|
Post by alex78 on May 19, 2019 13:54:02 GMT 2
Μια χαρά προχωράει, καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by iliasbass on May 20, 2019 21:01:28 GMT 2
ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια!!!
|
|
|
Post by konstantinf on May 22, 2019 8:34:07 GMT 2
Και τι δεν κάνουμε για τα μικρά μας... Η καλύτερη επένδυση! Μπράβο σε πατέρα και γιο!
|
|
|
Post by iliasbass on May 3, 2020 17:05:00 GMT 2
Μια φωτογραφία που έλειπε από το θέμα... Η alfιτσα τελείωσε πλέον και διακοσμεί το γραφείο του μικρού!
|
|
|
Post by czt on May 3, 2020 17:19:18 GMT 2
Μια φωτογραφία που έλειπε από το θέμα... Η alfιτσα τελείωσε πλέον και διακοσμεί το γραφείο του μικρού! Θα εχουμε τη φωτο?
|
|
|
Post by iliasbass on May 3, 2020 17:23:14 GMT 2
οι χαλκομανιες δεν μας εκαναν το χατηρι και διαλυθηκαν πριν περασουν στο μοντελο, δεν το βαζω στα τελειωμενα καθως δεν πληρει τα υψηλα στανταρ του φορουμ... Καλα να περνατε!!!
|
|
|
Post by alex78 on May 3, 2020 18:15:36 GMT 2
....δεν το βαζω στα τελειωμενα καθως δεν πληρει τα υψηλα στανταρ του φορουμ... Φίλε Ηλία δεν πάει έτσι, αλήθεια ποιός καθορίζει τι είναι ποιοτικό και ποιός ορίζει που θα μπεί ο πήχης για να θεωρηθεί μια κατασκευή ποιοτική? Ο καθένας κάνει την προσπάθειά του που σε κάθε περίπτωση είναι φιλότιμη για τον κόπο και χρόνο που αφιέρωσε σε αυτή. Εδώ δεν διαγωνιζόμαστε μεταξύ μας, ούτε κυνηγάμε likes για την μοντελιστική μας καταξίωση, απλά παραθέτουμε τις δουλειές μας με σκοπό την ευχαρίστηση και βελτίωσή μας. Οπότε θα πρότεινα με την πρώτη ευκαιρία να βγάλεις 3-4 φωτό και να το ανεβάσεις στα ολοκληρωμένα, δίνοντας έτσι αξία στην δουλειά και τον κόπο που αφιερώσατε μπαμπάς και γιός.
|
|
|
Post by iliasbass on May 3, 2020 18:23:52 GMT 2
φίλε μου δεν είναι για τον πήχη... είναι επειδή νομίζω πως ότι και να κάνω παραπάνω σε αυτό το μοντέλο θα νοιώθω οτι δεν έχει τελειώσει, δεν ξέρω αν έχει συμβεί και σε άλλον αυτό...
|
|
|
Post by alex78 on May 3, 2020 18:39:16 GMT 2
Σε όλους νομίζω έχει συμβεί αυτό, τα όρια του καθενός είναι πραγματικά ανεξάντλητα, με υπομονή και όρεξη για δουλειά έρχεται το κάτι παραπάνω, οπότε φύλαξε την όρεξή σου για το επόμενο φίλε!
|
|
|
Post by konstantinf on May 3, 2020 18:42:03 GMT 2
Δεν πειράζει Ηλία, το επόμενο θα 'ναι σίγουρα καλύτερο! Μην το βάζεις κάτω. Και να ξέρεις ότι το φόρουμ δεν έχει δικά του στάνταρ, δεν έβαλε κανένας από μας τον πήχη σ' ένα συγκεκριμένο σημείο... Τα στάνταρ τα βάζει ο καθένας μας για τον εαυτό του μόνο. Με το καλό στο επόμενο!
ΥΓ. τώρα είδα ότι με είχε προλάβει ο Αλέξης στο ίδιο ακριβώς πνεύμα. Είναι ωραίο να συμφωνούμε...
|
|
|
Post by Φάνης on May 3, 2020 19:05:03 GMT 2
Καλησπέρα Ηλία, Με πρόλαβαν οι Αλεξ και Κωνσταντίνος! Σε αυτό το φόρουμ κάνουμε το χόμπι μας και δεν ανταγωνιζόμαστε ο ένας τον άλλο. Σίγουρα, σκοπός μας είναι να βελτιωνόμαστε και να φτιάχνουμε καλύτερα μοντέλα (παίρνοντας ιδέες και βοήθεια από άλλες κατασκευές/φίλους στο φόρουμ) αλλά πρωτίστως για να προσωπική μας ευχαρίστηση. Καλή συνέχεια και καλές κατασκευές!
|
|
|
Post by gtziaf on May 3, 2020 20:20:11 GMT 2
Φίλε Ηλία, το ομορφότερο μοντέλο είναι αυτό που φτιάχνεις με τον γιο σου. Αφού είναι και Άλφα, ακόμη καλύτερα Και να ξέρεις, το στάνταρ στο φόρουμ πρέπει να είναι η δική σου δουλειά, παρέα με τον πιτσιρικά. Μακάρι να συνεχίσει να ενδιαφέρεται και ο δικός μου, όταν μεγαλώσει. Γκέκο ή κατμπόι; Τι θα φτιάξετε μετά;
|
|
|
Post by iliasbass on May 3, 2020 22:06:16 GMT 2
Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σου λόγια, με πείσατε. Να δω τι μπορώ να κάνω να το συμμαζέψω λίγο και το ανεβάσω.
Υ γ. Τους πιτζαμοηρωες του ξεπεράσαμε, τώρα έχουμε τα νιντζαγκο...
|
|
|
Post by czt on May 4, 2020 9:44:06 GMT 2
Να συμπληρωσω κατι δεν εχω τα παιδια παραπανω τα ειπαν ολα εγω ομως θα σε πω μοντελα που εχω βαλει στα ολοκληρωμενα και ειναι χειροτερα η προσπαθεια και το ταξιδι μετραει και μη ξεχναμε καθε μοντελο ειναι προορισμος και ιστορια του καθενος μας αρα τη βαζουμε και καθε φορα θυμομαστε της στιγμες! Οι στιγμες μενουν !
Επισης μια ιδεα αν θελεις να βαλεις αριθμους κλπ μπορειτε να χρησιμοποιεισετε στενσιλ και αν θελετε καποιο σημα η και οτιδηποτε το ξερεις αλλα το κανα αναφερω ολοι μας εχουμε πολλα να δωσουμε στο σπερμποξ μας απλα πες τη θελει ο αρχικος δημιουργος (γιος) και θα το εχει συντομα.
|
|
|
Post by iliasbass on May 4, 2020 18:11:42 GMT 2
ευχαριστώ για την προσφορά Κωσταντινε θα το αφήσουμε χωρίς αυτοκόλλητα. Θα βάλουμε της Alfa ( που ειχα βρει στο ebay) μόνο για τα δοκιμάσω.
|
|