Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Dec 11, 2011 1:31:37 GMT 2
Αγαπητέ Alex, το πιθανότερο από αυτά που μου γράφεις είναι το 3. Το σπρευ ήταν σχεδόν κρύο' ελπίζω το φορτνετ να κάνει τι δουλειά του. Πόσο χρόνο χρειάζεται?
Σπύρος
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jan 2, 2012 0:54:31 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι καλή χρονιά .
Το τσοπεράκι δεν το έχω αφήσει αλλά μια ίωση με άφησε περίπου 10 ημέρες πίσω και συν του ότι η φωτογραφική μηχανή μου παρέδωσε το πνεύμα της .
Θα ποστάρω λίγες φωτο από την κατασκευή και θα αναφέρω τεχνικές βαψίματος και προσθήκες.
Σημειωτέον το κιτ είναι από τα χειρότερα που έχω κατασκευάσει με κακές εφαρμογές πολλές πολλές ελείψεις και έλειπε το "κρύσταλο" από το φανάρι. Τέλος πάντων λεπτομέρειες στο ποστάρισμα.
Σπύρος
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jan 2, 2012 3:22:15 GMT 2
Αναμένουμε φωτογραφίες Σπύρο.
Καλό κουράγιο με το κιτ!
Φιλικά,
Αγάπιος
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 2, 2012 12:56:51 GMT 2
Περαστικά Σπύρο και καλή ανάρρωση... Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο με το κιτ...
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jan 2, 2012 13:47:17 GMT 2
Τα χρώμια δεν είναι τα αναμενόμενα διότι αφού ξεβάφτηκαν η "ζελατίνα " από κάτω δεν έλεγε να βγεί. Έγιναν προσπάθειες με διάφορα υγρά (φορνετ χλωρίνη κλπ και τελικά με Mr Hobby/Mr Color Thinner 400 και όλα μέσα στο Ultrasonic Cleaner "καθάρησαν" . Οι εξατμήσεις από πίσω κλείστηκαν τα κενά με στόκο και ανοίχτηκαν οι τρύπες με το dremel Καλωδιώσεις ανύπαρκτες, οί ενώσεις έφαγαν σχεδόν ένα σωληνάριο στόκο, και τέλος τα decals είναι μάλλον από χαρτόνι, (στίς φωτό είμαι στο στάδιο κάθε 30 λεπτά να βάζω υγρά για να μαλακώσουν). αα να μήν ξεχάσω ότι έλειπε το διαφανές κομμάτι για το φανάρι το οποίο κατασκευάστηκε απο ζελατίνα -δεν μου άρεσε καθόλου και δεν το έβλαλα και φωτό -. Τουλάχιστον η σέλα - κατα την γνώμη μου - είναι όλα τα λεφτά. Η βαφή είναι δικής μου εμπνευσης καθώς και το "κουμπί" (κεφάλη από καρφάκι για ξύλινα μοντέλα) Αυτά χοντρικά για το τσοπεράκι. Υ.Γ. Συγνώμη για τις φωτό είναι από κινητό. Ευχαριστώ Σπύρος
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jan 2, 2012 16:09:15 GMT 2
Καλησπέρα Σπύρο, Αν και σε παίδεψε απ' όσο λές, δεν βγήκε καθόλου άσχημο το τσοπεράκι... Η σέλα δε είναι απίστευτη...Κέντησες Φιλικά, Αγάπιος
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jan 2, 2012 16:31:42 GMT 2
Αγάπιε σευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Σπύρος
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jan 2, 2012 16:47:42 GMT 2
Αλήθεια, το χρώμα που χρησιμοποίησες στα φτερά και το σασί, τί είναι??
Αγάπιος
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Jan 2, 2012 16:53:00 GMT 2
κουκλι το πρωτο τσοπερακι του φορουμ!!η σελα ειναι μοναδικη οσο για τις χαλκομανιες μια χαρα φαινονται!!!! μονο μια ενσταση κατα μηκος του σκελετου υπαρχει ενα σημαδι??
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 2, 2012 17:42:53 GMT 2
Πολύ - πολύ όμορφο Σπύρο... Και το κάθισμα φοβερό... : : Για τον προβολέα, πες μας τη διάμετρο όλο και θα υπάρχει κάτι στο στοκ... Αν περιμένεις μέχρι το ΣΚ που θα γυρίσω στη βάση, μπορώ να στο στείλω σε φακελάκι, αν βρω φυσικά... Αλλά κάτι θα έχω, δεν μπορεί... : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jan 2, 2012 17:50:01 GMT 2
Ναί Σπύρο, δίκιο έχει ο Γιώργος... πες μας διαστάσεις... έχω κι εγώ κάποια διάφανα από φανάρια στην άκρη... κάτι θα βρεθεί... Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jan 2, 2012 20:59:06 GMT 2
Αγάπιε τα χρώματα είναι tamiya ακρυλικά Purle Χ16 80% & Chrome silver X11 20%.
Όταν τελειώσει θα βγάλω κοντινές όπου φαίνεται το Chorme silver.
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jan 2, 2012 21:01:27 GMT 2
Φίλε geokat σωστά το είδες. Μόνο που έκει μπαίνει η σέλα και το ρεζερβουαρ και δεν φαίνεται. Γιαυτό και δεν το στοκάρισα.
Σπύρος
|
|
|
Post by alex78 on Jan 2, 2012 21:04:31 GMT 2
Πανέμορφο Σπύρο, με κορυφαία όλων την σέλα βέβαια... Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 2, 2012 21:33:43 GMT 2
Σπύρο εκπληκτικό το φινίρισμα φίλε μου! Θα βγει φοβερό το αποτέλεσμα : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jan 2, 2012 21:57:04 GMT 2
Αλέξανδρε σευχαριστώ πολύ.
Αλλά δεν είναι όπως θα ήθελα. Αρκετά προβληματική κατασκευή.
Σπύρος
|
|