|
Post by czt on Jan 18, 2020 16:41:10 GMT 2
Εγώ για τις γρίλιες - αν αποφάσιζα να ασχοληθώ, που πιθανότατα δεν θα το αποφάσιζα... - θα ακολουθούσα μια "μέση οδό": θα έκανα εξωτερικές χαρακιές με το scriber, όχι πολύ βαθιές ώστε να μην παιδευτώ πολύ, και μετά το βάψιμο θα έκανα wash στις χαρακιές, για να δείχνουν οι γρίλιες κάπως σαν τρυπημένες (ουσιαστικά οφθαλμαπάτη...). Καλή συνέχεια! καλη ιδεα αλλα ειναι πολυ σκληρο - παχυ πλαστικο το κανει πολυ δυσκολο να δουλεψεις με σκραιμπερ. το σκεφτηκα αλλα δεν γινετε
|
|
|
Post by iliasbass on Jan 28, 2020 10:45:26 GMT 2
smer/minicraft/ (παλιο?) heller ... τελειωσε το οπως -οπως, δεν αξίζουν βελτιώσεις κλπ,κλπ... εγω πριν ξεκινησω την Alfa 158 σκεφτομουν μεχρι και να αγορασω ροδες με καλύτερη λεπτομέρεια μεχρι που το ειδε ο μικρος και τα πραγματα μπηκας στη θεση τους...
|
|
|
Post by czt on Jan 28, 2020 15:33:27 GMT 2
smer/minicraft/ (παλιο?) heller ... τελειωσε το οπως -οπως, δεν αξίζουν βελτιώσεις κλπ,κλπ... εγω πριν ξεκινησω την Alfa 158 σκεφτομουν μεχρι και να αγορασω ροδες με καλύτερη λεπτομέρεια μεχρι που το ειδε ο μικρος και τα πραγματα μπηκας στη θεση τους... Εχεις δικιο την Αλφα την εχω κανει και εγω της σμερ δεν αξιζουν οντως. Απλα εχω δει δουλεια απο εναν ξενο μοντελιστη που το αποτελεσμα ηταν πολυ καλο εως αψογο θα ελεγα συν η απουσια απο παγκομε εκανε να σκεφτομαι πολυ υπερβολικα
|
|
|
Post by czt on May 15, 2020 6:39:48 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on May 15, 2020 7:26:52 GMT 2
Αρχίσαν και εδώ τα 40αρια φίλε! ! Αρχίσαν και τα βάσανα μας .... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by mikys2019 on May 15, 2020 9:01:26 GMT 2
καλημερα ....με ενα πονο να βγει τελειο ......
|
|
|
Post by ViL27 on May 15, 2020 9:47:23 GMT 2
Καλημερα Κωνσταντινε καλη επιτυχια!Τα βαθουλωματα στο ρυγχος να στοκαρεις και μετα ξανα ασταρι!
|
|
|
Post by konstantinf on May 15, 2020 11:02:14 GMT 2
Το αστάρι και το τιμόνι μια χαρά! Οι εξατμίσεις σήκωναν βελτίωση... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by czt on May 15, 2020 23:17:06 GMT 2
Αρχίσαν και εδώ τα 40αρια φίλε! ! Αρχίσαν και τα βάσανα μας .... Καλή συνέχεια! μακαρι φιλε αλλα ειναι το κιτ θυμα για καποια πραγματα αρα καφες και οσο πιο πρωι γινεται. καλημερα ....με ενα πονο να βγει τελειο ...... σε ευχαριστω πολυ Μιχαλη! Καλημερα Κωνσταντινε καλη επιτυχια!Τα βαθουλωματα στο ρυγχος να στοκαρεις και μετα ξανα ασταρι! Καλησπερα Σπυρο δυστυχως δε θα τα κανω γιατι το κιτ εχει φαει προσπαθεια για καποιες αναβαθμισεις χωρις επιτυχια και οπως λεμε με τα παιδια πιο πανω να τελειωσει και παμε για αλλα! Σμερ ειναι φιλε για αυτο και μενει καπως στο ελεος του Το αστάρι και το τιμόνι μια χαρά! Οι εξατμίσεις σήκωναν βελτίωση... Καλή συνέχεια! Οι εξατμισεις βαφτικαν με γκουνζε μεταλλικο αλλα παιζει να γινει αλλαγη αρα παιζει να εχουν βελτιωση αν δουλεψει καλα η τεντα και ο χυμος με μεντα θα γινουν ολα χαλαρα
|
|
|
Post by czt on Jun 6, 2020 20:14:01 GMT 2
Μετά από πολύ καιρό και αυτο το πρότζεκτ ήρθε στο τέλος του. Πολλές φωτό απόντα στάδια δεν υπάρχουν διοτι και άλλοι φίλοι το έχουν κάνει αναλυτικά η κατασκευή κατέληξε οοβ. Μετά το μένουμε σπίτι το έπιασα δυστυχώς έκανε κάποιες πτήσεις λόγω καιρικών φαινομένων αλλά τελικά κατι κάναμε. Τα λάθος αρκετά αλλά προχωράμε ! οι χαλκομανιες απαράδεκτες αλλά κάτι έκανα το αποτέλεσμα δεν είναι αποδεκτό αλλά συνεχίζουμε. Επισης όπως βλέπετε το αγαπημένο μου ( άθλιο ) χρωμα που έχω βρει για τη φωτογράφηση για να αλλάξουμε τις κεραίες αλλά να αποφύγουμε και τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έχουμε σήμερα .
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 7, 2020 7:48:07 GMT 2
Δεδομέμων των συνθηκών εντάξει έγινε Κωνσταντίνε. Το βασικό είναι α) ότι τελείωσε και β) ότι κατέγραψες τα όποια λάθη, ώστε το επόμενο να είναι καλύτερο!
|
|
|
Post by czt on Jun 7, 2020 9:52:33 GMT 2
Δεδομέμων των συνθηκών εντάξει έγινε Κωνσταντίνε. Το βασικό είναι α) ότι τελείωσε και β) ότι κατέγραψες τα όποια λάθη, ώστε το επόμενο να είναι καλύτερο! ευχαριστω πολυ για το σχολιο συνονοματε! Συμφωνω απολυτα σε αυτα που αναφερεις. Παμε στο επομενο με περισσοτεροι προσοχη και οχι πολλα μαζι σιγα σιγα τα βηματα. Παντως αν το βαλουμε διπλα με το σελμπι η διαφορα ειναι προσ το καλυτερο και αυτο με χαροποιει καπως
|
|
|
Post by iliasbass on Jun 7, 2020 10:01:18 GMT 2
μια χαρα βγηκε! σε σχεση με την alfa 1) δεν βλεπω κενο αναμεσα στο ταμπλο και το αμαξωμα 2) πιστευω δεν σε ταλαιπώρησε η τοποθετηση της μηχανης (σταν alfa δεν ερχωταν με τιποτα)
|
|
|
Post by czt on Jun 7, 2020 10:15:13 GMT 2
μια χαρα βγηκε! σε σχεση με την alfa 1) δεν βλεπω κενο αναμεσα στο ταμπλο και το αμαξωμα 2) πιστευω δεν σε ταλαιπώρησε η τοποθετηση της μηχανης (σταν alfa δεν ερχωταν με τιποτα) Ναι δεν εχει κενο (ευτυχως!!!) , οχι δε με ταλαιπωρησε αλλα ουτε στην αλφα (την εχω κανει σε πολυ προγενεστερο χρονο πριν φορουμ εποχη) απλα η εταιρεια τα δινει χοντροκομενα και δεν εδωσε δεουσα σημασια. Αν ηταν λιγο προσεγμενο (θα ηταν μπεστ σελερ) το κιτ για τα λεφτα του και για τη θεματολογια ειναι οκ.
Σε ευχαριστω πολυ !
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 7, 2020 10:41:26 GMT 2
Κωνσταντινε μου καλημερα ....εμενα μου αρεσει πολυ ....εαν εξαιρεσουμε τις ζαντες που ειναι λιγο περιεγες το χρωμα μου αρεσει παρα πολυ ....(μου θυμιζει το βαψιμο δεκαετιας 30-40 )κ του δινει μια αληθοφανεια . Μπραβο .....ΒΟΥΡ για το επομενο ....
|
|
|
Post by czt on Jun 7, 2020 13:39:31 GMT 2
Κωνσταντινε μου καλημερα ....εμενα μου αρεσει πολυ ....εαν εξαιρεσουμε τις ζαντες που ειναι λιγο περιεγες το χρωμα μου αρεσει παρα πολυ ....(μου θυμιζει το βαψιμο δεκαετιας 30-40 )κ του δινει μια αληθοφανεια . Μπραβο .....ΒΟΥΡ για το επομενο .... Σε ευχαριστω πολυ Μιχαλη για τα καλα σου λογια! Η αληθεια ειναι οτι ηθελα το χρωμα να ειναι οσο πιο κοντα στο πραγματικο σε καποιες φωτο που βρηκα ηταν αρκετα κοντα η συγκεκριμενη αποχρωση. Χαιρομαι που σου αρεσε. Για τις ζαντες ειναι το μελανο σημειο του κιτ το πιο μελανο για την ακρηβεια δινει κατι δισκους για να αποδοθουν οι ακτινες . Θα μου πεις πως γινεται αυτο αν προσεξεις εχει καποιες διαφανες εσοχες για βαψιμο που πιστευω θα εκαναν "καρνάβαλο" το κιτ για αυτο και δεν τις εβαψα.
Πανω στη συζητηση τωρα μου ηρθε μια ιδεα για αντικατασταση του διαφανου δισκου και με χειροποιητες ακτινες αλλα αν γινει θα γινει σε βαθος χρονου και σε κατασταση καλοκαιρινης ραστωνης. Το χρωμα επισης ειναι Gunze.
|
|