|
Post by Φάνης on Aug 28, 2019 13:27:13 GMT 2
Ωραία η ιδέα με τις κλέμες! Εγώ απλώς κόβω αντίστοιχο μήκος από πλαστικούς ή μεταλλικούς σωλήνες (διαφόρων διαμέτρων) που έχω. Tην επόμενη φορά που θα επισκεφτώ το Leroy Merlin σίγουρα θα τσιμπίσω μερικές κλέμες! Καλή συνέχεια!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 9, 2019 17:00:24 GMT 2
Ο Terminator επέστρεψε! Υπέροχο θέμα Σάκη, και μαζί με τη δεξιότητά σου, είναι βέβαιο πως θα απολαύσουμε την κατασκευή! Καλή επιτυχία!
|
|
|
Post by Sakis on Sept 10, 2019 16:37:21 GMT 2
Ο Terminator όχι μόνο επέστρεψε αλλά έχει βάψει κιόλας και αναμένεται το βερνίκωμα, πρόοδος τώρα, όχι τίποτα λιγοψυχίες... Επίσης ο Terminator βιάζεται να τελειώσει γιατί γλυκοκοιτάει ένα Α7 Corsair που τσίμπησε πρόσφατα. Μην το πεις όμως στον Τζιαφά γιατί έρχεται μπανάρισμα καραμπινάτο...
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 10, 2019 20:08:32 GMT 2
Ο Terminator όχι μόνο επέστρεψε αλλά έχει βάψει κιόλας και αναμένεται το βερνίκωμα, πρόοδος τώρα, όχι τίποτα λιγοψυχίες... Επίσης ο Terminator βιάζεται να τελειώσει γιατί γλυκοκοιτάει ένα Α7 Corsair που τσίμπησε πρόσφατα. Μην το πεις όμως στον Τζιαφά γιατί έρχεται μπανάρισμα καραμπινάτο... Δε λέω κουβέντα! Περιμένω φαγάκι και από τις δύο κατασκευές...
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Sept 13, 2019 12:24:27 GMT 2
Κατι καλό ψηνεται Δειξε αυτοσυγκρατηση και τελειωσε το
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Sept 13, 2019 22:20:56 GMT 2
Κατι καλό ψηνεται Δειξε αυτοσυγκρατηση και τελειωσε το Ισως το πιο ουσιώδες σχόλιο. 100% agree!
|
|
|
Post by Sakis on Sept 14, 2019 21:04:36 GMT 2
Μήτσε έχεις χίλια δίκια, δεν έχω δώσει και τα καλύτερα δικαιώματα, λάδι πολύ και τηγανίτα τίποτα. Έχω όμως sneak peak... Σήμερα η μέρα αφιερώθηκε στο να στηθούν επιτέλους οι αναρτήσεις στο σωστό ύψος και να πατήσει για πρώτη φορά στα τέσσερα ώστε να ελέγξω ισορροπία, ύψος και ευθυγράμμιση. Έπεσε και η πρώτη γύρα χρώμα. Παλιό καλό και αντρικό TS-8 της Tamiya που μεταγγίστηκε σε αερογράφο. Έχει χορτάσει το μάτι μας από Rosso Corsa, Rosso Scuderia και Rosso Πόντιο... Θα ακολουθήσουν λίγα χέρια ακόμα και μετά το πολυπόθητο βερνίκι.
|
|
|
Post by alex78 on Sept 14, 2019 23:19:35 GMT 2
Μανάρια και τα δύο εργαλεία και το χαμήλωμα δείχνει ιδανικό!
|
|
|
Post by czt on Sept 15, 2019 10:43:11 GMT 2
πολυ ωραιο αποτελεσμα περιμενω πως και πως να δω βερνικι πανω σε αυτη την ομορφη Ιταλιδα
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 17, 2019 13:58:43 GMT 2
Γιατί ρε εναλλακτικέ τύπε, το ts-8 δεν είναι rosso corsa; Επειδή στην tamiya είναι τσίπηδες και δεν πληρώνουν άδειες Αντρικό είναι να βάψεις με humbrol Πολύ ωραίο βγήκε, καλή επιτυχία με το βερνίκι. Τι θα χρησιμοποιήσεις;
|
|
|
Post by Sakis on Sept 17, 2019 16:00:31 GMT 2
Αν βάψω με humbrol θα μυρίσει αντρίλα όλο το τετράγωνο. Συν οτι η αντρίλα θα κάνει να στεγνώσει κανα 2 εβδομάδες... 2Κ της Zero θα είναι το βερνίκι (εδώ δε χωράνε οπαδικά), ξέρω θα μου πεις "αν είσαι άντρας βερνίκωσε με marabu"... Σημείωση: το βερνίκι το έχω γύρω στα 2 χρόνια στο ράφι, δεν έχει παγώσει κάτι και όλα φαίνονται καλά, λέτε όμως να έχω κανένα κιτρίνισμα;
|
|
|
Post by czt on Sept 19, 2019 11:59:25 GMT 2
Αν βάψω με humbrol θα μυρίσει αντρίλα όλο το τετράγωνο. Συν οτι η αντρίλα θα κάνει να στεγνώσει κανα 2 εβδομάδες... 2Κ της Zero θα είναι το βερνίκι (εδώ δε χωράνε οπαδικά), ξέρω θα μου πεις "αν είσαι άντρας βερνίκωσε με marabu"... Σημείωση: το βερνίκι το έχω γύρω στα 2 χρόνια στο ράφι, δεν έχει παγώσει κάτι και όλα φαίνονται καλά, λέτε όμως να έχω κανένα κιτρίνισμα; Κανε ένα μικρό τεστ αν μπορείς σε κάποιο σπρου για αποφυγή θεμάτων
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 19, 2019 17:27:37 GMT 2
2Κ της Zero θα είναι το βερνίκι (εδώ δε χωράνε οπαδικά), ξέρω θα μου πεις "αν είσαι άντρας βερνίκωσε με marabu"... Αδελφέ, δεν θα είναι πρόβλημα το κιτρίνισμα βασικά δεν έχω δει 2κ να κιτρινίζει. Πρόβλημα είναι ότι το έχεις 2 χρόνια, βασικά το hardener, το άλλο κράτα το και δέκα. Το παλιό hardener, ιδίως αν το έχεις ανοίξει, κατσαρώνει. Ακόμη κι αν δεν έχει πετρώσει, όπως συνέβη με μια wolf F1 1977 του Παναγιώτη (δες τα wip). Ελπίζω να σε πρόλαβα. Κάνε δοκιμές οπωσδήποτε. ΥΓ. Τώρα που το θυμήθηκα, το άφησες το Ts-8 να ξεθυμάνει αυτή τη φορά, όταν το έκανες decant;
|
|
|
Post by Sakis on Sept 19, 2019 21:20:01 GMT 2
Με πρόλαβες μην ανησυχείς. Θα κοιτάξω το WIP που λες και θα μιλήσουμε αν είναι τηλεφωνικά. Το TS-8 το άφησα κανονικά να ξεθυμάνει.
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Oct 6, 2019 12:46:00 GMT 2
Πολύ όμορφη δουλειά και μελετημένες μετατροπές
|
|
|
Post by Sakis on Nov 5, 2019 14:25:47 GMT 2