|
Post by konstantinf on May 6, 2018 16:52:56 GMT 2
|
|
|
Post by jvolume on May 7, 2018 12:33:49 GMT 2
Σκονη - ξε σκόνη η κυρία είναι πανέμορφη Κωνσταντίνε. Φανταστικό αποτέλεσμα σε ένα δύσκολο μοντέλο. Πολλά συγχαρητήρια. Περιμένουμε το επόμενο
|
|
|
Post by konstantinf on May 7, 2018 16:07:25 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Γιάννη, να 'σαι καλά! Περιμένουμε το επόμενο Το επόμενο είναι στα σκαριά. Παρουσίαση από βδομάδα...
|
|
|
Post by alex78 on May 7, 2018 18:28:04 GMT 2
Τα είπαμε και στο κατασκευαστικό, απλά εδώ στις εξωτερικές θα ήθελα περισσότερες φωτογραφίες με διαφορετικές γωνίες λήψεων ώστε να διακρίνονται καλύτερα ο κινητήρας, το σαλόνι κλπ με τις τόσες πλούσιες λεπτομέρειες. Όμως αν μου επιτρέπεις μια σκέψη, η έλλειψη βερνικιού προσωπικά μου ''χτυπάει'' κάπως στο μάτι, αν και καταλαβαίνω απόλυτα το οτι αναφερόμαστε σε ένα προπολεμικό αμάξι και σαφώς έτσι δείχνει κάπως πιό ρεαλιστικό στην πραγματικότητα της εποχής του. Όταν ασχοληθείς οσονούπω με τα πιό σύγχρονα τις Pocher ίσως να ''αναθεωρήσεις''... Και πάλι πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική & ποιοτική δουλειά σου!
|
|
|
Post by konstantinf on May 8, 2018 10:00:05 GMT 2
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια κι απ' αυτήν τη μεριά Αλέξη! Τα είπαμε και στο κατασκευαστικό, απλά εδώ στις εξωτερικές θα ήθελα περισσότερες φωτογραφίες με διαφορετικές γωνίες λήψεων ώστε να διακρίνονται καλύτερα ο κινητήρας, το σαλόνι κλπ με τις τόσες πλούσιες λεπτομέρειες. Αν σκεφτείς ότι για κάθε οπτική γωνία πρέπει να ξαπλώνω με την κοιλιά στο χώμα, να φωτογραφίζω από ύψος 25 εκ. από το έδαφος, να σηκώνομαι, να στρίβω το μοντέλο σε καινούργια γωνία, να ξαναξαπλώνω, κ.ο.κ...., κι αυτές πολλές είναι! Δεν είμαι πια τριαντάρης, ούτε στην βασική εκπαίδευση στον Κανελλόπουλο... Υπομονή και θα έχεις όλο τον καιρό να το δεις από όλες τις γωνίες στην έκθεση με το καλό!Αυτό είναι όπως παρατηρείς κι εσύ ένα θέμα φιλοσοφίας. Νομίζω ότι βερνικωμένο και γυαλιστερό, θα έδειχνε πιο "ψεύτικο". Ας μην ξεχνάμε, ότι το 1935 οι τεχνικές βαφής ήταν πολύ πιο διαφορετικές από σήμερα, χωρίς σκληρυντικά και στρώση σφραγίσματος... Αν θυμάμαι καλά, ούτε το αυτοκίνητο που αγόρασε ο πατέρας μου το 1973 (καινούργιο) γυάλιζε υπέρμετρα.Ευτυχώς τα σύγχρονα της Pocher έρχονται βαμμένα από το εργοστάσιο, οπότε δεν αγγίζω τις επιφάνειες (αν και η Spotmodel στη διαφήμιση της για την πράσινη Huracan προτείνει και χρώματα ΖΡ για να αλλάξει κανείς το ήδη βαμμένο και γυαλισμένο πράσινο των diecast κομματιών - το θεωρώ το άκρον άωτο του μαζοχισμού...).
|
|
|
Post by alex78 on May 8, 2018 10:47:40 GMT 2
Αν σκεφτείς ότι για κάθε οπτική γωνία πρέπει να ξαπλώνω με την κοιλιά στο χώμα, να φωτογραφίζω από ύψος 25 εκ. από το έδαφος, να σηκώνομαι, να στρίβω το μοντέλο σε καινούργια γωνία, να ξαναξαπλώνω, κ.ο.κ...., κι αυτές πολλές είναι! Δεν είμαι πια τριαντάρης, ούτε στην βασική εκπαίδευση στον Κανελλόπουλο... Υπομονή και θα έχεις όλο τον καιρό να το δεις από όλες τις γωνίες στην έκθεση με το καλό! Με αποστόμωσες, καλημέρα!
|
|
|
Post by nektarios on May 10, 2018 21:09:38 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on May 11, 2018 9:11:33 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Νεκτάριε! Χαίρομαι που σας αρέσει...
|
|
|
Post by pkout on Jul 8, 2018 20:52:12 GMT 2
Έστω και καθυστερημένα, υπέροχο αποτέλεσμα Κωνσταντίνε!!!
σε ποια έκθεση θα το παρουσιάσεις?
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 11, 2018 6:52:03 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Παύλο! σε ποια έκθεση θα το παρουσιάσεις? Στην IPMS, τον Οκτώβριο.
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 16, 2018 8:34:21 GMT 2
Εξαιρετικές οι φωτογραφίες Κωνσταντίνε. Μου έφτιαξαν την μέρα σήμερα που τις κοιτούσα ξανά και διαπίστωσα ότι δεν έχω σχολιάσει Το αποτέλεσμα και η δουλειά φανταστική, αλλά αυτά τα έχουμε πει. Μπράβο και πάλι αν και καθυστερημένα
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 16, 2018 20:03:10 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο! Τα καθυστερημένα είναι τα καλύτερα γιατί ξαναφέρνουν τις όμορφες στιγμές της κατασκευής στο μυαλό εκεί που τις είχες ξεχάσει...
|
|