|
Post by gtziaf on Aug 30, 2018 12:13:46 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 30, 2018 16:44:22 GMT 2
Πολύ όμορφο!
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 1, 2018 23:31:50 GMT 2
Αφού το φχαριστήθηκες, διπλό το μπράβο!
|
|
|
Post by pkout on Sept 2, 2018 17:35:55 GMT 2
Κούκλος ο ταύρος και το μπλεδάκι του πάει καταπληκτικά
Τυχερός ο ιδιοκτήτης
|
|
|
Post by alex78 on Sept 3, 2018 14:08:25 GMT 2
Φανταστικό αποτέλεσμα Γιώργο!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 10, 2018 15:33:43 GMT 2
Καλησπέρα παίδες. Ευχαριστώ για τον σχολιασμό και τα καλά λόγια.
|
|
|
Post by Βαγγέλης on Sept 24, 2018 17:45:47 GMT 2
Τρομερό.Φανταστικο.Εξωπραγματικό.(Δύσκολα εκφράζομαι για κάποιον έτσι).Τι να πω.Συναγωνίζεσαι άνετα τους ξένους μοντελιστές και ειδικά από την USA πάνω στο πολιτικό αυτοκίνητο.Βέβαια εγώ ειμαι ο τελευταίος που θα πω το θαυμασμό μου σαν μοντελιστής προς εσένα.(εξάλλου ειμαι και Λαμποργκινάκιας). Συνχαρητήρια. ΥΓ Μένουμε μακρυά αλλά αν μέναμε κοντά θα ήθελα μερικά μαθήματα(πάνω στο πολιτικό όχημα) από εσένα(γιατί για εμένα παίζει ρόλο αυτός που σε εκπαιδεύει δηλ.όταν ειναι αυθεντία αυτός που σου λεέι μαθαίνεις σωστά πράγματα.Εμένα αυτή ειναι η φιλοσοφία μου.
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 25, 2018 19:45:26 GMT 2
Βαγγέλη, ευχαριστώ για το ένθερμο σχόλιο. Γενικά την ξενομανία ποτέ δεν την κατάλαβα. Στην Ελλάδα είμαστε πραγματικά πολύ καλοί μοντελιστές. Ακόμα και στο πολιτικό θέμα που δεν τυγχάνει ευρείας αποδοχής, χάρη κυρίως σε αυτόν εδώ το φόρουμ. Μην ξεχνάς στο τελευταίο AFMOTY, όταν ακόμη το AF ήταν στα πάνω του, ο Δημήτρης πήρε την 3η θέση και ο υποφαινόμενος την 2η, για μια ψήφο στην ουσία, πίσω από τον Γερμανό νικητή. Οι συμμετοχές ήταν από όλον τον κόσμο. Αυτό κάτι νομίζω λέει. Τώρα για τα μαθήματα, είναι αδύνατον αφού η κατοικία μου είναι στις εσχατιές της Β. Ελλάδας, μακρυά από τα κέντρα γενικώς και ειδικώς. Αλλά, ακόμη και να μην ίσχυε αυτό, η άποψη μου είναι ότι μόνο με την εξάσκηση, φτιάχνοντάς μοντέλα μπορεί να βελτιωθεί κάποιος, πραγματικά. Και αυτό σου προτείνω και για σένα. Επικουρικά στο φόρουμ μας υπάρχουν πολλά θέματα που γίνεται αναλυτική παρουσίαση της κατασκευής, των τεχνικών κλπ. Για παράδειγμα μιλώντας προσωπικά, τα θέματα των δύο GTO (288 και 250) περιλαμβάνουν μεγάλη γκάμα τεχνικών και υλικών που χρησιμοποιώ. Σίγουρα θα σε βοηθήσουν. Καλά μοντελαρίσματα.
|
|
|
Post by Βαγγέλης on Sept 26, 2018 23:36:10 GMT 2
Γιώργο για την ξενομανία θα σου πω.Δεν εννούσα ευρώπη.Ενοούσα Ασία-Αμερική που εχουν άλλη φιλοσοφία και κουλτούρα.Και οι δυο χωρες παρότι ειναι Νο1 μακράν από όλους τους άλλους(προσωπική άποψη) εντούτοις ειναι πολλοί ταπεινοί,ευγενέστατοι και πρόθυμοι στο να σου εξηγήσουν και να σου μάθουν.Αντίθετα ο έλληνας (ευτυχώς όχι όλοι)το παίζουν οτι κάποιοι ειναι (ξερόλες)διώχνουν με τη συμπεριφορά τους πολύ κόσμο κτλ ενω οι συγκεκριμένοι δεν ξέρουν ουτε να βάφουν.Μπαίνουν σε κλίκες και οι μισοί γλύφουν τους άλλους μισούς για να έχουν την εύνοια(αυλικοί).Αν θέλουμε να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους.Ειναι η φάρα του έλληνα δυστυχώς.(υπάρχουν και εξαιρέσεις μικρές βέβαια). Εγώ πάντως ξεχώρησα δυο φόρουμ από δυο διαφορετικές περιοχές της Ελλάδος(αν και δεν γράφω συχνά σε ελληνικά φόρουμ) που πιστεύω γίνεται καλή δουλειά και δεν υπάρχουν τα παραπάνω φαινόμενα.Το ένα ειναι το scalewheels και το άλλο από τα Ιωάννινα www.emioannina.gr (.Για τα υπόλοιπα φόρουμ να μην μιλήσω καλύτερα).Να συνεχίσετε έτσι γιατί εχει ανάγκη αυτό το χόμπι(και αυτός ο τόπος) από ανθρώπους σωστούς και ανθρώπους με Α κεφαλαίο και μετά μοντελιστές. Τα μαθήματα δεν πειράζει.Ετσι το ανέφερα.Εγώ πάντως λειτουργώ με το να μου δείχνουν και μετά να το κάνω εγώ. ΥΓ Ταπεινή μου γνώμη να τα ανεβάσεις και στην ipms usa και ipms japan διότι για την Ελλάδα πιστεύω εισαι νούμερο 1 μακράν από τον δεύτερο.Εκει θα σου πουν πραγματικά λόγια και το βασικότερο αν εισαι καλός η όχι. ΥΓ Και να μην με ευχαριστείς.Γράφω πάντα οτι βλέπω δεν βάζω ποτέ σάλτσες και σου ξαναλέω πολύ δύσκολα εκφράζομαι έτσι. ΥΓ Τα παραπάνω για τα φόρουμ και τους μοντελιστές από Ελλάδα τα έγραψα μετά από 12 χρόνια εμπειρίας σε αυτά. Καλή συνέχεια και καλά μοντελαρίσματα
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 29, 2018 19:14:50 GMT 2
Το είχα υποσχεθεί στον Φάνη, οπότε έβγαλα μια φώτο (έστω και υποφωτισμένη), από τη διαδικασία κλεισίματος των πορτών και βιδώματος στη βάση. Το μοντέλο ταξιδεύει ήδη προς τον κάτοχό του.
|
|
|
Post by Φάνης on Sept 29, 2018 20:18:25 GMT 2
Το είχα υποσχεθεί στον Φάνη, οπότε έβγαλα μια φώτο (έστω και υποφωτισμένη), από τη διαδικασία κλεισίματος των πορτών και βιδώματος στη βάση. Το μοντέλο ταξιδεύει ήδη προς τον κάτοχό του. Ευχαριστώ πολύ Γιώργο! Μια χαρά κάθεται και κλειστή από ότι βλέπω! Ελπίζω στο μέλλον να φτιάξεις και ένα για την βιτρίνα σου γιατί είναι πολύ όμορφο αμάξι!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 29, 2018 21:39:22 GMT 2
Ναι, καλά κάθετε Φάνη, αλλά όχι 100%. Το χειρότερο είναι ότι θέλουν πίεση για να μπουν, με ότι ρίσκο συνεπάγεται αυτό. Όντως είναι πολύ όμορφο αμάξι. Τώρα δεν ξέρω αν ποτέ το ξαναφτιάξω. Μακάρι, αλλά ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Καλό βράδυ
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Sept 29, 2018 22:27:38 GMT 2
Αδερφέ σπάω την αρκετά μεγάλη (χρονικά) σιγή μου με ποστάρισμα εδώ και δεν είναι τυχαίο... Ξέρεις ότι μπαίνω σε φάση επιστροφής στη βάση σιγά σιγά και όταν βλέπω κάτι τέτοιες κατασκευές απλά μου ανοίγει η όρεξη.
Υπέροχη βγήκε η Ιταλίδα, Μ@νάρα...
Να είσαι καλά να μας δείχνεις τέτοιες κατασκευές!! θα θελα να την έχω κ εγώ στη βιτρίνα μου.
Φιλικά,
Αγάπιος
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 30, 2018 11:56:10 GMT 2
Αγάπιε, welcome back... Ευχαριστώ για τα καλά λόγια... Είναι όντως υπέροχο αυτοκίνητο και με λίγη προσοχή δίνει ένα όμορφο μοντέλο.
|
|