|
Post by czt on Jan 6, 2020 10:49:42 GMT 2
Το πιο ουσιωδες! αν δεν σχολιασεις - βοηθησεις πεις την ενσταση σου αν υπαρχει φυσικα δεν παμε μπροστα ! πχ σημερα εβλεπα ενα μερκ αγωνιστικο μεσο φβ και φενοταν καποια σημεια που ακομα και στο δικο μυ απειρο ματι θα μπορουσαν να ειχαν γινει καλυτερα μεσο του φορουμ και τεχνικων που συζηταμε κλπ Κωστή, σπάνια στο fb ανεβαίνουν μοντέλα από μοντελιστές που είναι διατεθειμένοι να σχολιαστούν, είτε λόγω νοοτροπίας είτε λόγω πιο χαλαρής αντιμετώπισης του χόμπι. Δεν αναφέρομαι μόνο για τα εγχώρια αλλά και για τα εκτός συνόρων. Η κριτική, πάντα βοηθάει. Ακόμη και όταν ασχολούμαστε με μικρολεπτομέρειες ή το χιλιοστό του χιλιοστού, κάτι μένει και κάτι προσέχεις περισσότερο την επόμενη φορά. Καλημερα και χρονια πολλα! Συμφωνω απολυτα! Η κριτικη ειναι ενα κομματι με πολλα αγκαθια γιατι μερικες φορες ο τροπος γραφής λαμβανεται αρνητικα κλπ. Η αναφορα με το παραδειγμα εγινε γιατι ενα μοντελο με αρκετη δουλεια και αξιολογη απο τη κυρια εχασε πολλα απο τις φωτογραφιες στην αποδοση του βαψιματος και αποδοσης του φινιρισματος κλπ Για να εβλογισουμε και το χωρο που βρισκομαστε scalewheels power
|
|
|
Post by alex78 on Jan 7, 2020 17:41:23 GMT 2
Κάθε σου κατασκευή και ένα σχολείο Γιώργο, καλή χρονιά φίλε!
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 8, 2020 20:06:49 GMT 2
Κάθε σου κατασκευή και ένα σχολείο Γιώργο, καλή χρονιά φίλε! Είναι σχολείο... σε πενταημέρη Ευχαριστώ για τα καλά λόγια Αλέξ. Να είσαι καλά
|
|
|
Post by pkout on Jan 18, 2020 20:52:59 GMT 2
Καλή χρονιά Ζωρζ!!! Ψαρωτικό το σπαγγέτι της εξάτμισης Στα συνηθισμένα υψηλά επίπεδα το αποτέλεσμα
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 21, 2020 15:49:55 GMT 2
Ευχαριστώ Παύλο, καλή χρονιά να έχουμε Ψαρωτικό το σπαγγέτι της εξάτμισης Να το έφτιαχναν και σωστά κορίτσια της hiro. Δεν πειράζει όμως, μπορεί να μην είναι ακριβής αναπαράσταση του πραγματικού, αλλά τουλάχιστον μοιάζει επαρκώς.
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 8, 2020 22:51:38 GMT 2
|
|
|
Post by mikys2019 on Oct 9, 2020 10:50:24 GMT 2
Καλημερα ..........παντα μας βαζεις δυσκολα ... Τι να θαυμασεις πρωτα ....το τελειο μοντελο η την τελεια βαση ...ευγε κ στα δυο .
|
|
|
Post by nektarios on Oct 9, 2020 22:14:17 GMT 2
Πανέμορφη κατασκευή, τοποθετημένη σε μια αντάξιά της προθήκη! Ερώτηση: οι εξατμίσεις γιατί δείχνουν κάπως... άχρωμες;
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 10, 2020 9:14:58 GMT 2
Μιχάλη και Νεκτάριε, χαίρομαι που σας αρέσει η προθήκη Ερώτηση: οι εξατμίσεις γιατί δείχνουν κάπως... άχρωμες; Βαριόμουν να τις "κάψω", και λέω δεν τις βάφω λευκές να τελειώνουμε. Στα τέλη του 60 έως τις αρχές του 80' περίπου, που η τεχνολογία των μετάλλων και της αντοχής των υλικών απείχαν πολύ απ' τα σημερινά στάνταρ οπότε υπήρχε η μόδα επικάλυψης των εξατμίσεων. Είναι για λόγους προστασίας απ΄ τις υψηλές θερμοκρασίες και απαγωγής θερμότητας. Ευχαριστώ και πάλι για τον σχολιασμό.
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 10, 2020 9:40:59 GMT 2
Πολύ όμορφο το εργαλείο και η προθήκη Γιώργο!Η F2000 που θα φτιάξεις είναι της Tamiya? Έχω την F2001 της T άμα θες κάποια στιγμή να πάμε σε παράλληλο build
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 10, 2020 9:58:50 GMT 2
Super Γιώργο! Αν και δεν σου αρέσει η κλίμακα, το έχεις φτιάξει ποτέ (ως παραγγελία ?) σε κάποιο από τα 43αρια (67 ή 68) της Tameo; Καλό Σ/Κ.
|
|
|
Post by czt on Oct 12, 2020 19:49:31 GMT 2
φαντστικη και η προθυκη αχ και να ακουγωταν και το μοτερ!!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 13, 2020 20:05:39 GMT 2
Πολύ όμορφο το εργαλείο και η προθήκη Γιώργο!Η F2000 που θα φτιάξεις είναι της Tamiya? Έχω την F2001 της T άμα θες κάποια στιγμή να πάμε σε παράλληλο build Ναι, tamiya με τα βελτιωτικά της top studio και sms. Λογικά θα την πετσοκόψω και θα πιάσει πολύ χρόνο η κατασκευή. Όταν φτάσει η ώρα της το βλέπουμε.
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 13, 2020 20:13:32 GMT 2
Αν και δεν σου αρέσει η κλίμακα, το έχεις φτιάξει ποτέ (ως παραγγελία ?) σε κάποιο από τα 43αρια (67 ή 68) της Tameo; Όχι, δεν τις έχω φτιάξει, Φάνη. Ξέρω ότι είναι καλά κιτ, αλλά άλλο να το έχεις φτιάξει κι άλλο από τι λένε από εδώ και από εκεί. Πάντως και το συγκεκριμένο, είναι από τα πιο βατά χίρο, σε όλες τις κλίμακες (43, 20, 12), οπότε πιστεύω ότι κάτι αντίστοιχο θα συμβαίνει και με τα tameo, αφού και το πραγματικό, δεν είναι τόσο πολύπλοκο μονοθέσιο. φαντστικη και η προθυκη αχ και να ακουγωταν και το μοτερ!!!! Τι v12 και πράσινα άλογα. Σαν τον ήχο των ηλεκροκινητήρων δε έχει, ιδίως αν τους ηλεκτροκινητήρες αυτούς του ενεργοποιεί το πόδι του Χάμιλτον. Ευχαριστώ για τα σχόλια
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 14, 2020 8:03:45 GMT 2
Εγώ έχω μόνο τα marlboro decals ως τώρα, αλλά έχω βρει στην αγορά και τα carbon template και detail set της studio 27.Το βλέπουμε, άμα μας κάτσει έκατσε. Καλημέρα!
|
|
|
Post by czt on Oct 14, 2020 11:51:32 GMT 2
Τα κοτσιδακια μη ξεχνας!!!! Τοσο πολυ μοδα στην Φ1 σε οδηγους δεν ειχαμε τωρα το βιωνουμε!!! Αβοκαντοφαγος κλπ μεγαλη επιτυχια και αυτο
|
|