|
Post by AlexAmarandos on Jan 13, 2018 20:33:44 GMT 2
Αγάπιε πολύ όμορφη βγήκε η HD φίλε!
Είναι στα "αγαπημένα" προς αγορά για τρελές customιες!
Μπράβο και πάλι!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 7, 2018 18:52:48 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Πρώτο (λίγο) ουσιαστικό Post μετά από πολύ καιρό. Μου λείψε το χόμπυ πραγματικά πολύ και δυστυχώς δεν έιχα επιλογή. Πλέον ελπίζω να δραστηριοποιηθώ και πάλι για τους επόμενους μήνες μέχρι το καλοκαίρι. Αν θυμάστε η κυρία είχε μείνει ουσιαστικά στο 98% αφού περίμενα τις βαλβίδες της Adler's Nest, οι οποίες ήρθαν σε περίοδο που εγώ ήμουν δυστυχώς αλλού. Με την πρώτη ευκαιρία λοιπόν βάφτηκαν, τοποθετήθηκαν και μπήκε η χοντρή στη βάση της. Μιά γρήγορη φωτογραφία, μόνο και μόνο από ανυπομονησία να σας τη δείξω. Ελπίζω να μου κάνει τη χάρη αύριο ο καιρός και να βγάλει λίγο ήλιο για να μπορέσω να φωτογραφήσω σε καλύτερο φως. Μέχρι τότε, να είστε όλοι καλά. Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 7, 2018 19:00:03 GMT 2
Καλή επιστροφή κι επίσημα, Αγάπιε... Περιμένουμε τις φώτο στα ολοκληρωμένα. Δείχνει υπέροχη και η βάση σούπερ. Θα σε ρωτήσω λεπτομέρειες για αυτή από κοντά. Το σταντ , στο κέντρο, το έδινε το κιτ ;
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 7, 2018 19:35:31 GMT 2
George ναι φίλε το κεντρικό είναι του κιτ. Μπορεί να παραληφθεί και να πατήσει στον λειτουργικό πλαγιοστάτη αλλά είναι πολύ φινετσάτο και το προτίμησα.
Αγάπιος
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 7, 2018 20:20:46 GMT 2
Πολύ όμορφη κατασκευή Αγάπιε και πολύ ωραία βάση. Καλή επιστροφή και καλή συνέχεια
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 8, 2018 15:58:14 GMT 2
Καλωσόρισες και πάλι Αγάπιε και συγχαρητήρια για το τελικό αποτέλεσμα! Μια αδελφούλα της ήταν στην έκθεση, οπότε είχα την ευκαιρία να την μελετήσω από κοντά... Θηρίο... Και το κιτ δυσεύρετο, καθώς αυτή την εποχή είναι out of stock :-( Και στο επόμενο με το καλό!
|
|
|
Post by jvolume on Nov 9, 2018 12:22:13 GMT 2
Καλή επιστροφή Αγάπιε!! Κούκλα η Harley σου. Εντυπωσιακή τόσο σε μέγεθος όσο και σε εμφάνιση! Άντε ξεσκόνισε τα εργαλεία σου.
|
|
|
Post by pkout on Nov 9, 2018 16:11:05 GMT 2
Welcome back Αγάπιε, μπαμπάτσικο και χορταστικό μέγεθος
για ρίξε φώτο να την χαλβαδιάσουμε από περισσότερες γωνίες
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 10, 2018 12:08:58 GMT 2
|
|