|
Post by Φάνης on Feb 24, 2018 18:00:38 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 25, 2018 8:48:12 GMT 2
Πολύ όμορφο Φάνη. Εξαιρετική και η παλαίωση! Αφου είδα ότι αγοράζεις βελτιωτικά γενικά, πάρε και ένα σετ με φωτοχαραγμένους υαλοκαθαριστήρες. Σίγουρα δέινουν πιο on scale στα μοντέλα μας. Επίσης, εγω θα άλλαζά και τη βάση των καθρεπτρών, με μήκος, πιο λεπτού, πλαστικού από αυτού του κιτ. Μπράβο και πάλι
|
|
|
Post by Φάνης on Feb 26, 2018 18:10:25 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο. Έχεις δίκιο, πολλά πράγματα θα μπορούσαν να είχαν γίνει ώστε να δείχνει καλύτερο. Απλώς, το θεώρησα μοντέλο για επιστροφή μετά από 6 μήνη αποχή οπότε προσπαθήσα να το ολοκληρώσω να πάρω τα πάνω μου! Σχετικά με PE υαλοκαθαριστήρες, έχεις κάτι καλό να προτείνεις σε 1:24; ´Εχω δει κάποια της Aber (έχω χρησιμοποιήσει της Aber σε 1:35) σε 1:24, έχεις όμως και κάποια άλλη εταιρεία να μου προτείνεις από εμπειρία; Ευχαριστώ πολύ.
|
|
|
Post by alex78 on Feb 26, 2018 21:26:14 GMT 2
Πρωτότυπο και ιδιαίτερο θέμα Φάνη, μανούλα η Arii σε αυτά! Πειστικότατη κατασκευή με ρεαλιστικότατη παλαίωση!!
|
|
|
Post by Φάνης on Feb 27, 2018 11:04:24 GMT 2
Ευχαριστώ Αλέξη. Ναι, η Arii έχει πολλά τέτοια, πολύ φθηνά κιτ και με λίγη λεπτομέρεια. Έχω 2 ακόμη δικά της, ελπίζω κάποια στιγμή να τα στήσω (το 1 θα γίνει γαλατάδικο!) Χαιρετώ.
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 14, 2018 13:29:22 GMT 2
Φάνη πάρα πολύ ωραία η παλαίωση φίλε!
Απόδειξη πως είναι απλό κιτ μπορεί να φέρει ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα!
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 15, 2018 11:50:55 GMT 2
Αλέξανδρε, ευχαριστώ πολύ φίλε!
Ήταν μια ευχάριστη κατασκευή μετά από κάποιο χρόνο απουσίας απο τον μοντελιστικο μου πάγκο.
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 15, 2018 17:08:05 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο. Έχεις δίκιο, πολλά πράγματα θα μπορούσαν να είχαν γίνει ώστε να δείχνει καλύτερο. Απλώς, το θεώρησα μοντέλο για επιστροφή μετά από 6 μήνη αποχή οπότε προσπαθήσα να το ολοκληρώσω να πάρω τα πάνω μου! Σχετικά με PE υαλοκαθαριστήρες, έχεις κάτι καλό να προτείνεις σε 1:24; ´Εχω δει κάποια της Aber (έχω χρησιμοποιήσει της Aber σε 1:35) σε 1:24, έχεις όμως και κάποια άλλη εταιρεία να μου προτείνεις από εμπειρία; Ευχαριστώ πολύ. Αν βρεις της ΚΑ είναι τα καλύτερα. Τώρα πολλές εταιρείες βγάζουν, Νομίζω τα Hobby design είναι τα πιο οικονομικά.
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 16, 2018 8:21:53 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο. Θα τα κοιτάξω.
|
|