάνω σε μονόχρωμες επιφάνειες. Η επιφάνεια που διάλεξες για την παρουσίαση του κιτ το "καταπίνει"... Σε ευχαριστω πολυ συνονοματε ! Εχεις δικιο οταν τις ανεβασα το παρατηρησα δυστυχως την επομενη ελπιζω να ειναι στο παγκο μου και οχι στη τραπεζαρια
|
|
|
Post by alex78 on Jan 17, 2020 14:06:28 GMT 2
Καλή κατασκευή Κωστή, τίμιο κιτάκι δείχνει αν και θα φανεί στις εφαρμογές του. Όσο για χρωματάκι, πέρα από τα οπαδικά , ένα κιτρινάκι (camel) νομίζω θα του ταίριαζε ταμάμ.
|
|
|
Post by czt on Jan 17, 2020 15:16:10 GMT 2
Καλή κατασκευή Κωστή, τίμιο κιτάκι δείχνει αν και θα φανεί στις εφαρμογές του. Όσο για χρωματάκι, πέρα από τα οπαδικά , ένα κιτρινάκι (camel) νομίζω θα του ταίριαζε ταμάμ. Πια οπαδικα γενικα το κιτρινο δεν με αρεσει ! Δωσε μια αλλη εναλακτικη με συνδυασμο εσωτερικου.
|
|
|
Post by alex78 on Jan 17, 2020 15:40:57 GMT 2
Τότε ίσως μια πεπατημένη και διαχρονική ''οδός''......ασημί με μπορντωροδοκόκκινο σαλόνι ή μαύρο με κάποιο μπέζάκι εσωτερικό, αυτά από μένα φίλε.
|
|
|
Post by czt on Jan 17, 2020 16:05:15 GMT 2
Τότε ίσως η πεπατημένη και διαχρονική ''οδός''......ασημί με μπορντωροδοκόκκινο σαλόνι ή μαύρο με κάποιο μπέζάκι εσωτερικό, αυτά από μένα φίλε. ειδα ενα συνδυασμο στο διαδικτυο
ξεφευγει απο τα κλασσικα μαλλον για δες και πες μια αποψη. Το μπορντοκλπ δε ξερω η το μπεζακι σε μαυρο για αντιθεση αλλα δες και το λινκ
|
|
|
Post by alex78 on Jan 17, 2020 16:14:22 GMT 2
Μια χαρά αν και το εσωτερικό σε γκρί τόνους μου φαίνεται κάπως....''άνευρο'', ωστόσο εσύ φίλε είσαι ο δημιουργός και περί ορέξεως.....πιτούλα.....
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jan 17, 2020 17:28:32 GMT 2
Καλη κατασκευη,ιδεες για βαψημο... Και Ruf
|
|
|
Post by czt on Jan 17, 2020 23:07:26 GMT 2
Μια χαρά αν και το εσωτερικό σε γκρί τόνους μου φαίνεται κάπως....''άνευρο'', ωστόσο εσύ φίλε είσαι ο δημιουργός και περί ορέξεως.....πιτούλα..... οκ ναη δημιουργος αλλα το να περνεις αποψεις ιδεες δεν ειναι κακο βοηθαει αποψη προσωπικη παντα. οσο για τη πιτουλα οπυ λες ενα πιτογυρο με τυροκαυτερη λεει και με ανοιξες την ορεξη.
|
|
|
Post by czt on Jan 17, 2020 23:08:20 GMT 2
Καλη κατασκευη,ιδεες για βαψημο... Και Ruf το γαλαζιο και το ασημι με εχουν κερδισει! για εσωτερικο τη προτηνεις φιλε
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 18, 2020 10:21:53 GMT 2
Κωνσταντίνε, καλή επιτυχία στη κατασκευή σου. Προσπάθησε να κάνεις δοκιμαστικές εφαρμογές, να κολλήσεις τους προφυλακτήρες στο αμάξωμα πριν το αστάρωμα και γενικά να κάνεις μια καθαρή δουλειά. Τώρα τα φρου - φρου και τα χρώματα είναι μικρής σημασίας, μπροστά στα παραπάνω. Όπως και να έχει απέφυγε το ασημί, που είναι περίεργο χρώμα και πάνε σε κάτι πιο mainstream και ευκολόστρωτο. Καλημέρα
|
|
|
Post by czt on Jan 18, 2020 10:55:23 GMT 2
Κωνσταντίνε, καλή επιτυχία στη κατασκευή σου. Προσπάθησε να κάνεις δοκιμαστικές εφαρμογές, να κολλήσεις τους προφυλακτήρες στο αμάξωμα πριν το αστάρωμα και γενικά να κάνεις μια καθαρή δουλειά. Τώρα τα φρου - φρου και τα χρώματα είναι μικρής σημασίας, μπροστά στα παραπάνω. Όπως και να έχει απέφυγε το ασημί, που είναι περίεργο χρώμα και πάνε σε κάτι πιο mainstream και ευκολόστρωτο. Καλημέρα Καλημέρα Γιώργο σωστή επισήμανση την οποία την έχω βάλει μέσα στις αρχικές εργασίες λόγω διαπιστώσεις μέσω των οδηγιών ( scale whells lessons) μέσω του γβ. Γενικά στους χρωματισμούς έχω κάποιες ανησυχίες για αυτο
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jan 18, 2020 12:34:26 GMT 2
Καλη κατασκευη,ιδεες για βαψημο... Και Ruf το γαλαζιο και το ασημι με εχουν κερδισει! για εσωτερικο τη προτηνεις φιλε Μαυρο ματ(να θυμηζει αλκανταρα) με μπλε η ασημι πινελιες αντιστιχα.
|
|
|
Post by nektarios on Jan 18, 2020 15:47:52 GMT 2
Καλή αρχή κι από μένα! Οι παρατηρήσεις του Γιώργου είναι πολύ ουσιαστικές, νομίζω οτι θα βοηθήσουν πολύ για ένα άρτιο αποτέλεσμα, μαζί με το να μη βιάζεσαι φυσικά! Όσο για προσωπική χρωματική επιλογή, η πρώτη προτεινόμενη του Φρέντυ, δαγκωτό!
|
|
|
Post by czt on Jan 18, 2020 19:32:26 GMT 2
Καλή αρχή κι από μένα! Οι παρατηρήσεις του Γιώργου είναι πολύ ουσιαστικές, νομίζω οτι θα βοηθήσουν πολύ για ένα άρτιο αποτέλεσμα, μαζί με το να μη βιάζεσαι φυσικά! Όσο για προσωπική χρωματική επιλογή, η πρώτη προτεινόμενη του Φρέντυ, δαγκωτό! Συμφωνω για τις παρατηρησεις. Για τις χρωματικες επιλογες δινει 2 σε πια τείνεις πιο πολυ?
|
|