|
Post by czt on Mar 2, 2019 16:02:19 GMT 2
Το τελευταιο καιρο και ειδικα μεσω της κατασκευης της Λοτους του αγαπητου φιλου γιωργου δημιουργηθηκε ενα ερωτημα για τα συγκεκριμενα προιοντα της εταιρειας. Πριν ποσταρο καποια δεδομενα θα ηθελα να ρωτησω αν επιτρεπει να σκαναρω καποια φυλλαδια που μου εδωσε καταστηματαρχης και να ενημερωσω για καποια δεδομενα οπως αν αλλαζει μυτες αναγομωση κλπ. Επισης για τους φιλους που βρισκονται στη βορεια ελλαδα υπαρχει καταστημα που εχει οχι μονο τους μαρκαδορους αλλα σχεδον ολη την γκαμα προιοντων (βερνικια σπρει χρωατων κλπ). Μεχρι την τροποποιηση του θεματος ειμαστε εν αναμονη.
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 5, 2019 19:07:30 GMT 2
Κωνσταντίνε, μπορείς να ανεβάσεις τις λεπτομέρειες που λες, με τις κατάλληλες επισημάνσεις: "Το παρόν δεν αποτελεί διαφήμιση... Είναι ενημέρωση προς τους χρήστες του forum..."
όπου χρειάζεται.
|
|
|
Post by czt on Mar 5, 2019 23:35:38 GMT 2
Εφοσον πηραμε το πρασινο φως ειδαμε και φως με τη συγκεκριμενη εταιρεια και εμαθα σχετικα καποια ενδιαφεροντα δεδομενα. Αρχικα μερα απο αναζητηση και εφοσον ειχε προηγηθει συζητηση με το φιλο Αγαπιο περασα απο το καταστημα για να δω αν εχει η οχι. Πριν αρχιζω να γραφω σε μια αναζητηση λεει επωνυμια στη θεσσαλονικη αρα ευκολα μπορειτε να το βρειτε και να το επισκεφθειτε εφοσον θελετε τα συγκεκριμενα προιοντα. Πολλα προιοντα πολλα δεδομενα ενα μαγαζι που εχειο στυλους που ειτε ειναι φιξ τελειωνει πεταμα ειτε αναγομονονται + οτι μπορεις να αλλαξεις και μυτη και το μελανι μπορει να μπει και σε αερογραφο. Χρονος στεγνωματος 10 λεπτα το πολυ. Επισης εχει βερνικια γυαλιστερα ματ αλλα και ασταρια (τιμες δεν θα αναφερω ) σε 2 χρωματισμους ασπρο και γκρι αν θυμαμαι σωστα ολα ειναι στα 400ml. Οι αποχρωσεις καποιες μου εκαναν κλικ να πω πολυ ιδιαιτερες και ωραιες για εναλακτικες κατασκευες. Παραθετω καποια φυλλαδια που μου δοθηκαν πιστευω να βοηθησουν και να σας κατατοπισουν σε καποια απο τα ερωτηματα σας.
"Το παρόν δεν αποτελεί διαφήμιση... Είναι ενημέρωση προς τους χρήστες του forum..."
|
|
|
Post by LUNATIC on Mar 6, 2019 14:54:42 GMT 2
Μου κέντρισε το ενδιαφέρον απ αυτή την εταιρία το χρώμιο του (προτιμώ σε μπουκάλι για να μπει αερογραφο). Είδα κάτι βίντεο στο net αλλα θελω να δω αποτέλεσμα σε μεγάλη επιφάνεια. Θα ψάξω...
|
|
|
Post by czt on Mar 6, 2019 23:31:21 GMT 2
αξιζει πιστευω γρηγορο στεγνωμα εχει προσωπικα πηρα ενα στυλο μαυρο χρωμιο οχι ακομα αλλα θα γινει και αυτο στο μελλον
|
|