|
Post by czt on Jun 29, 2019 9:15:15 GMT 2
Αργά αλλά σταθερά συνονόματε! Συνέχισε με την ίδια προσοχή και μή βιάζεσαι... Ακριβως συννοματε ηρεμα και αβιαστα! ευχαριστω συντομα θα πεσει και το χρωμα.
Μια ερωτηση προς ολους τους φιλους αν καποιος εχει ποτε χρησιμοποιει το διαφανες ασταρι της Μοτιρ και την αποψη του περι αυτου
|
|
|
Post by Φάνης on Jun 29, 2019 9:22:19 GMT 2
Ωραία προχωράει Κωνσταντίνε. Ο δικός μου τρόπος αντιμετώπισης των φαγωμάτων από το scriber (που δεν είναι και λίγα κάθε φορά στο εκάστοτε μοντέλο που φτιάχνω ) είναι μετά τα στοκαρίσματα και τα διάφορα χέρια αστάρια (και το ανάλογο τρίψιμο) είναι να κοιτάξω το αμάξωμα προσεκτικά με το optivisor μου (τι να κάνουμε έχουμε και κάποια ηλικία ). Είναι εντυπωσιακό το πως σε ξεγελάει το μάτι πάνω στο αστάρι, και αν δεν είναι όλα τέλεια πριν το βάψιμο, με το που θα πέσει το χρώμα, θα εμφανιστεί το φάγωμα! Καλή συνέχεια φίλε!
|
|
|
Post by czt on Jul 1, 2019 3:44:25 GMT 2
Σε ευχαριστώ πολύ Φανή ! Ενας από τους λόγους για την αγορά την οποία έκανα.φυσικα το ασταρι το ρίξαμε και το αποτέλεσμα ιδού πιατευω ότι ήρθε η ώρα για χρωμα τη λέτε;
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 1, 2019 6:03:37 GMT 2
Άσε το να στεγνώσει καλά, τρίφ' το, πλύν' το και μετά βάφεις... Καλή επιτυχία στο βάψιμο!
|
|
|
Post by czt on Jul 1, 2019 12:12:01 GMT 2
Άσε το να στεγνώσει καλά, τρίφ' το, πλύν' το και μετά βάφεις... Καλή επιτυχία στο βάψιμο! με 1500 αρι?
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 1, 2019 17:33:22 GMT 2
Εγώ τρίβω το αστάρι με σφουγγαράκι Ultrafine της 3Μ...
|
|
|
Post by nektarios on Jul 2, 2019 22:12:20 GMT 2
Φίλε Κώστα, το αστάρι δείχνει να έστρωσε μια χαρά, ωστόσο επειδή οι φωτό είναι κάπως... αινιγματικές δεν είναι εύκολο να συμπεράνουμε αν είναι έτοιμο για βάψιμο...
|
|
|
Post by alex78 on Jul 2, 2019 22:32:37 GMT 2
Όντως Κωστή όπως λέει και ο Νεκτάριος το αστάρωμα δείχνει να είναι κομπλέ το ίδιο και το σκριμπάρισμα, αν εξαιρέσεις λίγο τις υδροροές στην οροφή. Προσπάθησε όμως να βγάλεις ευκρινέστερες φωτογραφίες για να έχουμε καλύτερη άποψη.
|
|
|
Post by czt on Jul 5, 2019 14:55:20 GMT 2
θα βγαλω αυριο με τη βοηθεια του νεκταριου ελπιζω
|
|
|
Post by czt on Jul 7, 2019 22:56:48 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Jul 8, 2019 15:32:27 GMT 2
Κωστή σαφώς δείχνουν καλύτερες και πιό φωτεινές αλλά σε μέγεθος σπιρτόκουτου, φτιάξε την ανάλυση γιατί έχουμε βγάλει τους μεγεθυντικούς φίλε....
|
|
|
Post by czt on Jul 9, 2019 9:48:02 GMT 2
Κωστή σαφώς δείχνουν καλύτερες και πιό φωτεινές αλλά σε μέγεθος σπιρτόκουτου, φτιάξε την ανάλυση γιατί έχουμε βγάλει τους μεγεθυντικούς φίλε.... Πολύ ευχαρίστως αλλά τις φωτό μου τις έστειλε ο Νεκταριος που με βοήθησε στη φωτογράφιση θα δω αν αυτές που με έστειλε έχω τη δυνατότητα αλλιώς αν μπορεί και έχει το χρόνο ο Νεκταριος να τις ανεβάσει γιατί έχει τις αρχικές φωτό!
|
|
|
Post by nektarios on Jul 9, 2019 22:27:34 GMT 2
Φίλε, φοβάμαι οτι θα σε στεναχωρήσω... Χρόνο έχω, τις φωτό όμως δεν τις έχω πια... Μόλις είδα οτι τις ανάρτησες, τις διέγραψα... Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να κάνει κάποιο μαγικό με τις αναρτημένες ο Διαχειριστής... Ή ίσως να του τις στείλεις με ΡΜ και να τις αναρτήσει εκείνος. Πάντως δες και τη θετική πλευρά: θα γλιτώσεις τους μεγεθυντικούς!..
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 10, 2019 12:13:35 GMT 2
Φίλε, φοβάμαι οτι θα σε στεναχωρήσω... Χρόνο έχω, τις φωτό όμως δεν τις έχω πια... Μόλις είδα οτι τις ανάρτησες, τις διέγραψα... Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να κάνει κάποιο μαγικό με τις αναρτημένες ο Διαχειριστής... Ή ίσως να του τις στείλεις με ΡΜ και να τις αναρτήσει εκείνος. Πάντως δες και τη θετική πλευρά: θα γλιτώσεις τους μεγεθυντικούς!.. Αν μου προωθήσετε το μνμ με τις φωτογραφίες (ή ο Νεκτάριος που το έστειλε ή ο Κωστής που το παρέλαβε), λογικά κάτι μπορώ να κάνω...
|
|
|
Post by nektarios on Jul 10, 2019 12:35:42 GMT 2
Μόλις το προώθησα (ή τουλάχιστον έτσι νομίζω...)
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 10, 2019 17:55:49 GMT 2
Μόλις το προώθησα (ή τουλάχιστον έτσι νομίζω...) Solved...
|
|