|
Post by gtziaf on Apr 18, 2018 23:19:15 GMT 2
Μια ακόμη μοντελιστική περιπέτεια φτάνει στο τέλος της με το παρόν θέμα. Αναλαμβάνοντας την κατασκευή των δύο 917, μπήκα σε ένα μικρόκοσμο από τον οποίο δεν είχα καμιά πρότερη εμπειρία... Την κατασκευή μοντέλων στη μικρή κλίμακα 1/43. Πόσο μάλλον που αυτά έπρεπε να γίνουν full detail, από τα εκ φύσεως δύσκολα κιτ της MFH, οπότε η μετάβαση μόνο ομαλή δεν ήταν. Δυστυχώς τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα, όταν σχεδόν διαλύθηκε το σασί της gulf, μετά από πτώση σε προχωρημένο στάδιο της κατασκευής. Τελικά, οι δύο 917 ολοκληρώθηκαν. Φυσικά έχουν πολλές ατέλειες και λάθη, αλλά συνέλεξα εμπειρίες που θα με βοηθήσουν, ελπίζω, στο μέλλον. Το διασκέδασα αρκετά και είμαι ικανοποιημένος που το προσπάθησα. Μερικές φώτο για την ιστορία, αν και η πολύ μικρή κλίμακα δεν αποτυπώνεται σωστά στον φακό, οπότε άλλα πράγματα βλέπω δια ζώσης και άλλα στην οθόνη. Ευχαριστώ για τη στήριξη και τις ιδέες στην κατασκευή, που θα βρείτε εδώ : www.scalewheels-gr.com/thread/2456/porsche-917k-1970-mfh-43ΥΓ. Η ολοκλήρωση τους πιθανόν μου άνοιξε τον δρόμο να προσπαθήσω για κάτι ακόμα πιο μοναδικό, δύσκολο και πολύ - πολύ πιο ακριβό, πάντα στην 1/43. Όμως, αυτή είναι μια άλλη ιστορία, που θα μας απασχολήσει στο, εγγύς, μέλλον. Καλημέρα
|
|
|
Post by jvolume on Apr 19, 2018 10:00:47 GMT 2
Εξαιρετική δουλειά σε μια τρομακτική, για τα μάτια μου(κυριολεκτικά και μεταφορικά), κλίμακα. Προσπάθεια άλλου επιπέδου φίλε με φανταστικό αποτέλεσμα. Περιμένουμε τα επόμενα. Καλή συνέχεια σε οτι και αν κάνεις.
|
|
|
Post by nektarios on Apr 21, 2018 14:25:04 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 25, 2018 17:12:32 GMT 2
Γιάννη και Νεκτάριε, ευχαριστώ για το σχολιασμό. Τζον, αν το βάλεις στον πάγκο, μετά βλέπεις - δεν βλέπεις το παλεύεις. Όπως και να έχει ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Τα επόμενα τα αναμένω κι εγώ με ανυπομονησία για να τεστάρω τον εαυτό μου σε μια νέα, ακόμη πιο ζόρικη, πρόκληση. Νεκ, ευτυχώς δεν σαβούρδισα και την χίπισσα
|
|
|
Post by alex78 on Apr 25, 2018 18:03:01 GMT 2
Εεππ...αυτό μου διέφυγε, εξαιρετικά και τα δύο Γιώργο και με τις βασούλες τους είναι κουκλιά! Όταν θέλεις να ανεβάσεις και άλλο τον πήχη ειδικά στην 1/43 πραγματικά στην ιδέα και μόνο...ανατριχιάζω φίλε!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 28, 2018 10:22:47 GMT 2
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια Άλεξ... Όταν θέλεις να ανεβάσεις και άλλο τον πήχη ειδικά στην 1/43 πραγματικά στην ιδέα και μόνο...ανατριχιάζω φίλε! Βασικά ο μόνος πήχης που θα ανεβάσουμε, θα είναι αυτός της δυσκολίας κατασκευής. Αλλά ακόμη τα περιμένω, οπότε περισσότερα και αναλυτικότερα, ελπίζω σύντομα.
|
|