|
Post by alex78 on Jul 18, 2019 14:22:50 GMT 2
Καλημέρα, πότε αναμένεται να είναι έτοιμο το σχετικό poll? Λογικά μέσα στην επόμενη βδομάδα βγαίνουμε ''αέρα'' Φάνη.
|
|
|
Post by Φάνης on Jul 18, 2019 17:39:13 GMT 2
Καλημέρα, πότε αναμένεται να είναι έτοιμο το σχετικό poll? Λογικά μέσα στην επόμενη βδομάδα βγαίνουμε ''αέρα'' Φάνη. Μπράβο Άλεξ! Ανυπομονούμε!
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 18, 2019 17:42:18 GMT 2
Καλησπέρα αγόρια!!! Αφού δεν πήραμε φέτος τα βουνά , τι θα λέγατε να τα φέρουμε στο πάγκο μας; Η δική μου πρόταση ακούει στο όνομα..... Rally Acropolis Legacy!!! Το φορματ μπορεί να είναι είτε αγωνιστικά νικητές είτε αγωνιστικά που έλαβαν μέρος. Για ποιο user friendly μπορούν να γίνουν δεκτά αγωνιστικά (ή μουλάρια αναγνωρίσεων) χωρίς διακριτικά του αγώνα του Ακρόπολις αρκεί να έχουν λάβει μέρος. Ακόμα και ο Νεκ μπορεί να λάβει μέρος με το ελικόπτερο της FIA Άπειρες επιλογές μοντελων και όλο και κάποιο θα υπάρχει στο στοκ μας Ήταν το πρώτο GB που κάναμε, υπό την αιγίδα του Modelclub. Τότε ήταν το πρώτο GB αυτοκινήτου στην Ελλάδα και πρόδρομος του ScW. Προσωπικά θεωρώ ιστορικά άκυρο να το επαναλάβουμε, για τους παραπάνω λόγους.
|
|
|
Post by pkout on Jul 18, 2019 19:54:22 GMT 2
Καλησπέρα αγόρια!!! Αφού δεν πήραμε φέτος τα βουνά , τι θα λέγατε να τα φέρουμε στο πάγκο μας; Η δική μου πρόταση ακούει στο όνομα..... Rally Acropolis Legacy!!! Το φορματ μπορεί να είναι είτε αγωνιστικά νικητές είτε αγωνιστικά που έλαβαν μέρος. Για ποιο user friendly μπορούν να γίνουν δεκτά αγωνιστικά (ή μουλάρια αναγνωρίσεων) χωρίς διακριτικά του αγώνα του Ακρόπολις αρκεί να έχουν λάβει μέρος. Ακόμα και ο Νεκ μπορεί να λάβει μέρος με το ελικόπτερο της FIA Άπειρες επιλογές μοντελων και όλο και κάποιο θα υπάρχει στο στοκ μας Ήταν το πρώτο GB που κάναμε, υπό την αιγίδα του Modelclub. Τότε ήταν το πρώτο GB αυτοκινήτου στην Ελλάδα και πρόδρομος του ScW. Προσωπικά θεωρώ ιστορικά άκυρο να το επαναλάβουμε, για τους παραπάνω λόγους. Δεν το είχα υπόψη μου Ζωρζ, ας μην γραφτεί στα πρακτικά
|
|