|
Post by czt on Apr 2, 2019 23:48:53 GMT 2
Υστερα απο την Ιταλιδα μεταπιδω στη χωρα του ανατελωντος ηλιου και θα ασχοληθώ με ενα αυτοκινητο που κυκλοφορησε και κυκλοφορει ιδιαιτερα απο τους λατρεις τον ''πειραγμενων'' εμφανισιακά και μη. Το κιτ που θα εχω στον παγκο μου και θα το τυρανησω ειναι το κιτ της Fujimi
το εσωτερικο του κουτιου ειναι καπως ετσι σημειωτεο ειναι οτι οι γραμμες του καλουπιού ειναι πολυ εμφανης και αισθητό
για αρχη ξεκινησα το τριψιμο.
Επισης το κιτ δινει ταμπλο και για δεξιοτιμονο και για αριστερο τιμονο.
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 3, 2019 5:56:34 GMT 2
Καλή αρχή Κωνσταντίνε!
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 3, 2019 6:53:53 GMT 2
Καλό ξεκίνημα Κωνσταντίνε και μην βιαστείς! Έχεις και τον ειδικό στα Honda εκεί κοντά για συμβουλές...
|
|
|
Post by czt on Apr 3, 2019 11:05:11 GMT 2
Ευχαριστω πολυ παιδια ναι αυτη τη φορα βλεπω το Νεκταριο να βοηθαει με της Ιαπωνικες γνωσεις του αν και βλεπω να βγαινει πειραγμενο κατα ποσο και που και πως θα δειξει.
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 3, 2019 17:36:00 GMT 2
Καλή επιτυχία Κωνσταντίνε. Προσπάθησε να το συναρμολογήσεις και να το βάψεις απλά και προσεκτικά.
|
|
|
Post by czt on Apr 3, 2019 21:56:15 GMT 2
Καλή επιτυχία Κωνσταντίνε. Προσπάθησε να το συναρμολογήσεις και να το βάψεις απλά και προσεκτικά. ok Γιωργο αλλα μου ερχεται ερωτημα δεν το κανω απλα ? το προσεκτικα συμφωνω εχεις δικιο με πιανει καποιες φορες ανυπομονησια. σκεφτηκα να γινει ομαδικα και βημα βημα με φωτο ενημέρωση και επισημανσης απο πλευρασ σας.
|
|
|
Post by nektarios on Apr 4, 2019 21:48:01 GMT 2
Καλή αρχή κι από μένα, φίλε! Είναι αυτονόητο πως για ο,τιδήποτε μπορώ να βοηθήσω θα είμαι παρών!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 9, 2019 16:55:47 GMT 2
Καλή αρχή Κώστα! Απλό και τίμιο κίτ δείχνει, λογικά δεν θα σε προβληματίσει. Διακρίνω πέραν των ξεχωριστών ταμπλώ, διαφορετικά τιμόνια και αεροτομές ανάλογα με την έκδοση που θα κάνεις (Ιαπωνική ή Ευρωπαική), απλά το αναφέρω... Τι χρωματικό συνδυασμό σκέφτεσαι?
|
|
|
Post by czt on Apr 10, 2019 15:23:02 GMT 2
Ευχαριστω πολυ Αλεξ! Ναι εχεις απολυτο δικιο εχει δυνατοτητα επιλογων και για ταμπλο , τιμονια αεροτομες. Σκεφτομαι για ευρωπαικη γρηγορη ελληνικη εκδοση. Πιστευω οτι με αντιλαμβανεσαι πως το εχω στο μυαλο μου. Χρωματικος συνδυασμος σκεφτομαι για μαυρο γυαλιστερο με νοτες του χρωματος του αμαξωματος εντος του οχηματος. Το χρωμα που εχω στο μυαλο μου το οποιο το προμηθευτικα προσαφατα ειναι gunze μεταλλικο αλλα ''γρηγορο'' και εναλλακτικο δλδ χτυπητο χρωμα οπου περναει κανει τα βλεματα να κολησουν και να θαυμασουν (υπερβολες) αλλα δινω λιγο στιγμα στην ιδεα που εχω. Φυσικα ιδεες κλπ παντα ειμαι ανοιχτος για συζητηση. Ξεχασα να αναφερω ως γρηγορο αυτοκινητο το τιμονι εχει 3 ακτινες μη ξεχνιομαστε αν βρω και χαλκομανια μομο θα ειναι οτι καλυτερο.
|
|
|
Post by czt on Jun 12, 2019 21:30:23 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 13, 2019 17:18:39 GMT 2
Κωστή, στόκαρε τα σημεία που σου έφυγε το σκρίμπερ, τρίψε και αστάρωσε άλλη μια φορά. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by nektarios on Jun 14, 2019 13:27:08 GMT 2
Κώστα, αν και το όχημα θα γίνει μαύρο (οπότε δεν θα διακρίνονται ιδιαίτερα ούτε η γράμμωση ούτε οι ατέλειές της), παρ' όλα αυτά θα συμφωνήσω με τον Γιώργο, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερο! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by czt on Jun 28, 2019 21:28:12 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Jun 28, 2019 22:21:46 GMT 2
Ωραία προχωράει, φίλε! Το γκρι αστάρι θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις και να διορθώσεις τυχόν ατέλειες, ώστε όταν πέσει το χρώμα να έχεις ένα άρτιο αποτέλεσμα! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by czt on Jun 28, 2019 22:27:21 GMT 2
Ωραία προχωράει, φίλε! Το γκρι αστάρι θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις και να διορθώσεις τυχόν ατέλειες, ώστε όταν πέσει το χρώμα να έχεις ένα άρτιο αποτέλεσμα! Καλή συνέχεια! πιστευω αυριο θα βγαλω τις φωτο με το γκρι ασταρι.ελπιζω να μην υπαρχουν (ονειρο θα ναι)
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 29, 2019 7:31:23 GMT 2
Αργά αλλά σταθερά συνονόματε! Συνέχισε με την ίδια προσοχή και μή βιάζεσαι...
|
|