|
Post by Φάνης on Apr 29, 2019 17:23:38 GMT 2
Κατασκευάστηκε OOB + ζώνες από την Studio27. Το αμάξωμα βάφτηκε με Sapphire Blue Metallic (Gravity Colors) ενώ για το εσωτερικό χρησιμοποιήσαμε το Ferrari Beige (Zero Paints). Για να μιμηθούμε το νικέλ στο εξωτερικό των πλαϊνών παραθύρων ψεκάσαμε το Chrome + Black Base, από τη σειρά Xtreme Metal της AK Interactive. Για βερνίκι χρησιμοποιήσαμε το Clear Gloss, EX-03 (Gaia Notes) και μετά τριφτηκε (micromesh 6000, 8000, 12000) και γυαλίστηκε με τα προϊόντα γυαλίσματος αυτοκινήτων της Meguiar (με το χέρι!). Ένα πολύ ωραίο κιτ με πολλά κομμάτια και εξαιρετική εφαρμογή. Το μόνο μειονέκτημα που βρήκα ήταν η έλλειψη μασκών για τα παράθυρα. Ήταν ένα δοκιμαστικό κιτ για μένα να δοκιμάσω κάτι άλλο από 2Κ βερνίκι. Δεν είναι κακό, εχει ένα ελαφρύ orange peel (αφού αν τριφτεί με χαμηλά grades θα φαγωθεί από test που έκανα, και επίσης δεν ήμουν πολύ σίγουρος αν θα αντέξει γυάλισμα με ταχυτροχό)) αλλά προφανώς δεν μπορεί να νικήσει ένα καλό 2K βερνίκι! Μάθαμε αρκετά στην διαδικασία και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε το επόμενο project! Ελπίζω να σας αρέσει! Ολόκληρη η κατασκευή μπορεί να βρεθεί στον παρακάτω σύνδεσμο: scalewheels-gr.com/thread/2654/24-revell-porsche-panamera-turbo
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 29, 2019 19:06:35 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 30, 2019 7:13:15 GMT 2
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα μιας κατασκευής που παρακολουθήσαμε με αδιάλειπτο ενδιαφέρον! Μπράβο Φάνη, και στο επόμενο με το καλό!
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 30, 2019 11:15:06 GMT 2
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα μιας κατασκευής που παρακολουθήσαμε με αδιάλειπτο ενδιαφέρον! Μπράβο Φάνη, και στο επόμενο με το καλό! Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε! θα ολοκληρώσω πρώτα το Ford GT40, και μετά θα σκεφτώ τι θα ξεκινήσω! Επιλογές, πάρα πολλές Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 30, 2019 17:40:24 GMT 2
Βιτρινούλα βλέπω και παρουσίαση με περιστρεφόμενη βάση, όλα μερακλίδικα. Και το μοντελάκι σούπερ. Περιμένουμε το επόμενο
|
|
|
Post by Φάνης on May 1, 2019 13:51:27 GMT 2
Βιτρινούλα βλέπω και παρουσίαση με περιστρεφόμενη βάση, όλα μερακλίδικα. Και το μοντελάκι σούπερ. Περιμένουμε το επόμενο Ευχαριστώ Γιώργο, Με την σκόνη που υπάρχει εδώ, χωρίς ατομικές βιτρινούλες δυστυχώς δεν επιβιώνουν τα μοντελάκια Η περιστρεφόμενη βάση, είναι φθηνή της Trumpeter, την είχε αρκετά φθηνά το model shop εδώ στην Λευκωσία, και την άρπαξα. Γουστάρω να τα βλέπω να γυρνάνε Οσο για το επόμενο, θα ξεκινήσω μάλλον κάτι απλό, OOB, curbside, να τελειώσει σχετικά γρήγορα, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το....Road to Le Mans! Όλον τον Ιουλίο θα είμαι ειμαστε οικογενειακώς Γαλλία (επαγγελματικές υποχρεώσεις), τον Αύγουστο κάπου για διακοπές, οπότε από Σεπτεμβρίο ξανά μοντελάρισμα μετά το Road to Le Mans Καλή Πρωτομαγιά
|
|
|
Post by alex78 on May 1, 2019 18:12:57 GMT 2
Εντυπωσιακότατη κατασκευή και επαγγελματική παρουσίαση, άψογος σε όλα σου Φάνη! Στο είχα γράψει νομίζω και παλαιότερα, μου αρέσει που δεν μένεις στα καθιερωμένα και δοκιμάζεις συνεχώς υλικά και τεχνικές. Ερώτηση, μάσκες εμπορίου δεν κυκλοφορούν για την Panamera ή δεν ασχολήθηκες? Ίσως, αν θελήσεις να το πάς ένα βήμα παραπέρα, στα επόμενα να επιχειρήσεις ν' ανοίξεις και καμιά πόρτα, το έχεις άνετα.
Καλό μήνα!
|
|
|
Post by Φάνης on May 1, 2019 21:14:16 GMT 2
Εντυπωσιακότατη κατασκευή και επαγγελματική παρουσίαση, άψογος σε όλα σου Φάνη! Στο είχα γράψει νομίζω και παλαιότερα, μου αρέσει που δεν μένεις στα καθιερωμένα και δοκιμάζεις συνεχώς υλικά και τεχνικές. Ερώτηση, μάσκες εμπορίου δεν κυκλοφορούν για την Panamera ή δεν ασχολήθηκες? Ίσως, αν θελήσεις να το πάς ένα βήμα παραπέρα, στα επόμενα να επιχειρήσεις ν' ανοίξεις και καμιά πόρτα, το έχεις άνετα.
Καλό μήνα! Ευχαριστώ φίλε για τα καλά σου λόγια και την ενθάρρυνση. Μάσκες έψαξα, αλλά δεν βρήκα για το συγκεκριμμένο . Σίγουρα κάποια στιγμή θα εμφανιστούν. Όπως και ένα σετακι με ζαντολάστιχα χρειάζεται να ομορφύνει και άλλο. Προσπαθώ με κάθε μοντέλο να βελτιώνομαι και να μαθαίνω από τα λάθη μου. Έχω ολοκληρώσει πολύ λίγα αυτοκίνητα μέχρι τώρα, αλλά δεν έχω ξεκινήσει και πολλά. Ελπίζω στο μέλλον περισσότερα! Πιστεύω όσα περισσότερα μοντέλα ολοκληρώσω τόσο περισσότερη βελτίωση θα έχω. Μόνο μέσα από την κατασκευή και τα λάθη σου μαθαίνεις, και σίγουρα η παρέα των φίλων στο ScW, οι συμβουλές και παροτρύνσεις τους στις κατασκευές μας, είναι ανεκτίμητες και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και εγώ μέλος αυτής της όμορφης παρέας! Καλό μήνα να έχουμε
|
|
|
Post by alex78 on May 1, 2019 23:36:51 GMT 2
Όπως και ένα σετακι με ζαντολάστιχα χρειάζεται να ομορφύνει και άλλο. Όντως η πεντάκτινη δεν πείθει, άσε που ''εκθέτει'' και τα υπεραπλουστευμένα δισκόφρενα της Revell....
|
|
|
Post by nektarios on May 6, 2019 20:15:10 GMT 2
Πολύ όμορφο το γενικό αποτέλεσμα, και μου άρεσαν ιδιαίτερα τα μασκαρίσματα και οι μαύρες και νίκελ πινελιές! Με το καλό και στο επόμενο!
|
|
|
Post by Φάνης on May 7, 2019 6:42:46 GMT 2
Πολύ όμορφο το γενικό αποτέλεσμα, και μου άρεσαν ιδιαίτερα τα μασκαρίσματα και οι μαύρες και νίκελ πινελιές! Με το καλό και στο επόμενο! Ευχαριστώ Νεκτάριε. Γενικά το κιτ είναι πολύ καλό, και το απόλαυσα. Ισως το ξαναφτιάξω στο μέλλον, με νέα ζαντολάστιχα, αν βγει και κάποιο aftermarket set!
|
|
|
Post by pkout on May 13, 2019 20:27:42 GMT 2
Πολύ πολύ όμορφή κατασκευή Φάνη
|
|
|
Post by Φάνης on May 13, 2019 20:49:29 GMT 2
Πολύ πολύ όμορφή κατασκευή Φάνη
Ευχαριστώ πολύ Παύλο!
|