|
Post by gtziaf on Dec 4, 2017 18:06:47 GMT 2
H Lancia Stratos Stradale, η πολιτική έκδοση του θρύλου των Rally, που παρήχθη σε 492 μονάδες, για να πάρει έγκριση (omologation) το αυτοκίνητο για το ΠΠΡ, έκανε ένα σχετικά γρήγορο πέρασμα από τον πάγκο μου... Σαν βάση το κιτ της fujimi, σε έκδοση enthusiast, αφου περιέχονται αυτούσια τα πλαίσια από την Dino 246, για να χρησιμοποιηθεί ο V6 κινητήρας της Ferrari, στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Σαν συνέπεια αυτού, το κιτ έχει θέματα εφαρμογής και άρα κακή φήμη ανάμεσα στους μοντελιστές. Σε συνδυασμό με την σχετική σπανιότητα του πλέον, δεν αποτελεί την πρώτη προτίμηση για να φτιαχτεί μια Stratos Stradale, ιδίως μετά την έλευση πολύ πιο απλού κιτ της Hasegawa. Για να είμαστε όμως ειλικρινείς, το κιτ είναι δύσκολο μεν αλλά, με λίγο προσοχή, φτιάχνεται, σε αντίθεση με αυτά που θρυλούνται στα μοντελιστικά καφενεία Στη δική μου εκδοχή, προτιμήθηκε το italian green για την καρότσα, με ταμπά - μαύρο εσωτερικό. Επίσης, προστέθηκε λίγη καλωδιώση και 2-3 σωληνώσεις για να δοθεί ζωντάνια κάτω από το πίσω καπό... Η κατασκευή βρίσκεται αποκλειστικά στο φόρουμ μας, στον ακόλουθο σύνδεσμο... www.scalewheels-gr.com/thread/2426/lancia-stratos-stradale-fujimi-24Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και τα σχόλια. Καλή εβδομάδα
|
|
|
Post by alex78 on Dec 5, 2017 20:20:28 GMT 2
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Dec 5, 2017 22:51:29 GMT 2
Φανταστικη δουλεια Γιωργο σε αυτο το δυσκολο κιτ!! Μπροστα μου φαινεται οτι παραεκατσε χαμηλα,αλλα φανταζομαι οτι δεν θα γινοταν αλλιως.
|
|
|
Post by czt on Dec 7, 2017 23:12:04 GMT 2
παρα πολυ ωραιο το αποτελεσμα!!!
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 8, 2017 9:59:18 GMT 2
Τελικά ωραίο έγινε, παρόλες τις κάποιες ενστάσεις ... Και ίσως χρειάζεται να κάνουμε ένα brainstorming για το πώς θα καταφέρουμε να κάθονται σωστά οι υαλοκαθαριστήρες πάνω στα έντονα κυρτωμένα παρμπρίζ (το πρόβλημα το έχω αντιμετωπίσει κι εγώ πλειστάκις χωρίς να έχω βρει προς το παρόν λύση...). Μπράβο
|
|
|
Post by manos13 on Dec 9, 2017 21:36:49 GMT 2
Ωραίο χρώμα.Ωραία κατασκευή
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Dec 11, 2017 13:36:53 GMT 2
Υπέροχη Γιώργη!!! Εύχομαι σύντομα μία ίδια σε κόκκινο χρώμα να ποζάρει προκλητικά στη βιτρίνα σου...
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 12, 2017 18:40:13 GMT 2
Ευχαριστώ για τον σχολιασμό, συνφορουμίτες... Βαγγέλη, το χαμήλωσα μπροστά γιατί μου άρεσε σε κάποιες που είδα στο νετ και επειδή τονίζει το σφηνοειδές σχήμα του αμαξώματος. Η αλήθεια είναι ότι πολλές stradale σήμερα, προέρχονται από εκδόσεις rally (όπως το αυτοκίνητο στο βίντεο της εισαγωγής) και είναι κατσίκια. Αλλά για αυτό έχουμε να φτιάξουμε την Ακροπολική, οπότε διαφοροποιήθηκα στην πολιτική. Κωνσταντίνε αν χρησιμοποιήσεις PE για ολόκληρο τον υαλοκαθαριστήρα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Τον λυγίζεις και τελείωσε. Εγω επειδή δεν είχα έβαλα μόνο φωτοχαραγμένη λάμα. Έπρεπε να το ασχοληθώ πιο πολύ αλλά μου ξέφυγε. Τι να κάνω η μέρα μου έχει μόνο 24ώρες, προς το παρόν Απόστολε, κόκκινη εεε; Δεν θα ξεχωρίζει από τις φερράρες!!! Έλεγα μια κίτρινη, με μαύρες λεπτομέρειες... Τι λες; Να είστε καλά
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Dec 15, 2017 12:35:34 GMT 2
Απόστολε, κόκκινη εεε; Δεν θα ξεχωρίζει από τις φερράρες!!! Έλεγα μια κίτρινη, με μαύρες λεπτομέρειες... Τι λες;
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 27, 2017 12:50:59 GMT 2
Μπήκε στη λίστα Απόστολε. Ναι το γαλάζιο είναι κλασσική επιλογή...
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jan 1, 2018 12:34:37 GMT 2
Μπήκε στη λίστα Απόστολε. Ναι το γαλάζιο είναι κλασσική επιλογή... YESSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!
|
|