|
Post by gtziaf on Apr 3, 2018 11:42:52 GMT 2
Το 1970 η Lamborghini παρουσίασε τον αντικαταστάτη της Islero ένα 2+2 grand tourer που ονομάστηκε Jarama. Ως γνωστόν οι ονομασίες των Lambo, έχουν πάντα σχέση με ταύρους και ταυρομαχίες, οπότε δεν είναι τυχαίο που στην ίδια περιοχή, του ποταμού Jarama στην Ισπανία, εκτρέφονται οι ταύροι που συμμετέχουν στις ταυρομαχίες. H Jarama έμεινε στην παραγωγή από το 1970 έως το 1976 και παρήχθη σε 328 μονάδες. Η πρώτη έκδοση GT, αριθμεί 176 αντίτυπα, ενώ από την εξέλιξη της, την GTS (γνωστή και ως Jarama S), βγήκαν μόνο 152. Η προσωπική S του Ferruccio Lamborghini βρίσκεται σήμερα στο μουσείο της εταιρείας, στη Sant'Agata Bolognese. To κιτ της SMP αποτελείτε από κομμάτια ρητίνης, vacuform για τα διαφανή μέρη και μια μεγάλη καρτέλα φωτοχαραγμένων, αλλά τελικά είναι πολύ μέτριας ποιότητας, που δεν συνάδει με την τσουχτερή τιμή του (πάνω από 200€). Το αποτέλεσμα δεν με ικανοποίησε αλλά τουλάχιστον άρεσε πολύ στον παραγγελιοδόχο. Ορισμένες φώτο του μοντέλου ακολουθούν, αν κι έγιναν ή θα γίνουν κάποιες προσαρμογές τις τελευταίας στιγμής, πριν πακεταριστεί για να ταξιδέψει στη Γερμανία... Η κατασκευή βρίσκεται εδώ...Ευχαριστώ για το σχολιασμό και τη συμπαράσταση.
|
|
|
Post by alex78 on Apr 4, 2018 12:41:36 GMT 2
Άχαρο αυτοκίνητο, πραγματικά είναι να απορείς με την αισθητική κάποιων ανθρώπων.... Παίρνοντας ένα συνοθύλευμα κατάφερες Γιώργο με μια αξιέπαινη προσπάθεια να παράξεις ένα αξιόλογο αποτέλεσμα!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 4, 2018 17:03:29 GMT 2
Άλεξ, κι εμένα μου έκανε εντύπωση όταν παίρνοντας την παραγγελία ο τύπος μου είπε πόσο πολύ του αρέσει το αυτοκίνητο. Καλά τα σχόλια του τώρα που το είδε ολοκληρωμένο, ήταν λες και μιλάμε για τη Miura. Ευχαριστώ για το σχόλιο
|
|
|
Post by nektarios on Apr 17, 2018 19:32:11 GMT 2
Πολύ όμορφο και προσεγμένο το τελικό αποτέλεσμα, ενώ αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην υπομονή και την επιμονή σου! Νομίζω οτι ο ιδιοκτήτης της έχει κάθε λόγο να είναι τρισευτυχισμένος με το απόκτημά του!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 20, 2018 11:39:22 GMT 2
Thanks Nek
|
|