BMW M6 GT3 Monza '16 - NuNu 1/24
Oct 30, 2019 18:07:37 GMT 2
Post by gtziaf on Oct 30, 2019 18:07:37 GMT 2
Άλεξ, το φόρουμ θα συνεχίσω να το "τρέχω" , αν αυτό σε ανησυχεί, όσο η υγεία μου, τα οικονομικά μου, η διάθεση μου το επιτρέπουν. Εξάλλου, μετά από αρκετά χρόνια βελτιώσεων, διορθώσεων κλπ, πλέον είναι αρκούντως σταθερό. Πριν λίγο καιρό διόρθωσα κι ένα κενό ασφαλείας, το οποίο χρειαζόταν πολύ δουλειά, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς για κάτι.
Φίλε μου Γιώργο δεν σου κρύβω πως ναι, με απασχολεί το μέλλον του φόρουμ και μάλιστα πολύ σοβαρά. Ας μην κοροιδευόμαστε όμως, το ScW είναι συνυφασμένο απο την ίδρυση του με εσένα όσο και αν δεν θέλουμε να προσωποποιούμε καταστάσεις. Καλό το fb και τα likes, ας μην ξεχνάμε όμως ότι οι περισσότεροι απο εμάς απο αυτή εδώ την γωνιά ξεκινήσαμε ή επαναξεκινήσαμε το χόμπι. Προτείνω λοιπόν αν μου επιτρέπετε, που και που ας γράφουμε ένα ευχολόγιο, ας επιβραβεύσουμε την δουλειά και τον κόπο του συναδέλφου και μην φοβάστε, δεν πέφτει το επίπεδο ενός φόρουμ με ''χειροκροτητές'' και ''ευχούληδες'', αλλά με την περιφρόνηση και την αδιαφορία.
Αλέξ, δεν έχεις άδικο. Φυσικά χρειάζεται ένα μέτρο, αλλά η στήριξη του συναδέλφου που μας δείχνει κάτι, είναι οπωσδήποτε θετικό και αν θέλεις το ηθικό, όταν χρησιμοποιούμε αυτά που βλέπουμε, στα δικά μας μοντέλα. Δεν ξέρουμε τι θυσία σε χρόνο και κόπο έχει κάνει αυτός που ποστάρει κάτι, για να το προσπεράσουμε με ελαφρά την καρδία. Αλλά, ο καθένας μας είναι ελεύθερος να πράττει ανάλογα με τη συνείδηση του, δεν μπορούμε να επιβάλουμε, συνήθειες, τρόπο σκέψης, κλπ, τις απόψεις μας απλά καταθέτουμε.
Τώρα ότι αφορά εμένα, προφανώς αν δεν ήσασταν εσείς, δεν θα είχε νόημα όλο αυτό. Είναι κάτι σαν τη κότα με το αυγό. Στο τέλος της ημέρας όμως, ο καθένας μας (εμού συμπεριλαμβανομένου) ξέρει τι πρέπει να κάνει για να συνεχίσουμε να έχουμε αυτή τη γωνία του ίντερνετ, μαγικά κουμπιά δεν υπάρχουν, ούτε σούπερ ήρωες admin.
Ευχαριστώ για την στήριξη, Άλεξ