|
Post by gtziaf on Feb 2, 2019 9:20:20 GMT 2
Τώρα μάλιστα. Μπράβο για την πρόοδο και για τη συνεργασία με τον Αγάπιο.
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 2, 2019 11:36:28 GMT 2
Πολύ ωραία η συνέχεια Κωνσταντίνε! Και το τρεντ για συνεργασίες που δείχνει να αναπτύσσεται θετικότατο και εποικοδομητικό... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by czt on Feb 2, 2019 13:30:50 GMT 2
Γιωργο Κωνσταντινε σας ευχαριστουμε πολυ! ευελπιστω να μπορεσουμε μεσα στο σκ να κανουμε κατι και να κανουμε και μερικους πειραματισμους.
|
|
|
Post by nektarios on Feb 2, 2019 22:21:00 GMT 2
Πολύ στρωτό και ομοιόμορφο το βάψιμο! Μπράβο φίλε!
|
|
|
Post by czt on Mar 27, 2019 17:36:59 GMT 2
Εχει περασει καιρος απο το τελευταιο απντεητ αλλα καλιο αργα παρα ποτε. ειδου τα τελευταια σταδια απο το μπαρκετα. σημειωτέο ειναι οτι καπου στα μεσα με ξενερωσε αλλα τελικα παει καλα. Στα θεματακια του κιτ ειναι το μπροστινο τζαμι που δεν κολουσε και δεν καθοτανε με τιποτα σωστα οπως και οι υαλοκαθαριστήρες, επισης και το αμαξωμα κανει καποια κολπα αλλα εκατσε τωρα αν αυριο το δω παλι αλλιως δε θα πεθανω! Σκεφτομουνα να βαλω και ρεζερβα αλλα δεν εβρισκα κατι στο μεγεθος ετσι για το χαβαλε. Β513 βερνικι εβαλα η φωτογραφηση εγινε με το κινητο μου ευελπιστω στα τελειωμενα ο φιλος φωτογραφος να δωση χερι βοηθειας και επαγγελματισμου! ( Νικο ξερω οτι θα το διαβασεις για αυτο θελουμε πολυ καλη φωτογραφηση)
Τελος ειναι η δευτερη αποπειρα για καμπριο αυτοκινητο αλλα αυτο εμειναν καποιες μικρες λεπτομερειες οπως καθρεπτες 2 χαλκομανοες σηματακια πινακιδα και μια αποπειρα για καλυτερη αποδοση των πλαγιων φλας.
Υγ κατι εκανα και απο κατω αλλα δεν το εχω βγαλει φωτο το πως ειναι τωρα
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 28, 2019 0:54:09 GMT 2
Ο επιμένων νικά! Τώρα αν επιτρέπεις, δυό παρατηρήσεις: Το αμάξωμα είχε orange peel που δεν επικαλύφθηκε με το βερνίκι και δεν έφυγε με το τρίψιμο. Πιθανώς ήθελε τρίψιμο και γυάλισμα πριν το βερνίκωμα. Και οι εγκοπές των ανοιγμάτων (καπό, πόρτες...) θα αναδεικνύονταν καλύτερα με ένα wash. Και στο επόμενο με το καλό!
|
|
|
Post by czt on Mar 28, 2019 8:31:48 GMT 2
Σε ευχαριστώ πολύ συνονόματε για τις επισημάνσεις γιατί έτσι μαθαίνουμε και γινόμαστε καλύτερη! Για το πορτοκαλί επιφάνεια δε το διέκρινα να πω την αλήθεια και τις ενέργειες δεν τις έχω κανει στο επόμενο σίγουρα θα γίνει! Για το γουος το σκέφτομαι μπορεί να γίνει και τώρα πριν τις τελευταίες πινελιες
|
|
|
Post by alex78 on Apr 1, 2019 3:51:53 GMT 2
Κωνσταντίνε θα συμφωνήσω με τις επισημάνσεις του έτερου Κωνσταντίνου. Προχώρα μεθοδικά και προσεκτικά, οπλίσου με μπόλικη υπομονή και όλα θα γίνουν εν καιρώ. Το πορτοκάλί ποιό είναι?
|
|
|
Post by czt on Apr 1, 2019 11:55:46 GMT 2
Χαλαρα Αλεξ σιγα σιγα θα γινει θελει εξασκηση κλπ. Το Η14 gunze ειναι τα ασταρια ειναι πρωτα μαυρο μετα ασπρο.
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 1, 2019 12:15:28 GMT 2
Το orange peel είναι εμφανές στην φωτό οπότε την άλλη φορά Κωνσταντίνε να το προσέξεις. Εγώ προσωπικά βάφω με mat χρώματα, αποφεύγω το orange peel στο βάψιμο του βασικού χρώματος και η όλη προσπάθεια μετά είναι σε καλό και προσεκτικό ψέκασμα βερνικιού, τρίψιμο-γυάλισμα για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ούτως ή άλλως το βερνίκι είναι αυτό που θα δώσει την λάμψη και όχι το βασικό χρώμα. Επίσης, την άλλη φορά προσπάθησε να προσθέσεις και καμία ζωνίτσα, αλλάξει όλο το σκηνικό στο εσωτερικό! Καλή συνέχεια φίλε
|
|
|
Post by czt on Apr 1, 2019 13:14:38 GMT 2
Σε ευχαριστω πολυ Φανη για το σχολιασμο ειναι τα πρωτα κιτ που κανω αρα μικρα βηματα και σταθερα . Ζωνουλα εχω σκεφτει αλλα στο επομενο που θα ερθει συντομα. Συν για καποιο λογο βαρεθηκα μου την εδωσε το κιτ για αυτο ηθελα να τελειωνω.
Ευχαριστω πολυ!
|
|
|
Post by nektarios on Apr 4, 2019 22:13:28 GMT 2
Είναι μια χαρά, και το επόμενο θα είναι ακόμη καλύτερο! Εντάξει, το orange peel υπάρχει, αλλά ας μην ξεχνάμε οτι το φινίρισμα είναι το μεγάλο ζητούμενο στον αυτοκινητομοντελισμό, και για κάποιους (όπως ο γράφων) εξακολουθεί να είναι ζητούμενο, μετά από δεκάδες μοντέλα... Το wash νομίζω οτι επιβάλλεται, μετά θα σου φανεί οτι πρόκειται για άλλο μοντέλο! Επίσης, εγώ θα έκανα και μια προσπάθεια για ζώνες (με βαμμένο λευκοπλάστ) αφού πρόκειται για κάμπριο, που σημαίνει οτι και θα τοποθετηθούν ευκολότερα και θα το αναδείξουν περισσότερο! Τέλος - επειδή σήμερα με έπιασε το γκρινιάρικό μου... - να προσθέσω οτι τα καθίσματα θα τα προτιμούσα λιγότερο γυαλιστερά, παρατήρηση που ασφαλώς γίνεται για τα επόμενα μοντέλα...
|
|
|
Post by czt on Apr 4, 2019 22:18:37 GMT 2
Τις ζωνες θα τις προσπαθησω για αυτο θα σε καλεσω στο εργαστηριο χαος (αν και εχει συμαζευτει καπως) που εχω για καφε μπυρα κλπ για κατανοηση κλπ. Για το γουοσ ολο και καποιο θα με πεις απο κοντα.
|
|