|
Post by nektarios on Jun 22, 2019 16:13:03 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Jun 22, 2019 16:53:29 GMT 2
Πανέμορφη η F40 Νεκτάριε! Κια του χρόνου με υγεία!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 22, 2019 21:08:04 GMT 2
Φανταστική Νεκ. Πραγματικά με φυσικό φως είναι υπέροχη. Μπράβο Κρίμα για την ατυχία, πραγματικά κρίμα. Νομίζω ότι το πρόβλημα ξεκινάει από το αστάρι, καθώς όταν χρησιμοποιείς ένα απλό χρώμα, δεν μπορείς να "σφραγίσεις" το πλαστικό. Όταν μάλιστα αυτό το πλαστικό ανήκει στην αμαρτωλή fujimi, τότε οι πιθανότητες για αντίδραση είναι αυξημένες. Αν δεν βαριέσαι κάνε με ένα steel ή gun metal τα μπουλόνια, να σπάσει η μονοτονία. Και του χρόνου
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 23, 2019 7:29:14 GMT 2
Πολύ ωραία δουλειά Νεκτάριε, παρά τις ατυχίες με το χρώμα! Και του χρόνου!
|
|
|
Post by czt on Jun 23, 2019 14:20:19 GMT 2
λε μανιφικ!!!!!
|
|
|
Post by nektarios on Jun 23, 2019 22:46:00 GMT 2
Αγαπητοί μου Φάνη, Γιώργο, Κωνσταντίνε και Κωνσταντίνε, σας ευχαριστώ πολύ για τα θετικά σχόλια! Γιώργο, δεν ήξερα οτι η Fujimi είναι αμαρτωλή, στο εξής θα έχω το νου μου για να μην παρασυρθώ!.. Για τα μπουλόνια θα το δω αλλά δεν υπόσχομαι τίποτε, καθώς είναι πολύ μικρά και εγχάρακτα...
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Jun 25, 2019 18:19:24 GMT 2
Πολυ ωραια η F40! Και του χρόνου! Σχετικα με το σπασιμο του χρωματος, 1Κ πανω απο Γκουνζε ΜrHobby και μονο λιγο σπασιμο μην το πεις ουτε του παπα. 1Κ ειναι τελειως σεηφ μονο πανω απο χρωματα τυπου Ζερο ή καραλάκερ οπως ΜrColor.
|
|
|
Post by pkout on Jun 26, 2019 20:50:25 GMT 2
Γειά σου Νεκ Φου40 by nek Βαμενο μέσα εξω, έκανες καποιον πολύ χαρουμενο Κρίμα για την στραβή στο τέλος " src="//storage.proboards.com/forum/images/smiley/ .png"> Για του χρόνου, να είμαστε καλά, τι μας ετοιμάζεις ?
|
|
|
Post by alex78 on Jun 27, 2019 13:07:27 GMT 2
Καταπληκτική δουλειά Νεκτάριε, αναμφίβολα ανήκει στο top-5 προτιμήσεων των περισσοτέρων ferraristi ή μή....
|
|
|
Post by nektarios on Jun 27, 2019 20:56:35 GMT 2
Δημήτρη, Παύλε και Αλέξη, σας ευχαριστώ πολύ! Δημήτρη, έχω ήδη φτιάξει μια λίστα με τις βλακείες μου στα ασταρώματα-βαψίματα-βερνικώματα-γυαλίσματα, ώστε στο μέλλον να αποφεύγω να κάνω τουλάχιστον τις ίδιες.... Παύλε, για του χρόνου δεν ξέρω, το μόνο που υπάρχει στο νου μου - αλλά και στο ντουλάπι μου, εδώ και χρόνια - είναι αυτό: Επειδή όμως αισθάνομαι οτι είναι πολύ πάνω από τις δυνατότητές μου, πιθανότατα θα παραμείνει στο ντουλάπι για αρκετά ακόμη χρόνια... Αλέξη, θεωρώ το σχήμα της πραγματικά ανυπέρβλητο...
|
|