paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Jun 19, 2018 11:58:00 GMT 2
Αν υπάρχει ενδιαφέρον κάπως θα το μοντάρουμε. Υπάρχει όλη η καλή διάθεση, αλλά θέλω προτάσεις, συμμετοχές, μαύρισμα κλπ. Σε αυτή τη μορφή όμως, όπου απαιτείται πολύ προετοιμασία, ποστάρισμα για δοκιμές, αγώνες, προγράμματα, συμμετοχές, αυτοκίνητα, κατηγορίες κλπ, είναι ανθρωπίνως αδύνατο να μπορώ να το υποστηρίξω άλλο. Νομίζω είναι κατανοητό. Αν το θεμα είναι αυτα που αναφερεις, τοτε σπαμε τη δουλεια και συνεχιζουμε. Στην τελική βαζουμε 5 λινκ και καθαριζουμε. Το μοντελο και τα λινκ και οι συμμετοχες κλπ είναι το μεσο, οχι ο σκοπος. Το βασικο θεμα είναι να υπαρχει συμμετοχή για να μην γινει ενα αναιμικο GB σαν το περσινό (που εντάξει, ανθρωποι είμαστε, καποιο μπορεί να έχει και λιγοτερες συμμετοχές). Για προτάσεις που λες, επειδή στα 8 χρονια που γινεται το GB, οι συνθήκες έχουν αλλάξει για όλους μας, (πχ κανεις μας δεν μπορεί ή δεν θελει να εξαφανιστεί για ένα ΣΚ απο προσωπου γης για να φτιαχνει μοντελα οπως την 1η χρονιά), προτείνω το week build να γινει 2 εβδομαδες σε στυλ "δε ρόουντ του Λε Μαν", να ειμαστε και λιγο πιο άνετοι με τα μοντελα, αλλα να έχει και ενα μπιλντ-απ προς τον αγωνα (που δεν γινοταν πχ οταν ειχαμε δοκιμασει να προσθεσουμε ενα εξτρα ΣΚ στο test weekend). Φυσικά, αν πιστεύετε οτι το GB εχει κλεισει τον κύκλο του, τοτε θενξ φορ δε μεμορις και προχωράμε Μάη του σεντς
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 19, 2018 13:04:38 GMT 2
Δημήτρη, ευχαριστώ καταρχήν για την συμμετοχή, τη στήριξη και τις ωραίες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια. Όπως είχα γράψει και στην εισαγωγή, στο πρώτο-πρώτο ποστ του παρόντος, η σημερινή μορφή του LM GB είναι πολύ δεσμευτική και κουραστική για όλους. Ιδιαίτερα δεδομένου των συνθηκών της καθημερινότητας μας πλέον, όπου οι υποχρεώσεις έχουν αυξηθεί και ο χρόνος - αντοχές έχουν μειωθεί. Εντάξει είμαστε αρρωστάκια, αλλά δεν είναι σωστό να υποχρεώνουμε κανέναν να μαλώνει με το σπίτι του, για να συμμετέχει στο gb. Επίσης, ο λόγος της απόφασης να ολοκληρώσει την διαδρομή του, η σημερινή μορφή του Le Mans Week Build έχει κι άλλο σκέλος. Καλώς ή κακώς το LM GB είναι πολύ σημαντικό για το φόρουμ. Είναι ο λόγος που στην ουσία γνωριστήκαμε και το πρώτο λιθαράκι για να φτιαχτεί αυτή εδώ η παρέα, που όσα κακά και αν έχει, δεν παύει να είναι πρωτοποριακή για τα Ελληνικά δεδομένα και να απορρέει αυτόν τον χαμένο ρομαντισμό για το χόμπι, που δεν βρίσκεις εύκολα αλλού. Οπότε δεν θα συγχωρούσα ποτέ τον εαυτό μου, εάν άφηνα αυτήν την εκδήλωση να παίζει μπάλα στο ξερό αντί για το τσου-λου. Αλλά, τι να κάνουμε που το Gb είναι αρρώστια και το διασκεδάζουμε και περνάμε σούπερ Οπότε ας το μοντάρουμε κάπως έτσι.... Ξεκινάμε, 1 Ιουνίου κάθε χρόνο για το "δε ρόουντ του Λε Μαν" . Π.χ. το '19 που ο αγώνας είναι 15-16 Ιουνίου, θα έχουμε διάρκεια, 1 με 16... Επίσης, είμαστε πιο χαλαροι με τα μοντέλα. Ασχέτως σε ποια φάση είναι, πόσο έχουν προχωρήσει, αν κάθονται μισο-τελειωμένα για 5 χρόνια κλπ - κλπ συμμετέχουν, αφού η ουσία είναι στην παρέα κι όχι στην τήρηση, κατά γράμμα, των κανόνων. Η θεματολογία παραμένει ως έχει. Τι λέτε; Μπορούμε να το στηρίξουμε κάπως έτσι; Εντ δε λαστ μπατ νοτ λιστ. Αδελφέ Μήτσο, λε μαν τζι μπι δεν γίνεται χωρίς τον παπαραδιενεργό. Θες ο τρόπος που γράφεις, που είναι πιο λε μαν gb απ' ότι η φέτα... Π.Ο.Π., θες που είσαι χαβαλές , θες γιατί ξέρεις πολλά καντάρια μπαλ... εεε λε μαν , σε κάνουν αναπόσπαστο και απαραίτητο τμήμα της ομάδας. Και όχι μόνο το Λε μαν, γενικά το ScW είναι καλύτερο με τον Δημήτρη παρών και ας κάνεις ένα ποστ το μήνα βρε αδελφέ. Οπότε θα εκμεταλλευτώ την προσφορά σου να μοιράσουμε τη δουλειά και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, 1 του Ιούνη. Εκεί που ο Φέρνι θα διπλασιάσει τις νίκες του κι εμείς της φερραρι θα είμαστε επιτέλους γρήγοροι Τα φιλιά μου
|
|
|
Post by czt on Jun 19, 2018 16:07:45 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Jun 19, 2018 17:35:53 GMT 2
Κωνσταντίνε, μια χαρά βγήκε, δεδομένου και του τόσο σφιχτού χρονοδιαγράμματος κατασκευής! Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις υπόλοιπες φωτό!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 19, 2018 20:20:43 GMT 2
Αγόρια!! Μπορεί να έμεινα από καύσιμα στα μισά της προετοιμασίας...μπορεί την Κυριακή του αγώνα να επέλεξα να ΜΙΑΤΑ-βολτάρω με κομμώτριες φίλους...αλλά το χάρηκα πραγματικά το φετινό Τζι Μπι!!! Θέλετε που ακόνισα ξανά τους κόφτες μου, θέλετε που Σάββατο βράδυ έβλεπα ΛεΜαν (μέχρι και συνδρομή πλήρωσα ), θέλετε που χάρηκα που συνομιλούσαμε όλες τις μέρες....δεν ξέρω τι!! Μου άρεσε..και σε όποια μορφή κι αν συνεχιστεί θα προσπαθήσω να ακολουθήσω Τώρα, η 911 θα τελειώσει, θα αργήσει λίγο αλλά θα τερματίσει!! Την αγάπη μου σε όλους
|
|
|
Post by pkout on Jun 19, 2018 23:00:50 GMT 2
Καλησπέρα σε όλα τα αρρωστάκια!!!
Ότι έγραψε ο Δημήτρης με βρίσκει απόλυτα, μα απόλυτα, σύμφωνο
Αν και η άποψη μου έχει τη μικρότερη βαρύτητα από τους δεινόσαυρ πρωτεργάτες του LM GB , την καταθέτω, όπως την έζησα στο πρώτο μου LM GB.
Το στήσιμο του συγκεκριμένου GB γίνεται μοναδικό από τους συμμετέχοντες (άσχετα αν είναι 3 ή 15), το χαβαλέ, τις ατάκες και την ταυτόχρονη κατασκευή-παρακολούθηση-συζήτηση του αγώνα και του χόμπι μας με "ανεμελη" διάθεση!!! Είναι αγχολυτικό!!!!!
Νομίζω ότι αυτή είναι η ουσία (και ο ρομαντισμός) και όχι η σουπερ οργάνωση, τα μπανεράκια, τα διαστημικά μοντέλα και η ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα παρασκήνια του αγωνα (εκτός και αν είναι να πέσει κανένα κράξιμο )
Κανέις δεν υποχρεώνει κανένα να συμμετέχει στο GB Συμμετέχουν, έστω και σαν σχολιαστές, όσοι γουστάρουν την όλη φάση ανεξάρτητα πόσο πιεσμένη είναι η καθημερινότητα και πόσο αυξημένες είναι οι υποχρεώσεις (μιλάω εκ πείρας)
Γιώργο, δεν ξέρω πόση δουλειά κρύβεται πίσω από το στήσιμο του GB, αλλά εδώ ήμαστε για να βοηθήσουμε όπου μπορούμε (ξέρεις τώρα, με το αζημίωτο!!! σου στέλνω αμάξωμα για βάψιμο-βερνίκωμα-ντεκάλιασμα το Μάρτιο, και μου το επιστρέφεις με την έναρξη του GB για να το κλείσω)
Σας χαιρετώ
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Jun 20, 2018 12:46:42 GMT 2
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 20, 2018 17:56:09 GMT 2
Γκουχου γκουχου... Μάχη θα γίνει..ο πόλεμος δεν τελείωσε αδέλφια Χρηστάρας 😉
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 23, 2018 11:23:27 GMT 2
Επαναστάτες μου, μην τα παρατήσετε. Οι μάχες δεν τελειώσαν, η επάνασταση μόλις (ξανα)ξεκίνησε . Περιμένουμε τερματισμούς και ποσταρίσματα στα ολοκληρωμένα.
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jul 1, 2018 13:34:56 GMT 2
Μη νομίζετε οτι τα παράτησα!! Επόμενη ενημέρωση μόλις ολοκληρωθεί <3
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 1, 2018 17:46:42 GMT 2
Πολύ όμορφη Χρήστο! Καλή ολοκλήρωση!
|
|
|
Post by Diecast917k on Jul 1, 2018 21:37:37 GMT 2
Κουκλα! Ανυπομονω να την δω ετοιμη!!
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Jul 2, 2018 12:49:13 GMT 2
Ετσι Χρηστο, συνεχισε, αλλωστε το φετινο πρωταθλημα ειναι super season και περιλαμβανει και το Le Mans του 2019 Σε αλλες <μπαγιατικες> ειδησεις, αλλαγη νικητη στην LMP2 λογω παρατυπίας στο συστημα ανεφοδιασμού. Ερασιτέχναι... αυτα τα κανανε στην Μπενετον πριν 25 χρονια και η FIA δεν επαιρνε χαμπαρι (και καλα). Νεοι νικητες το Signatech Alpine A470 Gibson των Λαπιέρ-Νεγκράο-Τιριέ. racer.com/2018/06/18/lm24-winning-g-drive-lmp2-disqualified-after-fuel-rig-investigation/
|
|
|
Post by pkout on Jul 8, 2018 20:28:34 GMT 2
Όχι δεν τα παρατήσαμε, τρίβαμε στο βιλαμπάχο!!! Μετά από αρκετές ώρες γυαλίσματος, φτάσαμε εδώ
Υπάρχουν ατέλειες, αλλά συνολικά έκανα το καλύτερο προσωπικό γυάλισμα μέχρι τώρα (σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα στάδια της κατασκευής)
Λεπτομέρειες και αποφώνηση στα completed σύντομα
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 9, 2018 16:49:55 GMT 2
Μου αρέσει που δεν τα παρατάμε παίδες. Χρήστο, Κώστα και Παύλο περιμένουμε τις φώτο στα ολοκληρωμένα
|
|
|
Post by czt on Jul 9, 2018 22:15:07 GMT 2
Το ολοκληρωμενο θα το εχουμε απο αυγουστο δυστυχως γτ περιμενω φιλο συναδελφο που ασχολειται με φωτο ερασιτεχνικα να κανει τη φωτογαφηση λογο παρθενικης κλπ καταστασης πιστευω θα εχουμε ωραιο αποτελεσμα αλλα με μια μικρη καθυστερηση
|
|