|
Post by LUNATIC on Nov 10, 2019 16:13:03 GMT 2
Είναι το δεύτερο μισοτελειωμένη μοντελο που μπαίνω στην διαδικασία να το τελειώσω. Είχα βρει και λύσει ήδη το Minichamps του 2008. (Την διαδικασία θα την δείτε αναλυτικά στο Amarillas Ducati μου). Δεν έδειξα την ανάλογη υπομονή και ηθελα να το κάνω γρήγορα. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Πάμε ξανα απ την αρχή μέσω παρουσίασης. Στον τελευταίο αγώνα του 2008 η Honda έβαψε διαφορετικά την εργοστασιακή μοτο της. Συνεχίζει και έχει το “R” παντου απ τον χορηγό Repsol. Ολα ok με το διτροχο της Minichamps αλλα... Το τελείωμα της ουράς δεν είναι το σωστό. Και οι διάφορες βγάζουν μάτι. (το ξεβαμμένο είναι το 2008) Επειδή είναι το τέλος της σεζόν ήδη φοράνε πραγματα της επόμενης χρόνια για να μαζέψουν πληροφοριες. Η σωστή ουρά λοιπον και το undertail που πρέπει να φορά είναι απ το 2009. Ένα minichamps του 2009 εχω αλλα δεν κανω ανταλακτικα ολο το μοντελο για 2 κομματια. Αρα? Αντιγραφή... Το λάστιχο είναι τόσο λεπτομερές που φαινόντουσαν οι λεπτομέρειες απ τις χαλκομανιες. Έπεσε πολυ τρίψιμο πριν το ασταρωμα. Επισης επρεπε να βγουν πολλά ζαβά για ένα σωστο. Συνεχεια σύντομα.
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 10, 2019 22:24:04 GMT 2
Καλή επιτυχία, ήμουν βέβαιος ότι θα ασχολιόσουν με τη συγκεκριμένη κάποια στιγμή.
|
|
|
Post by LUNATIC on Nov 20, 2019 20:42:17 GMT 2
Τελικα δεν είναι και το πιο εύκολο... Οι χαλκομανιες της Studio 27 έχουν βγει με πατρόν το Tamiya 2006 μοντελο. Και όπως είναι φυσικό δεν έχουν καμια σχέση με το 2008. Και ξεκίνησα την “πλαστικη” στις παράλληλες γραμμές (πορτοκαλί-μπλε). Ντεπόζιτο-μούτρο-φτερά-ουρά... Παντου δεν ταίριαζε ΤΙΠΟΤΑ. Στο τέλος έμεινε κάτι να θυμαμαι... Μιλαμε για παράνοια... Αλλα τα δύσκολα τελείωσαν. Και δεν ειμαι και πολυ μακρια... post a pic online
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 20, 2019 22:27:43 GMT 2
Ο επιμένων νικά Ανδρέα... Και το αποτέλεσμα πεντακάθαρο! Καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Nov 21, 2019 15:33:03 GMT 2
Ωραιο ειναι! Αντε καλα τελειώματα και απο μενα.
|
|
|
Post by LUNATIC on Nov 23, 2019 14:19:38 GMT 2
Και μετα από λιγο ζόρι... ΙΔΟΥ!!!! Κυνηγάω τα μισοτελειωμένα,μισοπαρατημενα σαν επικηρυγμένα. Ερχετε αμεσα το επόμενο.
|
|