|
Post by m@ster k@frer on Nov 28, 2018 0:33:19 GMT 2
|
|
|
Post by jvolume on Nov 28, 2018 10:55:44 GMT 2
ΗΡΩΑΣ!! και μόνο που τολμάς να αγγίξεις κουτί που γράφει ΑΜΤ επάνω έχεις τα απεριόριστα respect μου!! Πόσο μάλλον όταν βγάζεις και ένα φανταστικό αποτέλεσμα σαν και αυτό!! Πολλά συγχαρητήρια Αγάπιε. Πανέμορφο αποτέλεσμα. καλημέρα
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 28, 2018 22:59:57 GMT 2
Η πιο όμορφη βέτα για μένα. Πόσα χρόνια έχει που την έφτιαχνες Αγάπιε; Ούτε θυμόμουν ότι δεν την είχες ανεβάσει... Πολύ - πολύ καλή και ότι είναι AMT, όπως λέει και ο Τζόνι, κάνει απαραίτητο να σου δώσουμε τα εύσημα
|
|
|
Post by alex78 on Nov 29, 2018 15:56:02 GMT 2
Απο τις εποχές που έφτιαχνες και αυτοκίνητα...!!! Προσεγμένο στην κάθε του λεπτομέρεια φίλε!!!
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 29, 2018 20:17:11 GMT 2
Μπράβο Αγάπιε, πολύ ωραίο!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 4, 2018 20:01:10 GMT 2
ΗΡΩΑΣ!! και μόνο που τολμάς να αγγίξεις κουτί που γράφει ΑΜΤ επάνω έχεις τα απεριόριστα respect μου!! Πόσο μάλλον όταν βγάζεις και ένα φανταστικό αποτέλεσμα σαν και αυτό!! Πολλά συγχαρητήρια Αγάπιε. Πανέμορφο αποτέλεσμα. καλημέρα Καλησπέρα Γιάννη, Κάποια από δαύτα είναι αρκετά καλά εχω να πώ. Το συγκεκριμένο ήταν αρκετά επίπονο. Σε ευχαριστώ για το σχόλιο να είσαι καλά. Η πιο όμορφη βέτα για μένα. Πόσα χρόνια έχει που την έφτιαχνες Αγάπιε; Ούτε θυμόμουν ότι δεν την είχες ανεβάσει... Πολύ - πολύ καλή και ότι είναι AMT, όπως λέει και ο Τζόνι, κάνει απαραίτητο να σου δώσουμε τα εύσημα Γειά σου George, Θενκ γιου. Ούτε κ εγώ θυμάμαι πότε τελείωσε. Απλά θυμόμουν ότι είχε βγεί ροζ στις φωτο. :-p Να είσαι καλά. Απο τις εποχές που έφτιαχνες και αυτοκίνητα...!!! Προσεγμένο στην κάθε του λεπτομέρεια φίλε!!! Σε ευχαριστώ Άλεξ. Τι να κάνω που μου πέφτουν πολλοί οι 4 τροχοί σε κάθε κλίμακα... Μπράβο Αγάπιε, πολύ ωραίο! Σε ευχαριστώ Κωνσταντίνε, να είσαι καλά... Αγάπιος
|
|
|
Post by Diecast917k on Dec 4, 2018 21:32:59 GMT 2
Τα κλασσικα αυτοκίνητα είναι πολυ ωραία τέλος!! Είτε σε 1/1 είτε σε 1/24!!!
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Dec 6, 2018 13:35:29 GMT 2
Μπραβο Αγαπιε πολυ ομορφο και παρα πολυ καλη εκτελεση Συνεχισε το μοντελοβομβαρδισμο!
|
|