|
Post by czt on May 6, 2018 17:20:22 GMT 2
Μην το βάζεις κάτω Κωνσταντίνε κι ας μαυρίζουν τα χεράκια!!! Καλή συνέχεια! Φυσικα και δε το βαζω κατω αλλα μου κανει εντυπωση πως το συγκεκριμενο χρωμα ακομα αφηνει το αποτυπωμα του
|
|
|
Post by jvolume on May 7, 2018 12:41:41 GMT 2
Κωνσταντίνε πάει στρωτά αλλά καλού-κακου κάνε καμια δοκιμαστική εφαρμογή του σασί με την καμπίνα και το αμαξωμα μη βρεθείς προ εκλήξεων αργότερα στα τελειώματα. Αυτά είναι καλούπια Monogram που είχανε πολλά θέματα. Αστάρι είχες ρίξει κάτω απο το χρώμα?
|
|
|
Post by czt on May 7, 2018 19:02:29 GMT 2
Ναι εχω ριξει ασταρι της citadel μαυρη αποχρωση. με εβαλες σε πολλες σκεψεις με τη πρωτη ευκαιρια θα κανω μια προβα
|
|
|
Post by alex78 on May 7, 2018 19:16:44 GMT 2
Μια χαρά τα πάς Κωσταντίνε, καλή συνέχεια! Είχα χρησιμοποιήσει παλαιότερα 3-4 φορές την σειρά αυτή της Gunze, είναι καλά αν και πλέον κάπως ξεπερασμένα. Όντως αργούν να στεγνώσουν, είναι υπερευαίστητα στις επαφές και εκτός του ασταριού βοηθάει ένα μαύρο gloss υπόστρωμα πρίν το χρώμα για να δώσει την μέγιστη γυαλάδα. Τα Alclad θεωρώ αποδίδουν καλύτερα λόγω σύστασης δεν χριάζονται αραίωση και δουλεύονται κατευθείαν απο το μπουκαλάκι τους. Σύν τοις άλλοις διατίθονται σε δεκάδες ''μεταλλικές'' αποχρώσεις και τα βρίσκεις παντού πανεύκολα.
|
|
|
Post by czt on May 9, 2018 18:25:39 GMT 2
Μια χαρά τα πάς Κωσταντίνε, καλή συνέχεια! Είχα χρησιμοποιήσει παλαιότερα 3-4 φορές την σειρά αυτή της Gunze, είναι καλά αν και πλέον κάπως ξεπερασμένα. Όντως αργούν να στεγνώσουν, είναι υπερευαίστητα στις επαφές και εκτός του ασταριού βοηθάει ένα μαύρο gloss υπόστρωμα πρίν το χρώμα για να δώσει την μέγιστη γυαλάδα. Τα Alclad θεωρώ αποδίδουν καλύτερα λόγω σύστασης δεν χριάζονται αραίωση και δουλεύονται κατευθείαν απο το μπουκαλάκι τους. Σύν τοις άλλοις διατίθονται σε δεκάδες ''μεταλλικές'' αποχρώσεις και τα βρίσκεις παντού πανεύκολα. Δεν τα εχω χρησιμοποιησει ακομη μολις μου τελιωσει το επομενο βημα ειναι να παρω για να δω διαφορα κλπ γτ δεν αξιζουν εφοσον δημιουργουν θεματα
|
|
|
Post by alex78 on May 9, 2018 20:01:20 GMT 2
Δεν χρειάζεται να ξοδευτείς άσκοπα, για αρχή 3-4 ''βασικοί'' κωδικοί είναι υπεραρκετοί για την θεματολογία μας. Όταν φτάσει εκείνη η στιγμή μιλάμε.
|
|
|
Post by jvolume on May 11, 2018 12:57:34 GMT 2
Ναι εχω ριξει ασταρι της citadel μαυρη αποχρωση. με εβαλες σε πολλες σκεψεις με τη πρωτη ευκαιρια θα κανω μια προβα Ίσως η σύσταση των Citadel να μην είναι απόλυτα συμβατή με του χρώματος. Γενικώς χρειάζονται συχνα δοκιμές σε διαφορετικής σύστασης υλικά.
|
|
|
Post by czt on May 14, 2018 14:56:29 GMT 2
να θεσω και ενα ερωτημα ποιο πιστευετε ειναι καλυτερο aclad η xtreme metal?
|
|
|
Post by czt on Dec 12, 2018 6:49:52 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Dec 15, 2018 11:54:08 GMT 2
Ωραία η πρώτη προσπάθεια με το φλόκινγκ, ενώ το "αν δεν δοκιμάσεις δεν πρόκειται να μάθεις" είναι πραγματικά σοφή κουβέντα! Για την συγκεκριμένη τεχνική, εγώ ακόμη το σκέφτομαι (εδώ και πολλά χρόνια...) Στα καθίσματα, στο σημείο ένωσης των 2 χρωμάτων, νομίζω οτι αν τα περιποιηθείς λίγο με ένα πινελάκι, το αποτέλεσμα θα δείξει πολύ καλύτερο! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by czt on Dec 15, 2018 13:45:25 GMT 2
Ωραία η πρώτη προσπάθεια με το φλόκινγκ, ενώ το "αν δεν δοκιμάσεις δεν πρόκειται να μάθεις" είναι πραγματικά σοφή κουβέντα! Για την συγκεκριμένη τεχνική, εγώ ακόμη το σκέφτομαι (εδώ και πολλά χρόνια...) Στα καθίσματα, στο σημείο ένωσης των 2 χρωμάτων, νομίζω οτι αν τα περιποιηθείς λίγο με ένα πινελάκι, το αποτέλεσμα θα δείξει πολύ καλύτερο! Καλή συνέχεια! Πολυ σωστη παρατηρηση ! θα το κανω ! Νεκταριε απλα θα σε προτρεψω να μη το κανεις το φλοκιν με το χερι οπως εγω λεω να το κανω την επόμενη φορα με σουρωτηρη ευελπιστω να περναει. Ευχαριστω και εισάκουσα τη συμβουλή για 24 ουνιμογκ κατι καλο βρηκα!
|
|
|
Post by czt on Dec 24, 2018 23:02:13 GMT 2
Ενω καποιοι κανουν ρεβεγιον απολαμβανω λιγο ηρεμια και ησυχια κατι που δεν το περιμενα ετσι πηρα κοπιδι κοφτες κολλες και παμε για τερματισμο το πρωτο μου καμπριο και την ωρα που γραφω ακουω συνεντευξη του καταραμενου.(https://www.youtube.com/watch?v=RPKL4iLDpxQ)
Πρωτη φορα πλαισιο με μασκαρισμα καλα πηγε αλλα η χουλκ δυναμη μου ειχε σαν αποτελεσμα να κανω το τζαμι λιγο σαν σπασμενο. Μπηκαν οι θωλοι ετοιμαστηκαν φρενα και φλασ για τοποθετηση πιστευω στις προσεχεις ημερες πριν το 19 να εχουμε τερματισμο και φωτογραφηση απο το συνυθη φιλο υποπτο. Καλα χριστουγεννα με υγεια και οτι καλυτρο για ολους και για τις οικογενειες μας.
Υγ. Θα ηθελα ομως μια χαρη δωστε χαρα στους δικους σας ανθρωπους και δωστε κατι οτι πιο απλο σε καποιον που πιστευετε οτι του λειπει και θα του δωστε δυναμη για συνεχεια. Χρονια Πολλα!!!
Υγ.2. Στους εορταζοντες χρονια πολλα!
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 25, 2018 7:03:18 GMT 2
Άντε και το φάγαμε το φίδι Κωνσταντίνε! Καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by czt on Dec 25, 2018 9:02:57 GMT 2
Χρονια πολλα Κωνσταντινε! Ναι ερχετε η ωρα!!!! Αν και οι χαλκομανιες ειναι σαν πετσι και κανουν τα δικα τους αλλα πιστευω θα εχουμε ενα σεβαστο αποτελεσμα.
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 26, 2018 8:37:31 GMT 2
Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε και καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 27, 2018 9:47:40 GMT 2
Καλημέρα και Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε. Λίγη προσοχή και θα μπει στη βιτρίνα.
|
|