|
Post by czt on Feb 24, 2019 12:37:58 GMT 2
πολλες φορες εχουμε αποοφασισει να κανουμε ενα ρισετ το κιτ το οποιο κανουμε για πολλους λογους! περπλανομενος στο διαδικτυο ειδα αυτο το προιον εψο παιντ ρεμουβερ. αναφερει η εταιρεια οτι ¨: Αφαίρεσης χρωμάτων 40ml. Αφαιρεί πολύ αποτελεσματικά όλα τα χρώματα (σμάλτο, ακρυλικό, λάκα και αστάρια) από πλαστικές βαμμένες επιφάνειες. Αβλαβής και ασφαλής για χρήση οργανικός τύπος χωρίς άοσμο. Το εφαρμόζετε με βούρτσα στην πλαστική επιφάνεια και μετά από 30 λεπτά (ή περισσότερο ανάλογα με το χρώμα και την επιφάνεια) αφαιρέστε το με μαλακή πετσέτα και καθαρίστε με νερό. Χαμηλή οσμή, μη χλωριωμένο, χαμηλής τοξικότητας προϊόν και οργανικό διαλύτη που περιβάλλει το χρώμα. Αυτό το προϊόν είναι πιστοποιημένο από την ACMI (Art and Creative Materials Institute) και σφραγίζεται ως CL. Αυτό σημαίνει ότι δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 12 ετών. ενα βιντεο για τα αποτελεσματα χρησης του υλικου σε ταχυτητα δρασησ κλπ
δεν ξερω καποιος φιλος αν το εχει χρησιμοποιησει προσωπικα το βρισκω πολυ ενδαφερον και θα το αναζητησω
|
|
|
Post by alex78 on Feb 24, 2019 18:00:19 GMT 2
Κώστα το video που ανέβασες σε εμένα τουλάχιστον δεν ανοίγει, τσέκαρε το αν θές ή βάλε μια φωτό του προιόντος για καλύτερη εξυπηρέτηση μιάς και άνοιξες το θέμα....
|
|
|
Post by czt on Feb 24, 2019 22:16:34 GMT 2
πιστευω οτι εφτιαξα το ολο θεμα καλυτερο και σε ευχαριστω αλεξ για τις επισυμανσεις.
|
|
|
Post by alex78 on Feb 25, 2019 12:19:14 GMT 2
Παίζει μια χαρά τώρα το video Κώστα. Ενδιαφέρον προιόν, προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα. Στην Αθήνα το έχω πετύχει σε μαγαζιά ζωγραφικής και ειδών σχεδίου και μάλιστα σε συμφέρουσα και οικονομική τιμή. Αν συμφωνεί ο Γιώργος και θέλετε δίνω ενδεικτικά διευθύνσεις και links.
|
|
|
Post by czt on Feb 25, 2019 15:31:42 GMT 2
θα ηθελα να το δοκιμασω γιατι μεχρι τωρα εχω κανει ειδη ενα και παω για δευτερο και μπαινε και σε αερογραφο κλπ θα ειναι πολυ κλαη φαση. αν δεν συμφωνησει ο γιωργος θα ηθελα σε πμ παρακαλω
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 26, 2019 17:07:11 GMT 2
Δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να μπει η γνωστή επισήμανση :
"Το παρόν δεν αποτελεί διαφήμιση... Είναι ενημέρωση προς τους χρήστες του forum..."
|
|
|
Post by alex78 on Feb 27, 2019 0:56:51 GMT 2
Ωραία, αφού πήραμε και το ok απο τον Admin μας προχωράμε στο παρασύνθημα... Εγώ το έχω βρεί με τιμή γύρω στα 6 ευρώ στα: hobbycolours.com/batisart.blogspot.com/"Το παρόν δεν αποτελεί διαφήμιση... Είναι ενημέρωση προς τους χρήστες του forum..."
|
|