|
Post by gtziaf on Jan 24, 2021 11:58:31 GMT 2
Ρε συ Νεκ, η Testarossa (κοκκινοκέφαλη) για κάποιο λέγεται έτσι... Οι κεφαλές των κυλίνδρων (τα πλαϊνά κομμάτια του κινητήρα) είναι κόκκινες! Επίσης, τα ψαλίδια, το πίσω υποπλασία του κινητήρα και το airbox πρέπει να είναι μαύρα. Μπορείς να τα διορθώσεις; Καλημέρα
|
|
|
Post by alex78 on Jan 24, 2021 12:18:51 GMT 2
Όμορφες και πεντακάθαρες εργασίες Νεκτάριε, και η επέμβαση - πατέντα σου πολύ αποτελεσματική, καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Φάνης on Jan 24, 2021 12:24:20 GMT 2
Χαίρομαι φίλε που σου έδωσα κουράγιο να συνεχίσεις και εσύ την συμμετοχή σου σε ένα GB πο έχει λήξει εδώ και πολύ καιρό. Νομίζω δεν πρέπει να κολλάμε στις ημερομηνίες. Σίγουρα η προσπάθεια είναι να ολοκληρωθεί το μοντέλο στα προκαθορισμένα χρονικά όρια. Από την άλλη, από το να παραμείνει μια συμμετοχή ανολοκλήρωτη και μοντέλο άφτιαχτο και παρατημένο σε κάποιο κουτί ή ντουλάπι, νομίζω είναι προτιμότερο το ολοκληρωμένο, αν κάποιος έχει φυσικά το κουράγιο και την υπομονή να το τελειώσει! Εμείς πάντως κάνουμε την προσπάθειά μας! Εκτός από τις παρατηρήσεις του Γιώργου για το χρώμα στις πλαϊνές κεφαλές, νομίζω κάποια μικρά κόκκινα καλωδιάκια εκεί όπως δείχνει και η φωτό του Γιώργου θα τις ομορφύνουν ακόμη περισσότερο αν μπορείς να τα προσθέσεις! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Jan 24, 2021 23:42:13 GMT 2
Καλά ρε Αντμίν, μη βαράς! Πού να ήξερα εγώ τι σημαίνει Testarossa ή γιατί την βάφτισαν έτσι; Αν με ρωτούσες για κανένα Civic ή για το Jazz και δεν ήξερα, τότε ΟΚ, να μου την έλεγες... Επίσης, έχω και ένα ελαφρυντικό, η Academy μπορεί να έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με το κιτ, αλλά οι οδηγίες μένουν ανεξεταστέες... Για τα κομμάτια που αναφέρεις, δεν γράφουν απολύτως τίποτα, και υπέθεσα οτι θα ήταν στο ίδιο χρώμα με τα υπόλοιπα εξαρτήματα της "περιοχής"... Τέλος πάντων όμως, όλα αυτά έχουν θεωρητικό μόνο ενδιαφέρον, αφού το "καπάκι" θα είναι κλειστό και δεν θα φαίνεται τίποτα. Για τον λόγο αυτό δεν μπήκα και στη διαδικασία για καλωδιώσεις, wash ή ο,τιδήποτε άλλο στον κινητήρα που θα απαιτούσε επιπλέον χρόνο. Φάνη, σχετικά με τα χρονοδιαγράμματα και την (μη) τήρησή τους, έχεις απέναντί σου τον διδάκτορα επί του θέματος! Έχω συμμετάσχει σε όλα τα μέχρι στιγμής GB [πλην της Lamborghini, που όμως θα έπρεπε να μετονομαστεί σε gtziaf GB, αφού μόνον εκείνος ολοκλήρωσε μοντέλο, για την ακρίβεια 2!] , έχω ολοκληρώσει όλες τις συμμετοχές μου (πλην της Testarossa, που όμως πάει για ολοκλήρωση ), αλλά αν δεν κάνω λάθος καμία από τις συμμετοχές μου δεν έχει ολοκληρωθεί εγκαίρως! Κωνσταντίνε, ναι, θα έπρεπε να έχει το λογότυπο της Ferrari, όμως η Academy δεν έδινε τίποτε σχετικό με την εταιρία (προφανώς για λόγους πνευματικής ιδιοκτησίας), αφού ακόμη και το κιτ ονομάζεται "European Sports Car"! [Αναρωτιέμαι, αν κυκλοφορήσουν ακόμη μια Ferrari ή Lamborghini, πώς θα ονομάσουν το κιτ;;;]. Δεν θα προσθέσω όμως τίποτε στα καπάκια, αφού ούτως ή άλλως δεν θα φαίνεται. Ωστόσο, όλα τα υπόλοιπα σήματα του οχήματος (καπώ, τιμόνι, επωνυμία σχεδιαστικού οίκου κ.λπ.) θα υπάρχουν κανονικά, και αποτελούν ευγενική χορηγία του Αντμίν. Ευχαριστώ πολύ όλους για τα θετικά σχόλια και τις εύστοχες επισημάνσεις σας!
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 25, 2021 12:57:25 GMT 2
Δεν βαράω,την ψυχή σου σκέφτομαι. Για να γλυτώσεις τη νέμεση από την ύβρη που διέπραξες. Άλλοι, έχουν καεί στην πυρά για λιγότερα
|
|
|
Post by Φάνης on Jan 25, 2021 13:10:05 GMT 2
Κωνσταντίνε, ναι, θα έπρεπε να έχει το λογότυπο της Ferrari, όμως η Academy δεν έδινε τίποτε σχετικό με την εταιρία (προφανώς για λόγους πνευματικής ιδιοκτησίας), αφού ακόμη και το κιτ ονομάζεται "European Sports Car"! [Αναρωτιέμαι, αν κυκλοφορήσουν ακόμη μια Ferrari ή Lamborghini, πώς θα ονομάσουν το κιτ;;;]. Πάντως έχουν και ένα European Classic Car!
Πάντως πιστεύω ότι είναι το ίδιο δύσκολο (ή σε λογική τιμή) να βρεθεί όσο και η αρχική California της Italeri ή η επανέκδοση της Revell!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 7, 2021 21:56:26 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Feb 8, 2021 0:45:40 GMT 2
Πολύ όμορφη βγαίνει Νεκτάριε και η Motorola ''παντόφλα'' της εποχής επίσης πολύ ταιριαστή, καλή ολοκλήρωση.
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 8, 2021 7:25:20 GMT 2
Το τηλέφωνο μούρλια Νεκτάριε! Αλλά και τα υπόλοιπα μια χαρά! Το στεγνό πινέλο δεν το εντόπισα, ένα wash βλέπω μόνο στα καθίσματα... Καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by ViL27 on Feb 8, 2021 9:01:40 GMT 2
Ολα τα λεφτα το τηλεφωνο Νεκταριε!Ομορφο το εσωτερικο συνολικα,καλα κλεισιματα!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 9, 2021 0:00:56 GMT 2
Αλέξη, Κωνσταντίνε και Σπύρο, σας ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που σας άρεσε η πατέντα. Κωνσταντίνε, το στεγνό πινέλο είναι τόσο χάλια, που ούτε καν ξεχωρίζει τι είναι!.. Είναι όμως στεγνό πινέλο. Wash δεν έκανα γιατί θεώρησα οτι αυτό που έκανα ήταν ήδη too much. Άσε που τα καθίσματα είχαν κάτι γραμμές σαν χαράδρες και θα γινόταν (ακόμη πιο) χάλια...
|
|
|
Post by Sakis on Feb 9, 2021 11:19:04 GMT 2
Κλασικός και αγαπημένος Νεκτάριος... Πολύ όμορφα όλα φίλε!
|
|
|
Post by Φάνης on Feb 9, 2021 12:39:08 GMT 2
Πολύ όμορφα Νεκτάριε! Καλά κλεισίματα φίλε!
|
|
|
Post by czt on Feb 10, 2021 11:56:56 GMT 2
Νεκ για το τηλεφωνο οπως καταλαβες ολοι ομοφωνα λεμε φανταστικο για το πινελο θα συμφωνησω μαζι σου πρεπει να γραψουμε χιλιομετρα!!! Για να εχουμε καλυτερο αποτελεσμα
|
|
|
Post by nektarios on Feb 13, 2021 3:21:37 GMT 2
Καλημέρα... Μετά την προ λίγων ωρών ανακοίνωση - βόμβα του Admin για «τίτλους τέλους», φαντάζομαι ότι ένα ακόμη update είναι το τελευταίο πράγμα που θα ενδιέφερε τον οποιονδήποτε από την παρέα, και δικαίως… Ωστόσο, καθώς η Testarossa έχει ήδη ολοκληρωθεί, σας την παρουσιάζω, μόνο και μόνο για την πληρότητα της συμμετοχής… Η κατασκευή αφιερώνεται στον Γιώργο, όχι μόνο επειδή το κιτ προήλθε από εκείνον αλλά και επειδή ξέρω ότι ως όχημα του αρέσει, παρά το πολύ μέτριο φινίρισμα. Κατά τα λοιπά, επειδή είμαι εντελώς μουδιασμένος από τις δραματικές εξελίξεις, θα αρκεστώ στο να ευχαριστήσω όλα τα μέλη για την συνεχή παρακολούθηση των προσπαθειών μου και τη βοήθεια που μου προσφέρατε με κάθε τρόπο, πρωτίστως βεβαίως τον Φίλο Γιώργο για όλα όσα άοκνα και απλόχερα πρόσφερε σε όλους μας όλα αυτά τα χρόνια, να ζητήσω συγγνώμη από όσους τυχόν στεναχώρησα άθελά μου και να ευχηθώ σε όλους ό,τι καλύτερο σε επίπεδο προσωπικό, οικογενειακό και μοντελιστικό!
|
|