spisi
Kart Driver
|
Post by spisi on Feb 7, 2019 23:13:45 GMT 2
Η μεγαλύτερη αδικία της ζωής είναι το τελωνείο για πράγματα που έρχονται από Ιαπωνία κλπ Αυτο αλλαξε ή θα αλλαξει καπου σηκωσε ο Γιωργος μια ειδηση οτι θα υπαρχει συνεργασια μεταξύ Ευρωπαικης Ενωσης και Japan...
|
|
|
Post by czt on Feb 8, 2019 16:59:41 GMT 2
Η μεγαλύτερη αδικία της ζωής είναι το τελωνείο για πράγματα που έρχονται από Ιαπωνία κλπ Αυτο αλλαξε ή θα αλλαξει καπου σηκωσε ο Γιωργος μια ειδηση οτι θα υπαρχει συνεργασια μεταξύ Ευρωπαικης Ενωσης και Japan... Όντως Σπύρο το διάβασα! Τώρα περιμένουμε το ποτε θα γίνει!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 22, 2019 23:25:28 GMT 2
Λίγο πριν συμπληρωθεί ένας μήνας από την αρχική ανάρτηση... να προστεθώ κι εγώ σε όλους όσους έγραψαν οτι τους άρεσε πολύ ο χρωματικός συνδυασμός! Μπράβο φίλε, όμορφη και προσεγμένη δουλειά!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 23, 2019 17:21:11 GMT 2
Ευχαριστώ Νεκ
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 8, 2019 21:57:25 GMT 2
Γιώργο, κράτησες καμία φωτό από το εσωτερικό και το ταμπλό;
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 9, 2019 9:48:09 GMT 2
Γιώργο, κράτησες καμία φωτό από το εσωτερικό και το ταμπλό; Φάνη, δεν έβγαλα καμία φώτο απ΄ τη κατασκευή. Αλλά στην 4,6 και 8η φώτο φαίνεται ικανοποιητικά. Όπως και να έχει, αν μου πεις τι ακριβώς θέλεις, ίσως μπορώ να βοηθήσω.
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 9, 2019 13:34:31 GMT 2
Γιώργο, κράτησες καμία φωτό από το εσωτερικό και το ταμπλό; Φάνη, δεν έβγαλα καμία φώτο απ΄ τη κατασκευή. Αλλά στην 4,6 και 8η φώτο φαίνεται ικανοποιητικά. Όπως και να έχει, αν μου πεις τι ακριβώς θέλεις, ίσως μπορώ να βοηθήσω. Ευχαριστώ Γιώργο, βασικά ήθελα να δω άν έβαλες ζώνες πως πιάνουν στο συγκεκριμμένο.
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 9, 2019 19:13:02 GMT 2
Φάνη, δεν έβγαλα καμία φώτο απ΄ τη κατασκευή. Αλλά στην 4,6 και 8η φώτο φαίνεται ικανοποιητικά. Όπως και να έχει, αν μου πεις τι ακριβώς θέλεις, ίσως μπορώ να βοηθήσω. Ευχαριστώ Γιώργο, βασικά ήθελα να δω άν έβαλες ζώνες πως πιάνουν στο συγκεκριμμένο. Φάνη, ναι φυσικά έβαλα ζώνες . Χρησιμοποιήσα ζώνες 2 σημείων, όπως εξοπλιζόταν οι Europa όταν έβγαιναν από το εργοστάσιο, για να ταιριάζει με το ρετρό αποτέλεσμα που ήθελα να δείξω. Μια ερευνά στο διαδίκτυο θα σου δείξει και αρκετές με ζώνες 3 σημείων. Αυτές πιάνουν στο firewal, στο ύψος που βρίσκεται το προσκέφαλο. Δες τι θες να φτιάξεις και επέλεξε. Όλα, εν δυνάμει, σωστά είναι. Ακόμη και 4-6 σημείων να βάλεις πάλι μέσα είσαι, αφού πολλοί τις χρησιμοποιούν και για track day car.
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 10, 2019 21:25:34 GMT 2
Ευχαριστώ Γιώργο, ναι έχω δει φωτό με ζώνες 3 σημείων, αλλά σίγουρα η retro μεταλλικές 2 σημείων δίνουν άλλο αέρα! Παρεμπιπτόντως, υπάρχουν τέτοιου είδους retro aftermarket ζώνες, είτε PE είτε resin?
|
|