|
Post by m@ster k@frer on Dec 6, 2018 16:14:00 GMT 2
Καλησπέρα Παρέα, Επανέρχομαι με ένα μοντέλο που τελείωσα μέσα στο περασμένο σκ. Από τις αγαπημένες μου μηχανές, που πέρασε και από την κατοχή μου για αρκετές χιλιάδες km. To kit: Αποτελούμενο από 6 πλαίσια σε μαύρο, γκρί, χρωμιωμένο και διάφανο πλαστικό. Επίσης δίνονται τα λάστιχα σε ...λάστιχο καθώς και μεταλλικά ελατήρια για τα πίσω αμορτισέρ: Στην κατασκευή χρησιμοποιήθηκε και το πόλυ καλό pe set της Hobby design, με μεταλλικούς δίσκους, λογότυπα, προστατευτικά ψυγείου, αλυσίδας, σίτες, κολλάρα εξαγωγών και πολλά βιδάκια και rivets κτλ: Φωτογραφίες από την πορεία είχα βγάλει κάποιες απ' όσο θυμάμαι αλλά δεν τις βρίσκω πλέον 1+ χρόνο μετά. Παρά μόνον αυτές: Το πλαστικό προστατευτικό και το μεταλλικό: Επίσης αφαίρεσα τα αντίβαρα του τιμονιού διότι δεν μου άρεσε η χύτευση (βοήθησε πολύ και στο καθάρισμα των κομματιών) και αντικαταστάθηκαν: Τέλος, βρήκα στο spare box να κάθεται μια φιγούρα ξεχασμένη από κιτ της Heller Και είπα να κάνω και μια πουτ@νιά μιας που το λατρεύω το συγκεκριμένο μηχανάκι. Αφού αφαίρεσα τα περιττά και στοκάρισα την ένωση του κράνους, το έβαψα πέρασα τις χαλκομανίες και σκούρυνα την ζελατίνα με smoke. Επίσης έγινε ιδιοκατασκευή το ένα λουράκι για να φαίνεται όπως θα τοποθετηθεί: Αυτά για τώρα. Θα ανεβούν οι υπόλοιπες σε επόμενο post. Να είστε όλοι καλά. Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 6, 2018 22:35:21 GMT 2
|
|
|
Post by Sakis on Dec 7, 2018 21:15:09 GMT 2
Πορωτικό το χρώμα, στο είπα και στο μήνυμα. Σούπερ κατασκευή το μηχανάκι!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 8, 2018 8:40:33 GMT 2
Το χρώμα όπως λέει και ο Σάκης, μούρλια και το κρανάκι σούπερ προσθήκη. Μπράβο Αγάπιε, πολύ - πολύ όμορφο
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 8, 2018 14:39:38 GMT 2
Πολύ όμορφο Αγάπιε! Βομβάρδισε μας ανελέητα!
|
|
|
Post by alex78 on Dec 8, 2018 20:03:52 GMT 2
Φανταστικό αποτέλεσμα Αγάπιε, ίσως ένα απο τα καλύτερα σου φίλε!!! Το χρώμα του πάει ταμάμ και το κράνος όμορφο και πρωτότυπη ιδέα, μας θυμίζει ότι τίποτα δεν περισσεύει στον μοντελισμό!
|
|
|
Post by manos13 on Dec 10, 2018 19:05:02 GMT 2
Ομορφιά
|
|