|
Post by konstantinf on Feb 16, 2019 17:14:44 GMT 2
Εξαιρετικά προσεγμένη δουλειά Φάνη και πολύ ωραία φωτογράφηση. Μπράβο και καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Φάνης on Feb 17, 2019 12:19:42 GMT 2
Εξαιρετικά προσεγμένη δουλειά Φάνη και πολύ ωραία φωτογράφηση. Μπράβο και καλή συνέχεια! Ευχαριστώ Κωνσταντίνε! Δυστυχώς τίποτα από όλα αυτά δεν θα φαίνεται στο τέλος! Mε το iPhone βγάζω καλύτερες φωτό αντί του iPad, αφού έχει καλύτερη κάμερα
|
|
|
Post by Φάνης on Feb 17, 2019 12:34:29 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 17, 2019 19:47:14 GMT 2
Καλή δουλειά Φάνη, αλλά θέλει 2-3 πραγματάκια για να αλλάξει επίπεδο. Στα πιο δευτερεύοντα οι εξατμίσεις ήθελαν πιο επιμελές κάψιμο με 1-2 αποχρώσεις, το πάτωμα στα σύγχρονα αυτοκίνητα δεν είναι ματ και εγώ θα έβαζα και τα μπουζοκαλώδια, ασχέτως αν δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου από το μεγάλο airbox. Επίσης, τα δισκόφρενα έχουν τρυπίτσες; Αν ναι κάνε wash να αναδειχτούν γιατί τώρα φαίνονται 4 κύκλοι χωρίς καμιά λεπτομέρεια. Πιο σημαντικό είναι να δεις λίγο τους τροχούς. Αρχικά κάθονται λίγο πιο έξω απ΄ τους θόλους, οπότε αν τα έχεις βάλει κανονικά και είναι έτσι, πρέπει να τους φας εσωτερικά. Επίσης, η απόσταση είναι πολύ μεγάλη από τους θόλους. Πιθανόν θα δείχνει πιο άσχημα με τα πιο χαμηλοπρόφιλα λάστιχα. Οπωσδήποτε θέλει λίγο δουλίτσα, γιατί όταν τα σύγχρονα αυτοκίνητα κάθονται σαν κατσίκια, χαλάει όλη η δουλειά που έχει γίνει. Καλές επεμβάσεις
|
|
|
Post by czt on Feb 17, 2019 21:44:11 GMT 2
Για τα δισκοφρενα θα συμφωνησω και εγω ειδικα με αυτη τη ζαντα που εχει μεγαλα κενα και θα φενονται ωραια
|
|
|
Post by nektarios on Feb 22, 2019 23:17:41 GMT 2
Πολύ ταιριαστή η επιλογή για το εσωτερικό! Για τα δισκόφρενα, αν είναι διάτρητα, πράγματι ένα wash θα ήταν πολύ χρήσιμο... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 23, 2019 13:38:15 GMT 2
Φάνη η επιλογή χρώματος σαλονιού θεωρώ είναι ότι καλύτερο!
|
|
|
Post by Φάνης on Feb 27, 2019 20:34:43 GMT 2
Παιδιά, σας ευχαριστώ για τα σχόλια. 1) πάντα κάνω wash στα δισκόφρενα, απλώς αυτά που δίνει η Revell δεν είναι διάτρητα, έχουν μόνο κάποιες μικρές εγκοπές περιμετρικά στο κέντρο, και δεν φαίνονται πολύ καλά στις φωτό. Έχει γίνει wash, αλλά θα το ξανατονίσω σε κάποια σημεία αν έχει ατονίσει. Επίσης θα περάσω και τα λογότυπα στις ζάντες, τα είχα αφήσει για τις aftermarket, αλλά πρόσεξα ότι η Revell δίνει 2 (διαφορετικά) σετ, οποτε θα χρησιμοποίησω το ένα για τις ζάντες του κιτ. 2) Ναι οι τροχοί είναι λίγο πιο έξω από τους θόλους γιατί έχουν πολύ σφιχτό πιάσιμο (η Revell δεν δίνει polycals, αλλά κάτι πλαστικά κυλινδρικά που όταν σφηνώσει ο τροχός δύσκολα βγαίνει, χωρίς να ξεκολλήσουν τα υπόλοιπα κομμάτια ...). Μπορώ να τους σπρώξω ακόμη, αλλά θα δω πρώτα αν μπορώ να φάω λίγο το εσωτερικό τους για να μπαινοβγαίνουν καλύτερα. Επίσης, η μεγάλη απόσταση από τους θόλους θα μικρύνει σημαντικά όταν κολληθεί το αμάξωμα στο σασί, οπότε δεν θα δείχνει τόσο άσχημο. 3) Συνήθως τα κάτω μέρος στο σασί το βάφω satin black, αλλά η φωτό που είχε βάλει ο Γιώργος από το πραγματικό μου έδειχνε για ματ, ίσως όμως είναι πρόβλημα με φωτό. Εύκολα διορθώνεται, οπότε πριν το καπάκωμα, αφού σιγουρευτώ για το χρώμα, θα διορθωθεί αν χρειαστεί. 4) Ναι, οι εξατμίσεις θα αποκτήσουν καλύτερο κάψιμο. Για τα μπουζοκαλωδα δεν είμαι πολύ σίγουρος, για τον λόγο ότι όταν καπακωθει, η μηχανή δεν φαίνεται 100%, οποτε θα το αφήσω για το τέλος και θα πράξω ανάλογα και με τις φωτό που δω. Προς το παρόν δουλεύω την μπανιέρα και το ταμπλό, και ελπίζω να ανεβάσω φωτό από την πρόοδο μου σύντομα.
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 3, 2019 13:59:26 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 3, 2019 19:37:18 GMT 2
Πολύ ωραίο το εσωτερικό Φάνη! Ερώτηση: αφού είχες μαύρη τσόχα για πίσω (που έστρωσε πολύ ωραία, γιατί δεν την χρησιμοποίησες και για το υπόλοιπο πάτωμα αντί για το χονδρόκοκκο flocking? Καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by czt on Mar 4, 2019 12:02:45 GMT 2
πολυ ομορφη δουλεια! πιστευω μπορεις να βαλεις και κατι σαν γουοσ για αλλαγη μονοτονιας ειδικα στις ραφες.
|
|
|
Post by jvolume on Mar 4, 2019 13:43:59 GMT 2
Φάνη καλησπέρα.
Πολύ όμορφη δουλειά στο εσωτερικό. Ίσως να χρειαζόταν να παίξεις με κανα wash ή κανα λάδι στα καθίσματα για να τονίσεις τις λεπτομέρειες. Το βλέπεις στο επόμενο. Μια μικρή ένσταση στις πίσω ζώνες. Κάθονται λίγο αφύσικα. καλά τελειώματα να έχεις.
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 4, 2019 14:30:42 GMT 2
Σας ευχαριστώ παιδιά.
1) Κωνσταντίνε, είχα μόνο ένα μικρό κομμάτι τσόχα που ίσα-ίσα έφθασε για το πίσω μέρος.
2) Κωνσταντίνε και Γιάννη, ναι θα τονίσω τις ραφές με λίγο brown wash (αυτό της Tamiya)
3) Γιάννη, ναι το παρατήρησα και εγώ στην φωτό για τις πίσω ζώνες, θα διορθωθεί εύκολα γιατί είναι αυτοκόλλητες, χρειάζεται να αφαιρέσω ένα μικρό κομμάτι από κάθε ιμάντα και να μεταφερθεί λίγο η αγκράφα ώστε να πιάσει καλύτερα η ζώνη πάνω στο κάθισμα.
Χαιρετώ.
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 4, 2019 18:20:42 GMT 2
Ωραία τα βαψίματα και τα διακοπτάκια Για το wash στο είπαν οι υπόλοιποι... Εγώ θα έκανα και λίγο στεγνό για να τονίσω τις ακμές με ένα πολύ ανοιχτό ταν.
|
|
|
Post by alex78 on Mar 5, 2019 15:52:32 GMT 2
Πολύ ωραία δουλειά! Στο τέλος σκέφτεσαι να βάλεις κάποιο περιοδικό ή κάτι σχετικό αφημένο σε κάποιο κάθισμα ή εταζέρα...?
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 8, 2019 19:50:55 GMT 2
Γιώργο, Άλεξ ευχαριστώ για τα σχόλια σας. Γιώργο, ναι θα τονίσω τις ακμές όπως προτείνεις. Άλεξ, το έχω σκεφτεί για την εταζέρα, να βάλω κάτι, γιατί είναι μεγάλος άδειος χώρος, που φαίνεται από το πίσω παρμπρίζ! Το περοδκο ναι είναι το λογικό, προσπαθώ να βρω φωτό από πραγματικό μήπως και πάρουμε καμία άλλη ιδέα ....δεν έχω βρει κάτι προς το παρόν...
|
|