|
Post by czt on Jan 22, 2019 10:46:16 GMT 2
Τις τελευταιες μερες εχω δει σχετικα βιντεο με καθαρισμο αερογραφου μεσω καθαρισμου υπερηχων. Ορμομενος απο τη συζητηση το κοπη το πιτα απο τον αγαπητο φιλο Σακη βρηκα ενα σχετικο βιντεο το οποιο θα το βρειτε παρακατω. Υπαρχει καποιος στη παρεα πο να χρησιμοποιει ? Θα ηθελα σχολια και εμπειρια αν υπαρχει. Η αποψη μου ειναι οτι απο την ωρα που καθαριζει σε ολα τα σημεια χωρις να γινεται φθορα και γινεται αψογη δουλεια αξιζει γιατι εαν μεινει επανω χρωμα η κατι αλλο που θα εχει σε βαθος χρονου αρνητικο αποτελεσμα το οποιο δε θελουμε θα χρειαστει ανταλακτικα κλπ.
|
|
|
Post by Diecast917k on Jan 22, 2019 12:37:32 GMT 2
Εγώ πάντως που έχω πάρει έναν φθηνό (30 ευρωπουλα μέσω Σκρουτζ σε μαγαζί της Αθήνας) για να καθαρίζω χρώματα αυτοκινήτου από τον αερογραφο κάνει δουλεια! Απλά επειδή είναι δύσκολα χρώματα αυτά από την φύση τους πρέπει να καθαρίσεις κι εσύ λιγάκι δεν τα βγάζει όλα ο καθαριστής όπως στο βίντεο του πλασμο ( από τον οποίο πήρα την ιδέα 😁😁😁). Πιστεύω για ακρυλικά, σμάλτα και λακερ είναι τέλειος!
|
|
|
Post by czt on Jan 22, 2019 13:03:26 GMT 2
Εγώ πάντως που έχω πάρει έναν φθηνό (30 ευρωπουλα μέσω Σκρουτζ σε μαγαζί της Αθήνας) για να καθαρίζω χρώματα αυτοκινήτου από τον αερογραφο κάνει δουλεια! Απλά επειδή είναι δύσκολα χρώματα αυτά από την φύση τους πρέπει να καθαρίσεις κι εσύ λιγάκι δεν τα βγάζει όλα ο καθαριστής όπως στο βίντεο του πλασμο ( από τον οποίο πήρα την ιδέα 😁😁😁). Πιστεύω για ακρυλικά, σμάλτα και λακερ είναι τέλειος! 2 ερωτησεισ 1 τη καθαριστικο βαζεις μεσα?
2 τον αερογραφο τον βαζεις λυμένο την βαλβιδα αερα τη βγαζεις η την αφηνεις να μπει μεσα στη συσκευη
|
|
|
Post by Diecast917k on Jan 22, 2019 16:18:36 GMT 2
καθαριστικο βαζω ενα διαλυτικο νιτρου το πιο φθηνο που βρισκω και ο αερογραφος τελειως λυμενος ειδικα ολα τα o-ring μακρια απτο νιτρο μην τα κανει κομματια! και τη βαλβιδα βαζω καμια φορα αλλα λυμενη και αυτη εππειδη εχει o-ring
|
|
|
Post by czt on Jan 22, 2019 23:45:51 GMT 2
το βαζεις σκετο η το αραιωνεις με νερο? σκεφτηκα για δοκιμη νεφτι η διαλυτικο χρωματος απο αυτο που χρησιμοιησα το διαλυτη του ουσιαστικα λες να υπαρχει θεμα?
|
|
|
Post by Diecast917k on Jan 22, 2019 23:50:07 GMT 2
με νερο δεν αραιωνεται το νιτρο. Σκετο μπαινει για αυτο χρησιμοποιω και το πιο φθηνο που υπαρχει γιατι χαλαω πολυ! Βεβαια μπορει να αποθηκευτει και να ξαναχρησιμοποιηθει. Διαλυτικο χρωματος δεν χρειαζεται γιατι ειναι και πιο ακριβο και κριμα να το χαλασεις σε καθαρισμα.
|
|
|
Post by czt on Jan 22, 2019 23:51:49 GMT 2
καθαριζει zero το νιτρο? ολα τα καθαριστικα τα βαζουμε αυτουσια η οχι?
|
|
|
Post by Diecast917k on Jan 23, 2019 2:30:51 GMT 2
το νιτρο πρεπει να καθαριζει ζερο γιατι και αυτα χρωματα αυτοκινητου ειναι (βεβαια δεν εχω δοκιμασει αν οντως καθαριζονται αν ξερει κανεις λεει) και πιστευω για να εχεις το καλυτερο αποτελεσμα να βαζεις καθαρο το καθαριστικο οπως κανει και ο φιλος μας ο πλασμο!
|
|
|
Post by czt on Jan 23, 2019 4:45:27 GMT 2
Συμφωνω και επαυξανω απλα για αποφυγει ζημιας για αυτο ρωταω μηπως και υπαρχει κατι αλλο ετσι ωστε να ελαχιστοποιηθει το ποσοστο ζημιας η προβληματος
|
|
|
Post by Diecast917k on Jan 23, 2019 10:17:24 GMT 2
Δεν νομίζω ότι μπορεί να προκαλέσει ο ultrasonic cleaner κάποια ζημιά( τουλάχιστον σε εμένα δεν έχει δημιουργήσει θέμα) αν ξερει κάνεις ας μας πει!
|
|
|
Post by czt on Jan 28, 2019 17:59:18 GMT 2
Η αγορα εγινε και χθες εγιναν καποια τεστ μαζι με την καταλληλη παρεα για κοινο προβληματισμο. Σε καθε πειραματισμο ειχαμε βαση νερο βρυσης στη δικια του θερμοκρασια και βαλαμε τα εξης καθαριστικα : αζαξ, κρεμοσαπουνο, γουαιτ σπιριτ, υγρο για τα πιατα και ενα διαλυτικο της ρεβελ. Τα αποτελεσματα θετικα το πιο ισχυρο ακομα και με αναμοιξη με το νερο ηταν το καθαριστικο της ρεβελ καθαριζε ακομα και τα ''δικα '' μας χρωματα χωρις προβληματα για τσιμουχες κλπ. Ο τροπος καθαρισμου ενδεικνύετε διοτι δε δημιουργει φθορα και καθαριζει τα παντα. Ευελπιστω στο μελλον να κανω και ενα σχετικο βιντεο για τα αποτεεσματα στα οποια αναφερομαι.
|
|