|
Post by Diecast917k on Oct 29, 2018 23:12:12 GMT 2
Εξαιρετική ιδέα το αυτοσχέδιο βαρέλι! Θα την έχω κατά νου, όλο και κάπου θα μου χρειαστεί! Καλή συνέχεια! Ευχαριστω!! Χαιρομαι που η ιδεα μου αρεσε σε αρκετους!
|
|
|
Post by Diecast917k on Nov 2, 2018 17:08:25 GMT 2
Καλησπερα στο φορουμ! Ετοιμαστηκαν οι ροδες,ενας δισκος απο πλαστικο και μια πλαστικη γωνια 90 μοιρων μας δωσαν αυτο το αποτελεσμα. Βαφτηκε μετα ολη η ζαντα καφε και περαστηκε wash μαυρο και σκουρια. Ακομα πειραματιζομαι με τα wash και τις σκουριες (στην εκθεση το πσκ πηρα το πρωτο μου wash σκουριας ) και ακομα ψαχνομαι! Φωτογραφιες απο την αρχη της κατασκευης δυστυχως δεν εχω (σορρυ αλλα ξεχνιεμαι ευκολα!) αλλα νομιζω μπορειτε να καταλαβετε!
Προστεθηκαν καποια ακομα προστατευτικα στο αμαξωμα και πειραματιστηκα λιγο με χρωμα γιατι ισως κανω δυο ριγες.
Και ξαναβαφτηκε το ωραιο καφε. Μαυρο θα το βαψω μαλλον αλλα δεν εχω παρει ακομα το σπρευ που θελω.
Νομιζω τελειωσαμε με την προστασια του αμαξωματος και των επιβατων καιρος να περασουμε στην επιθεση!
|
|
|
Post by pkout on Nov 4, 2018 22:19:58 GMT 2
Γιατί να μην στοκάρεις Δημήτρη; Τι έχει ο στόκος... χολέρα έχει Φανταστική η ιδέα με τα χαμπρομπούκαλα... Για να τελειωσει γρηγορα δεν στοκαρω τιποτα! Ο,τι καλυψει η μπογια! Πολύ καλά προχωράει Δημήτρη
Αν σκοπεύεις να μην στοκάρεις, "ταλαιπώρησε" ελαφρά το αμάξωμα, τις προσθήκες και τις ενώσεις στις προσθήκες. Ξέρεις, τίποτα βαθιές γρατζουνιές, κανένα χτυπηματάκι και τέτοια πραματάκια
Μια ιδέα για τις "ξιφολόγχες" στις ζάντες, είναι να κάνεις μερικές λίγο ασύμμετρες και ελαφρώς στραβές
Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by Diecast917k on Nov 5, 2018 21:54:23 GMT 2
Για να τελειωσει γρηγορα δεν στοκαρω τιποτα! Ο,τι καλυψει η μπογια! Πολύ καλά προχωράει Δημήτρη
Αν σκοπεύεις να μην στοκάρεις, "ταλαιπώρησε" ελαφρά το αμάξωμα, τις προσθήκες και τις ενώσεις στις προσθήκες. Ξέρεις, τίποτα βαθιές γρατζουνιές, κανένα χτυπηματάκι και τέτοια πραματάκια
Μια ιδέα για τις "ξιφολόγχες" στις ζάντες, είναι να κάνεις μερικές λίγο ασύμμετρες και ελαφρώς στραβές
Καλή συνέχεια
Ευχαριστω σκοπευω να το ταλαιπωρησω (σημαδια απο σφαιρες κλπ ) αλλα τις ζαντες δεν τις πειραζω βαριεμαι να πω την αληθεια
|
|
|
Post by Diecast917k on Nov 17, 2018 19:23:43 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 18, 2018 10:28:57 GMT 2
Αν μου επιτρέπεις το σχόλιο Δημήτρη, το πίσω τζάμι ως τζάμι έστω και βαμμένο δεν κολλάει... Και το όπλο με χαλάει λίγο... Καλή συνέχεια ωστόσο!
|
|
|
Post by Diecast917k on Nov 18, 2018 17:22:39 GMT 2
Αν μου επιτρέπεις το σχόλιο Δημήτρη, το πίσω τζάμι ως τζάμι έστω και βαμμένο δεν κολλάει... Και το όπλο με χαλάει λίγο... Καλή συνέχεια ωστόσο! Δυστυχώς για το πίσω τζάμι έχω στερεψει από ιδέες και απλά το άφησα όπως να ναι! Το όπλο είναι εμπνευσμένο από το αντίστοιχο της ταινίας death race πιστεύω να δείξει καλύτερα με λίγο βαψιμο γιατί είναι πολύ πρόχειρα φτιαγμένο! Ευχαριστώ για τα σχόλια!
|
|
|
Post by nektarios on Dec 15, 2018 11:45:22 GMT 2
Εμένα πάντως το όπλο μού άρεσε πολύ! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Diecast917k on Feb 21, 2019 17:45:54 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Feb 21, 2019 18:14:03 GMT 2
Δημήτρη τρομερό βάψιμο φίλε, μόνο αν θές τσέκαρε τις φωτό γιατί δεν (μου) ανοίγουν....
|
|
|
Post by Diecast917k on Feb 21, 2019 18:24:32 GMT 2
Δημήτρη τρομερό βάψιμο φίλε, μόνο αν θές τσέκαρε τις φωτό γιατί δεν (μου) ανοίγουν.... Για αυτο θεωρησατε οτι το βαψιμο ειναι τρομερο επειδη δεν ανοιγουν Τι μπορω να κανω ; Πρεπει να τις σβησω και να τις ξανα ανεβασω;
|
|
|
Post by Diecast917k on Feb 21, 2019 18:29:49 GMT 2
Δημήτρη τρομερό βάψιμο φίλε, μόνο αν θές τσέκαρε τις φωτό γιατί δεν (μου) ανοίγουν.... Για αυτο θεωρησατε οτι το βαψιμο ειναι τρομερο επειδη δεν ανοιγουν Τι μπορω να κανω ; Πρεπει να τις σβησω και να τις ξανα ανεβασω; Πρεπει να εφτιαξαν τωρα!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 21, 2019 18:30:35 GMT 2
Δημήτρη τρομερό βάψιμο φίλε, μόνο αν θές τσέκαρε τις φωτό γιατί δεν (μου) ανοίγουν.... Για αυτο θεωρησατε οτι το βαψιμο ειναι τρομερο επειδη δεν ανοιγουν Τι μπορω να κανω ; Πρεπει να τις σβησω και να τις ξανα ανεβασω; Το καλό ξεχωρίζει απο μακριά! Για τις φωτό κάνε ότι έκανες και στα προηγούμενα που ανοίγουν.... Τώρα είμαστε κομπλέ!
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 22, 2019 8:42:47 GMT 2
Ομολογώ πως με το μαύρο "δείχνει" πολύ περισσότερο... Μπράβο και καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Diecast917k on Feb 22, 2019 13:08:29 GMT 2
Ομολογώ πως με το μαύρο "δείχνει" πολύ περισσότερο... Μπράβο και καλή συνέχεια! Xαιρομαι που σας αρεσει! Η αληθεια ειναι οτι με το καφε δεν φαινοταν και πολυ σαν μοντελο
|
|
|
Post by nektarios on Feb 22, 2019 23:03:32 GMT 2
Άστο όπως είναι και κάνε μόνο κάποιες λεπτομέρειες με άλλα χρώματα για να μην είναι μονότονο, συν στεγνό πινέλο στις ακμές. Καλή συνέχεια! Υ.Γ.: Επειδή το όπλο συγκριτικά με το όχημα είναι πολύ μεγάλο, μήπως να αφαιρούσες τη χειρολαβή; Αν το όχημα υπήρχε στην πραγματικότητα, φαντάζομαι οτι κανένας δεν θα μπορούσε να αφαιρέσει το όπλο απλά σηκώνοντάς το με το χέρι...
|
|