|
Post by alex78 on Jul 2, 2019 16:03:22 GMT 2
Καλό μήνα φίλοι μου! Μετά την ολοκλήρωση των καθιερωμένων μας g.b. ''Τρακτόρια με Σεντόνια'', που μας απασχόλησε για ενάμιση σχεδόν χρόνο και του πάντα επιτυχημένου Le Mans, ήρθε νομίζω η ώρα να οργανώσουμε σιγά σιγά το επόμενο που θα είναι και το 10ο! Ξεκινώ λοιπόν την συζήτηση αυτή, που σε πρώτη φάση θα έχει σκοπό όποιος θέλει να καταθέσει τις απόψεις, ιδέες, προτάσεις αλλά και προβληματισμούς του με το θέμα που θα μας απασχολήσει το προσεχές διάστημα. Θα παρακαλέσω όποιος φίλος επιθυμεί να συμμετάσχει στην κουβέντα αυτή να έχει λόγο λιτό και ξεκάθαρο. Σκοπός είναι να απλουστεύσουμε και όχι να περιπλέξουμε τα πράγματα. Ο χρονικός ορίζοντας είναι να έχουμε συγκεντρώσει τις σκέψεις μας μέχρι τέλος του μήνα και μέχρι το 15αύγουστο να έχουμε καταλήξει ώστε να ξεκινήσουμε το g.b. μιας και οι περισσότεροι θα έχουμε επιστρέψει στους πάγκους μας ανανεωμένοι από τις διακοπές μας. Κάνοντας λοιπόν την αρχή και δίνοντάς σας ένα ερέθισμα μοιράζομαι μαζί σας τις δικές μου προτάσεις. * ''90 years of the Ferrari (1929-2019)''
* ''50 yeras of the Porsche 917 (1969-2019)''
* ''70 years Moto GP (1949-2019)''
Οι επιλογές σίγουρα είναι πολλές φίλοι μου, όρεξη και φαντασία να υπάρχει και εδώ θα είμαστε να τα φτιάξουμε όλα και να περάσουμε όμορφα.
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 2, 2019 16:48:49 GMT 2
Δεν νομίζω ότι θα εκπλήξει κανέναν προερχόμενη από εμένα, η πρόταση το επόμενο GB να ασχοληθεί με vintage cars πολιτικά ή αγωνιστικά. Πέρα από την ιδιοτέλεια του στοκ μου, την ιδέα μου την έδωσε η παρουσία του Touramical των Βέλγων φίλων μας την περασμένη άνοιξη στην Ελλάδα και το ενδιαφέρον που φάνηκε να κινεί ανάμεσα στους συνφορουμίτες. Όταν λέμε vintage εννοούμε τουλάχιστον 30+ χρόνια πίσω. Νομίζω ότι η επιλογή μοντέλων σ' αυτό το time slot είναι τεράστια. Περιμένω με ενδιαφέρον τις αντιδράσεις σας...
|
|
|
Post by alex78 on Jul 2, 2019 17:18:28 GMT 2
Δεν νομίζω ότι θα εκπλήξει κανέναν προερχόμενη από εμένα, η πρόταση το επόμενο GB να ασχοληθεί με vintage cars πολιτικά ή αγωνιστικά. Πέρα από την ιδιοτέλεια του στοκ μου, την ιδέα μου την έδωσε η παρουσία του Touramical των Βέλγων φίλων μας την περασμένη άνοιξη στην Ελλάδα και το ενδιαφέρον που φάνηκε να κινεί ανάμεσα στους συνφορουμίτες. Όταν λέμε vintage εννοούμε τουλάχιστον 30+ χρόνια πίσω. Νομίζω ότι η επιλογή μοντέλων σ' αυτό το time slot είναι τεράστια. Περιμένω με ενδιαφέρον τις αντιδράσεις σας... Ωραία ιδέα Κωνσταντίνε, αν και εν μέρει έχει ''καλυφθεί'' από προηγούμενο g.b. μας το 2ο συγκεκριμένα ''Κλασσικά πολιτικά οχήματα '40s - '70s'' που σημείωσε μάλιστα και μεγάλη επιτυχία σε συμμετοχές και τερματισμούς. Βέβαια εδώ στο παιχνίδι μπαίνουν και τα αγωνιστικά και η χρονολογική περίοδος κατασκευής επεκτείνεται. Αναμφίβολα θεωρώ την πρόταση σου καλή με άπειρες μοντελιστικές επιλογές.
|
|
|
Post by Φάνης on Jul 2, 2019 21:22:25 GMT 2
Μου αρέσει πολύ η ιδέα των 90 χρόνων της Ferrari (τόσες πολλές σε στοκ ), αλλά είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε άλλη πρόταση
|
|
|
Post by alex78 on Jul 2, 2019 21:40:57 GMT 2
Μου αρέσει πολύ η ιδέα των 90 χρόνων της Ferrari (τόσες πολλές σε στοκ ), αλλά είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε άλλη πρόταση Η αλήθεια είναι Φάνη ότι όλοι μας λίγο πολύ κάπου έχουμε μια καταχωνιασμένη Ferrari που περιμένει καρτερικά την ώρα της....
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 3, 2019 5:57:28 GMT 2
Ωραία ιδέα Κωνσταντίνε, αν και εν μέρει έχει ''καλυφθεί'' από προηγούμενο g.b. μας το 2ο συγκεκριμένα ''Κλασσικά πολιτικά οχήματα '40s - '70s'' Το 2013 εγώ δεν είχα "γεννηθεί" ακόμα σε ό,τι αφορά στο φόρουμ...
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 3, 2019 12:26:57 GMT 2
Άλεξ, όταν είσαι έτοιμος με τις επιλογές, δώσε μου τις, να φτιάξω το σχετικό poll. Προσωπικά, προτιμώ κάτι εξειδικευμένο (ας συμμετέχουν όσοι το θέλουν πραγματικά) και σε καμιά περίπτωση επανάληψη. Π.χ. οι 917 με κέντρισαν. Τα φερράρι είναι πολύ γενικό. Φυσικά, αυτά είναι προσωπική μου γνώμη.
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Jul 4, 2019 14:23:06 GMT 2
Μαη του σεντς, ή αλλιως η μλκια μου Αν και δεν μου πολυπεφτει λόγος καθώς εχω συμμετασχει σε 3/9 GB και έχω τελειώσει τον αστρονομικό αριθμό των 1 μοντελων, θα προτεινα το GB να ανοιξει σε ενα και μοναδικο θρεντ, a la LM. Εχει πιο πολυ αλληλεπιδραση των συμμετεχόντων σε αντιθεση με το υφιστάμενο φορματ, όπου ειναι απλα σαν να μαζευτηκαν μερικα wips σε αλλο subfolder του φορουμ.
|
|
|
Post by czt on Jul 5, 2019 23:40:19 GMT 2
Θα πρότεινα κάτι με τον εκλειποντα Νικι λαουβτα σε συνδυασμό με εταίρους οδηγούς φ1. Άλλη μια ιδέα είναι οχήματα από σειρές ταινίες που έχουν εμφανιστεί ( πολλά παραδείγματα ταινίες σειρές πχ τρανσφορμερς κιτ 60 sec). Επισης ακομα μια ιδεα ειναι ενα goodwood φεστιβαλ.
|
|
|
Post by nektarios on Jul 7, 2019 12:04:08 GMT 2
Η δική μου ψήφος (μέρα που είναι...) : Ferrari (δαγκωτό)! Υ.Γ.: Κώστα, μην παραπονεθείς οτι σε "άδειασα" σχετικά με τα movie cars, αφού η Testarossa που έχω στο ντουλάπι μου θα γίνει ολόλευκη!
|
|
|
Post by czt on Jul 7, 2019 23:01:22 GMT 2
αν ανεφερεσε σε εμενα δε τιθεται φυσικα διοτι ειπα καποιες ιδεες ολοι μας αποφασιζουμε και θα ηταν ωραιο να ηταν κατι με ομογφωνεια διασκεδαση και απολαυση ειναι οτι θελει ο φωτομακνεκ
|
|
|
Post by Diecast917k on Jul 8, 2019 0:08:55 GMT 2
Θα πω και εγω την ασχετιλα μου αλλα τι θα λεγατε να παιρναμε ολοι ενα κιτ απο το στοκ μας (αυτοκινητο,μηχανη,φορτηγο) και να το φτιαχναμε διαφορετικο, με ενα render που ειδαμε στο ιντερνετ (για παράδειγμα τα παρακατω) ή σαν την Lotus που ειχα παρουσιασει παλιοτερα εδω
|
|
|
Post by alex78 on Jul 8, 2019 15:28:16 GMT 2
Σας ευχαριστούμε όλους για τις φρέσκες και πρωτότυπες ιδέες σας, ήδη εξετάζονται όλες μία πρός μία και σύντομα θα ανοίξει και η ψηφοφορία μας. Περιμένουμε όμως και την συμμετοχή και άλλων φίλων, άντε βρέ μην φοβάστε....τσάμπα είναι.....
|
|
|
Post by pkout on Jul 17, 2019 20:29:24 GMT 2
Καλησπέρα αγόρια!!! Αφού δεν πήραμε φέτος τα βουνά , τι θα λέγατε να τα φέρουμε στο πάγκο μας; Η δική μου πρόταση ακούει στο όνομα..... Rally Acropolis Legacy!!! Το φορματ μπορεί να είναι είτε αγωνιστικά νικητές είτε αγωνιστικά που έλαβαν μέρος. Για ποιο user friendly μπορούν να γίνουν δεκτά αγωνιστικά (ή μουλάρια αναγνωρίσεων) χωρίς διακριτικά του αγώνα του Ακρόπολις αρκεί να έχουν λάβει μέρος. Ακόμα και ο Νεκ μπορεί να λάβει μέρος με το ελικόπτερο της FIA Άπειρες επιλογές μοντελων και όλο και κάποιο θα υπάρχει στο στοκ μας
|
|
|
Post by nektarios on Jul 18, 2019 7:47:08 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Jul 18, 2019 8:01:02 GMT 2
Καλημέρα, πότε αναμένεται να είναι έτοιμο το σχετικό poll?
|
|