|
Post by Φάνης on Dec 29, 2018 23:16:39 GMT 2
Καλησπέρα, θέλω να ξαναβάψω ένα κομμάτι το οποίο έχει ασταρωθεί, βαφτεί (με lacquers) και περαστεί ήδη με 2Κ της ΖP. Πως αφαιρώ το 2Κ από το πλαστικό; Brake fluids κάνει την δουλειά; Κάτι άλλο; Κάποια συγκεκριμμενη μάρκα που έχετε χρησιμοποιήσει και δούλεψε; Ευχαριστώ.
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 29, 2018 23:37:36 GMT 2
Ισοπροπυλικη αλκοολη
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 29, 2018 23:58:00 GMT 2
Ευχαριστώ Αγάπιε!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 30, 2018 0:17:56 GMT 2
Ελα κ το γραψα πολυ στα γρηγορα... ειναι πολυ πιο φθηνη και πιο αβλαβης απο τα υγρα φρενων.
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 30, 2018 10:47:38 GMT 2
Ελα κ το γραψα πολυ στα γρηγορα... ειναι πολυ πιο φθηνη και πιο αβλαβης απο τα υγρα φρενων. Ευχαριστώ Αγάπιε. Χρησιμοποιώ πάντα IPA για να ξεβάψω lacquer χρώματα, δεν ήξερα ότι κάνει και για 2Κ....Από εβδομάδα θα δοκιμάσω, να δω και πόσο χρόνο χρειάζεται για να διώξει το 2K.
|
|
spisi
Kart Driver
|
Post by spisi on Jan 1, 2019 21:33:17 GMT 2
καλησπερα και απο μενα καλη χρονια με υγεια , ειδα 2κ και επ εδω ειμαι... καλσσικη λυση αλλα θελει το χρονο του το καλσσικο φορνετ αλλα και το υγρο που καθαριζει κανεις bbq και σχαρες απο ψησταριες κλπ εγω το βαζω να βγαλω και τις καπνιες απο το τζαμι του τζακιου ειναι δυνατο στις αναθυμιασεις και θελει ανοιχτο χωρο και ενα 48ωρο σιγουρα , αφου "μουλαισει" θα αρχισει να ξεφλουδιζει σαν φλουδα πραγματικα
|
|
|
Post by Φάνης on Jan 1, 2019 22:51:42 GMT 2
καλησπερα και απο μενα καλη χρονια με υγεια , ειδα 2κ και επ εδω ειμαι... καλσσικη λυση αλλα θελει το χρονο του το καλσσικο φορνετ αλλα και το υγρο που καθαριζει κανεις bbq και σχαρες απο ψησταριες κλπ εγω το βαζω να βγαλω και τις καπνιες απο το τζαμι του τζακιου ειναι δυνατο στις αναθυμιασεις και θελει ανοιχτο χωρο και ενα 48ωρο σιγουρα , αφου "μουλαισει" θα αρχισει να ξεφλουδιζει σαν φλουδα πραγματικα Ευχαριστώ πολύ Σπύρο! Καλή Χρονιά να έχουμε
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 2, 2019 10:14:52 GMT 2
καλησπερα και απο μενα καλη χρονια με υγεια , ειδα 2κ και επ εδω ειμαι... καλσσικη λυση αλλα θελει το χρονο του το καλσσικο φορνετ αλλα και το υγρο που καθαριζει κανεις bbq και σχαρες απο ψησταριες κλπ εγω το βαζω να βγαλω και τις καπνιες απο το τζαμι του τζακιου ειναι δυνατο στις αναθυμιασεις και θελει ανοιχτο χωρο και ενα 48ωρο σιγουρα , αφου "μουλαισει" θα αρχισει να ξεφλουδιζει σαν φλουδα πραγματικα Σπύρο τα κλασσικά καθαριστικά για τις σχάρες εννοείς; Ευχαριστούμε για την ιδέα. Καλή χρόνια φίλε μου
|
|
spisi
Kart Driver
|
Post by spisi on Jan 2, 2019 22:39:24 GMT 2
Καλησπερα για να γινω πιο κατανοητος εγω χρησιμοποιώ το παρακατω...
|
|