|
Post by karolosh on Nov 16, 2019 10:05:34 GMT 2
Επιστροφή στο hobby μετά από πολύ καιρό και αφορμή ήταν μια ανασκαφή στις γενικές αποθήκες για να βρω ένα κιτ για έναν φίλο ο οποίος έψαχνε κάτι συγκεκριμένο,μέχρι που έπεσα πάνω σε αυτό: Κόλλησα γιατί ούτε καν θυμόμουν ότι το είχα.Ειμαι fan των muscle cars,οπότε είπα γιατί όχι? Εύκολο και τίμιο για την ηλικία του,δεν συνάντησα κάποιο θέμα περίεργο ΕΚΤΟΣ των decals 🤬 ( τα οποία με το που μπήκαν στο νερό διαλύθηκαν αμέσως!!!! Οπότε no white stripes...) Αστάρωσα με spray Tamiya λευκό και μετά από 4 χέρια Tamiya TS-54 Light Metallic Blue( 2 mist & 2 wet) σφραγίστηκε με Gloss βερνίκι της Tamiya TS-13 Clear.To εσωτερικό μετά το αστάρωμα ψεκάστηκε με Tamiya TS-14 Gloss black,ενώ τα καθίσματα με το Tamiya TS-29 Semi Gloss Black για να αποδοθεί η δερμάτινη υφή τους.Δεν θέλω να ασχοληθώ και πολύ με την μηχανή διότι το καπό θα παραμείνει κλειστό. Έχει δουλίτσα ακόμη βεβαία,άλλα είμαι ευχαριστημενος που ξαναεπιασα κοπίδι στα χέρια μου.
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 16, 2019 11:00:19 GMT 2
Ωραίο πράγμα η επιστροφή στο χόμπι φίλε μου! Και καθαρή η δουλειά σου. Μπράβο! Δύο-τρεις παρατηρήσεις: - Μιας και είσαι φαν των muscle cars, δεν είναι παράξενο να αφήνεις τον κινητήρα με τα στοιχειώδη μόνο; - Ατυχία αυτό με τις χαλκομανίες, αλλά μιας και είχες ασταρώσει άσπρο, δεν ήταν εύκολο να μασκάρεις με ταινία στην θέση των άσπρων γραμμών και μετά να περάσεις το μεταλλικό μπλε; Αφαιρώντας μετά τις ταινίες θα είχες αυτόματα τα white stripes... - Στις επόμενες κατασκευές σου, θα μπορούσες να ανεβάζεις φωτογραφίες με μεγαλύτερη ευκρίνεια; Με το μέγεθος που ανέβασες τώρα, η δουλειά σου στις λεπτομέρειες δεν φαίνεται καθόλου και είναι κρίμα... Καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 16, 2019 18:22:08 GMT 2
Καλή επιτυχία, Κάρολε... Φτιάξε το όπως σου αρέσει, να το ευχαριστηθείς και στο επόμενο βάζεις και έξτρα λεπτομέρεια.
|
|
|
Post by nektarios on Nov 17, 2019 23:52:08 GMT 2
Welcome back! Πολύ όμορφη η μέχρι τώρα δουλειά, αν και οι φωτό είναι πολύ μικρές... Έχω μόνο μια μικρή ένσταση για το εσωτερικό, θα το προτιμούσα λιγότερο γυαλιστερό, αν και ίσως είναι και θέμα φωτισμού κατά τη φωτογράφηση. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by alex78 on Nov 18, 2019 15:31:16 GMT 2
Καλή επάνοδο Κάρολε, μέχρι στιγμής πολύ όμορφα προχωράει. Αυτή είναι και η ουσία φίλε μου, απλά και μικρά βήματα πρός τα εμπρός και τα υπόλοιπα θα έρθουν.
|
|
|
Post by karolosh on Nov 22, 2019 18:29:03 GMT 2
Eυχαριστω πολύ για τα καλά σας λόγια φίλοι μου. Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξης: Που θα μπορέσω να βρω βελτιωτικά για κινητήρες, πχ για το pontiac, όπως καλωδια για την μηχανή και άλλα παρεμφερή?Εσείς από που αγοράζετε? Ευχαριστώ
|
|