|
Post by alex78 on Feb 3, 2020 14:14:21 GMT 2
Εγώ θα σταθώ στο εξής. Αχαρακτήριστο τουλάχιστον ότι εδώ στην Ελλάδα πληρώνουμε στην διπλάσια τιμή παρόμοιο προιόν (Lancia Delta)...
|
|
|
Post by freddieslotcars on Feb 3, 2020 15:37:41 GMT 2
Δεν είναι η διπλάσια είναι +200 ευρό από το συγκεκριμενο.
|
|
|
Post by alex78 on Feb 3, 2020 15:59:20 GMT 2
Για να μην σπαμάρουμε άλλο αναίτια το θέμα που μας φιλοξενεί, στείλε μου αν θές σε ΠΜ πως προκύπτει αυτό...
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 3, 2020 19:54:33 GMT 2
Μην ξεγελιέστε... Αυτά που βλέπετε στη φωτογραφία είναι τιμές για τα 2-3 πρώτα τεύχη (= δόλωμα). Μετά πάει στα 11 Ευρώ το τεύχος... Οι τιμές στην Ελλάδα είναι πιθανώς ελαφρά προσαρμοσμένες προς τα κάτω, λόγω χαμηλότερης αγοραστικής δύναμης...
|
|
|
Post by freddieslotcars on Feb 3, 2020 19:57:07 GMT 2
Μην ξεγελιέστε... Αυτά που βλέπετε στη φωτογραφία είναι τιμές για τα 2-3 πρώτα τεύχη (= δόλωμα). Μετά πάει στα 11 Ευρώ το τεύχος... Οι τιμές στην Ελλάδα είναι πιθανώς ελαφρά προσαρμοσμένες προς τα κάτω, λόγω χαμηλότερης αγοραστικής δύναμης... 9 ευρο το παιρνω.
|
|
|
Post by nektarios on Feb 4, 2020 11:35:29 GMT 2
Αγαπητέ Κωνσταντίνε, παρά το οτι το κιτ μπορεί να μην σε "συγκίνησε" ιδιαίτερα από μοντελιστική άποψη, εντούτοις οι διάφορες προσθήκες και λεπτομέρειες που υλοποίησες το έκαναν σίγουρα καλύτερο, το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο, και επιπλέον σού περίσσεψε όρεξη που θα χρησιμοποιήσεις στο επόμενο!
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 4, 2020 11:58:09 GMT 2
Αυτό να λέγεται Νεκτάριε! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια και την υποστήριξη!
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 28, 2021 18:03:27 GMT 2
Κωνσταντίνε, ψάχνοντας κάποιες λεπτομέρειες εδώ που ήθελα να δω, πρόσεξα ότι δεν υπάρχουν φωτό στα ολοκληρωμένα, αν δεν κάνω λάθος. Αν σου διέφυγε, και δεν υπάρχει άλλος λόγος, θα μπορούσες και τώρα να ανεβάσεις φωτό από την όμορφη κατασκευή αυτού του αγαπημένου cabrio. Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 28, 2021 18:44:46 GMT 2
Ευχαριστώ για την υπενθύμιση Φάνη. Αν προσέξεις ακόμα περισσότερο, θα διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχουν φωτό στα ολοκληρωμένα ούτε για την Bugatti ούτε για το φορτηγό Volvo. Ο λόγος είναι ότι αυτά τα μοντέλα ήθελα να τα φωτογραφίσω στην πραγματική φύση, πράγμα που μου εμπόδισε ο κορωνοϊός (ΟΚ, στην περίπτωση της Bugatti θα μπορούσα να το είχα κάνει νωρίτερα, αλλά έχασα την ευκαιρία από βαρεμάρα...). Υπόσχομαι με το που θα εμβολιαστώ (έχω πάρει τις ημερομηνίες) να αναπληρώσω το κενό!
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 28, 2021 19:35:00 GMT 2
Δεν το είχα προσέξει Κωνσταντίνε! Πολύ καλό που θα εμβολιαστείς σύντομα από ότι καταλαβαίνω. Εγώ δεν γνωρίζω ακόμη, πιστεύω όμως ότι θα πάρει πολύ καιρό ακόμη ....
|
|