|
Post by Diecast917k on Jun 19, 2019 2:04:26 GMT 2
Καλησπερα παιδια! Μηπως εχει βρει καποιος απο ελλαδα επιταχυντη για κολλα που να μην πωλειται σε συσκευασιες των 20ml?? Εχω καιρο που χρησιμοποιω τον επιταχυντη απο Army Painter αλλα ειχε προσφατα μια αυξηση (μπορει να ηταν η εποχη με τις αυξομειωσεις ΦΠΑ,δεν εχω παρει κανα 2μηνο οποτε μπορει να χει μειωθει) και θελησα να κοιταξω αλλου. Εχω δει σε διαφορα βιντεο απο εξωτερικο που χρησιμοποιουν μπουκαλια σπρευ 200-300ml και ζηλεψα! Οποιος ξερει ας μας ενημερωσει ή ας μου στειλει μηνυμα αν νομιζει οτι κανει διαφημιση.
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 19, 2019 8:36:16 GMT 2
Καλησπερα παιδια! Μηπως εχει βρει καποιος απο ελλαδα επιταχυντη για κολλα που να μην πωλειται σε συσκευασιες των 20ml?? Εχω καιρο που χρησιμοποιω τον επιταχυντη απο Army Painter αλλα ειχε προσφατα μια αυξηση (μπορει να ηταν η εποχη με τις αυξομειωσεις ΦΠΑ,δεν εχω παρει κανα 2μηνο οποτε μπορει να χει μειωθει) και θελησα να κοιταξω αλλου. Εχω δει σε διαφορα βιντεο απο εξωτερικο που χρησιμοποιουν μπουκαλια σπρευ 200-300ml και ζηλεψα! Οποιος ξερει ας μας ενημερωσει ή ας μου στειλει μηνυμα αν νομιζει οτι κανει διαφημιση. Εγώ χρησιμοποιώ αυτόν της Colle21 (ACTIVATOR αν θες να το ψάξεις στο net) Είναι σε σπρέι (200ml). Στα ελληνικά μαγαζιά νομίζω έχει αυτόν της ZAP (ZIP Kicker), πάλι σε σπρέι αλλά μικρότερη ποσότητα (57γρ.). Καλημέρα
|
|
|
Post by Βαγγέλης on Jun 19, 2019 10:34:39 GMT 2
Kαλημέρα Πολύ καλό και σχετικά φτηνό περίπου 6-7 ευρώ jamara activator spray(www.jamara.com) το εχει και το hobbyplanet(Γλυκά νερά-χαλάνδρι).Ειναι γερμανικό προιόν.κοιταξέ το.
|
|
|
Post by Diecast917k on Jun 19, 2019 11:14:42 GMT 2
Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις! Θα τα κοιτάξω όλα!
|
|