pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Mar 3, 2021 19:18:28 GMT 2
Ποιος ειναι ρε Γιωργο ??
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 3, 2021 19:21:05 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 3, 2021 19:52:45 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 3, 2021 21:17:58 GMT 2
Με το καλό στον πάγκο σου!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 4, 2021 19:26:51 GMT 2
Φάνη, απ΄τις φωτογραφίες της Hiro φαίνεται ότι πάει για την έκδοση με τις 4 μαύρες σίτες στο πλάι, τις εξατμίσεις της αγωνιστικής, τα μονά φανάρια και τη σίτα στο κέντρο, εμπρός από το καπό. Αυτό ανταποκρίνεται σε 2 μόνο αυτοκίνητα με διαφορετικά όμως εσωτερικά το καθένα, οπότε ποιο ακριβώς θα το δούμε στην πορεία. Το κακό είναι ότι κάθε 33 είναι διαφορετική από την άλλη, οπότε μακάρι να δίνονται κάποιες επιλογές, ώστε να μπορείς να διαλέξεις τουλάχιστον μεταξύ 3-4 αυτοκινήτων. Όπως αυτή που μου αρέσει εμένα για παράδειγμα : Αυτή με τα διπλά φανάρια και χωρίς τις 4 μαύρες σίτες στο πλάι είναι η πρωτότυπη, όπου και το καπό είναι διαφορετικό, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να εσωκλείεται. Με διπλά φανάρια εκτός από την πρωτότυπη υπάρχει και αυτή με την διπλή σίτα πίσω, που επίσης είναι πολύ όμορφη. Σίγουρα θα κυκλοφορήσουν άλλη μια ή δύο εκδόσεις ακόμη. Το θέμα είναι το ρισκάρεις με κίνδυνο να πέσουμε έξω και να γίνει sold out; Διλήμματα
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 5, 2021 6:37:04 GMT 2
Δεν έχεις αδικο Γιώργο! Φαντάσου να περιμένεις την 12αρα Τ33 Stradale της Χιρο μια ζωή, να να είσαι όμως διστακτικός γιατί πιστεύεις και στην κυκλοφορία μιας εκδοχής της που προτιμάς, και τελικά να μένεις .... μπουκάλα Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω!
|
|
|
Post by Sakis on Mar 5, 2021 8:02:51 GMT 2
Σε τελική ανάλυση την αγοράζεις κατοχυρώνοντάς την, την κρατάς στο κουτί (με πόνο ψυχής, ξέρω) αναμένοντας πιθανή κυκλοφορία της έκδοσης που θέλεις. Αν βγει την αγοράζεις και μετά από καιρό πουλάς την πρώτη για να ισορροπήσεις το κόστος. Αν δεν βγει, έχεις τουλάχιστον κατοχυρώσει τη μοναδική έκδοση που θα έχει γίνει και sold out μέχρι τότε.
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 2, 2021 8:43:54 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 2, 2021 9:15:01 GMT 2
Δεν θα αφήσει τίποτα η χιρο, με ένα 12αρι κάθε μήνα! θα κλάψουν μανούλες, θα έχουμε χωρισμούς-δράματα! Εγώ πάντως έχω βάλει στο μάτι κάποια από τις νέες 12αρες της , αλλά κάνω το κουμάντο μου μέχρι να κυκλοφορήσει και η Miura! Το ελπίζω δηλαδή!
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 15, 2021 19:56:05 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 15, 2021 21:47:23 GMT 2
Μιχάλη, οι φωτογραφίες είναι από το μοντέλο όπως το συναρμολόγησε ο πολύ έμπειρος tester της MFH, κατά την διαδικασία προετοιμασίας του μοντέλου πριν την παραγωγή. Είναι τα περιεχόμενα του κουτιού άβαφα, κολλημένα και συναρμολογημένα ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνονται στο κιτ. Το κιτ μόλις αφιχθεί στα βόρεια (Ιταλία - Αριδαία σε λιγότερο από 2 μέρες!), θα μελετηθεί και όταν έρθει η ώρα θα πάρει θέση στον πάγκο.
|
|
|
Post by gtziaf on May 8, 2021 13:37:01 GMT 2
Άλλο ένα ιστορικό αυτοκίνητο, η πιο επιτυχημένη Aston όλων των εποχών, η DBR1, είναι η επόμενη κυκλοφορία της MFH. www.modelfactoryhiro.com/hpgen/HPB/entries/320.html?fbclid=IwAR0TADekevFcQLaa7Ia1LlBm7bWAN-bSFnL6O80oBSrZAS935BHfZ95vbHUΕίχα ψηθεί πολύ, όταν αντιλήφθηκα τι θα κυκλοφορήσουν (τα έλεγα και με τον Σάκη στο τηλέφωνο - το γκαντεμιάσαμε φίλε ) αλλά η έκδοση του Le Mans με τα επιπλέον φουσκώματα στους εμπρός Θόλους, τα καλύμματα στους πίσω και τις κλασικές εξατμίσεις στο πίσω μέρος, δεν μου αρέσει αισθητικά. Η Hiro γενικά το τελευταίο διάστημα, κυκλοφορεί μια μόνο έκδοση και σε κάποιες περιπτώσεις επανέρχεται με 2η - 3η στο μέλλον, χωρίς να σου δίνει επιλογές όπως παλιότερα. Το καταλαβαίνω από άποψη μάρκετιγκ, αλλά δεν μου αρέσει. Προσωπικά, προτιμώ αυτή :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 1, 2021 8:20:57 GMT 2
Εν αναμονή του 12άριου του Ιουνίου, η hiro ανακοίνωσε την P4 spyder, σε 1/43.
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 6, 2021 19:51:26 GMT 2
Μια εξεζητημένη επιλογή είναι η επόμενη κυκλοφορία της MFH. Ο λόγος για την one - off Jaguar XJ13, ένα πρωτότυπο που τελικά ποτέ δεν αγωνίστηκε στις 24ώρες του le mans, για τις οποίες σχεδιάστηκε. Η πραγματική : Εξέλιξη παραγωγής : www.modelfactoryhiro.com/hpgen/HPB/entries/322.html
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 6, 2021 17:58:43 GMT 2
Ως, είθισται το καλοκαίρι η Hiro κυκλοφορεί μια μηχανή στην 1/9. Αυτή τη φορά είναι η Ducati 750 ΤΤ1!
|
|
|
Post by Φάνης on Jul 11, 2021 20:22:54 GMT 2
Θα συμφωνήσω με την προτίμηση σου στην DBR1 Γιώργο, μακάρι κάποια στιγμή να επανέλθει η χιρο με την συγκεκριμμένη, ερωτεύσιμη θα έλεγα!
|
|