|
Post by m@ster k@frer on Nov 30, 2018 1:53:37 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Επανέρχομαι με ακόμη ένα ολοκληρωμένο. Ένα μοντέλο το οποίο ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2015, περισσότερο από 3 χρόνια πριν. Αποφάσισα να το φτιάξω καθώς δεν πουλιόταν και βαρέθηκα να το βλέπω στο ράφι. Παρουσιάστηκαν ΑΠΕΙΡΑ προβλήματα κατα την κατασκευή, ίσως τα περισσότερα που έχω αντιμετωπίσει σε κίτ, ίσως να μπορώ να το χαρακτηρίσω και το προσωπικό μου nemesis kit. Παρόλα αυτά, όπως αρέσκομαι να λέω τον τελευταίο καιρό στον αγαπητό μου φίλο Reventon, προτιμώ να το βλέπω στη βιτρίνα, παρά μισό στο κουτί. Μέσα στη βιτρίνα χάνονται οι όποιες ατέλειες. Και χαίρεσαι για κάτι που έφτιαξες, όπως και αν είναι αυτό, πάντα περνάς και το χαζεύεις, θυμάσαι πως σε γ@μησε, θυμάσαι πώς το γύρισες στο 90', γενικά το χαίρεσαι. Το κίτ, απλό, εύκολο (ΧΑ ΧΑ) χωρίς πολλά πολλά, με προβληματική συναρμογή πατώματος-αμαξώματος, αλλά και πάλι δίνει ένα όμορφο αποτέλεσμα. Βάφτηκε με το TS-34 της Tamiya στο εσωτερικό έγιναν κάποιες προσθήκες, αλλά γενικά κρατήθηκε στόκ. Παρόλη την ταλαιπωρία και το κάκιστο αποτέλεσμα αποφάσισα να το ανεβάσω για όλα όσα είπα παραπάνω. Κάποιες λεπτομέρειες για την κατασκευή μπορείτε να δείτε εδώ: scalewheels-gr.com/thread/1872/ferrari-575m-maranello-fujimi-24?page=1&scrollTo=37412Να είστε όλοι καλά. Με φιλικούς χαιρετισμούς, Αγάπιος
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 30, 2018 9:13:39 GMT 2
Με δεδομένη την απλότητα του κιτ και την κακή συναρμογή, το αποτέλεσμα είναι αξιοπρεπέστατο. Το καλό φινίρισμα αποζημιώνει... Καλό βιτρινάρισμα! Και τι θα μας δείξεις αύριο, πρωτομηνιάτικα;
|
|
|
Post by alex78 on Nov 30, 2018 12:42:17 GMT 2
Special το αποτέλεσμα, σαν την πίτσα της εταζέρας ένα πράγμα , παρά τις στραβές που προέκυψαν Αγάπιε!
Το κιτρινάκι ομολογουμένως του πάει πολύ!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 1, 2018 8:55:06 GMT 2
Πόσα χρόνια έχει που σου είπα να την κάνεις κίτρινη; Φανταστική δείχνει σε κίτρινο, όμορφη εκτέλεση και σίγουρα δεν είναι κάκιστο... Το κιτ έχει τα θέματα, οπότε μπράβο και πάλι.
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 4, 2018 20:03:44 GMT 2
Ευχαριστώ παιδες.
Γιώργο αν σκεφτείς οτι ξεκίνησε 03/15 σιγουρα το χαμε πει απο τις αρχες του έτους... μια τετραετία την εχει μεσα στο νερό
|
|
|
Post by Diecast917k on Dec 4, 2018 21:32:03 GMT 2
Απο τις αγαπημένες φερραρι η συγκεκριμένη και το χρώμα λουκούμι! Καλή συνέχεια!
|
|