|
Post by konstantinf on Nov 11, 2017 19:07:38 GMT 2
Πολλή δουλειά Αγάπιε και ταχύτατος ρυθμός! Χαίρομαι ιδιαίτερα για την επιλογή της "γυαλάδας" ... Και όλα με την συνήθη ποιότητα και ακρίβεια. Καλή συνέχεια! ΥΓ. Η ραφή στο λάστιχο δεν έφευγε με τίποτα, ε;...
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Nov 12, 2017 22:56:00 GMT 2
Αμάν! Είναι ζημιά το εργαλείο!!! Ειδικά η φωτό με τον ιμάντα μετάδοσης χύμα...
|
|
|
Post by alex78 on Nov 13, 2017 13:14:20 GMT 2
Τελικά φαίνεται πως το hobby γυμνάζει και σωματικά... Εντυπωσιακός όγκος όπως αναμενόταν άλλωστε και πολλή καλή δουλειά με τις αποχρώσεις του μαύρου.
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 13, 2017 17:28:48 GMT 2
Είσαι σφαιρόνι Αγάπιε. Ωραία πρόοδος. Με χαλάνε τα σωληνάκια της tamiya. Αλλά δεν ξέρω εάν οι εναλλακτικές τις top studio είναι ΟΚ στην κλίμακα. Αι΄σθηση περισσότερο παρά ουσία. Εσύ που το βλέπεις δια ζώσης, έχεις καλύτερη εικόνα και αναλόγως αποφασίζεις. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 3, 2017 19:52:35 GMT 2
|
|
|
Post by pkout on Dec 3, 2017 20:17:38 GMT 2
Γεια σου Αγάπιε, Όσο προχωράει τόσο πιο εντυπωσιακό γίνεται το θηρίο Έχω μια μικρή παρατήρηση ή μάλλον ερώτηση...... Έτριψες τα λάστιχα για να φύγει η ραφή με αποτέλεσμα να ματάρει και γίνει πιο ρεαλιστικό σε όψη το λάστιχο, σωστά? μέσα στην γράμμωση του πέλματος όμως φαίνεται να υπάρχει η αρχική γυαλάδα του ελαστικού, αυτό διορθώνεται ή φαίνεται έτσι λόγω φωτισμού για τις φώτο? Ρωτάω γιατί είναι θεριο το λάστιχο!!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 4, 2017 17:43:14 GMT 2
Πολύ ωραίες οι επεμβάσεις Αγάπιε, στο θεριό... Δες αν μπορείς να βρεις eyeballs για να αντικαταστήσεις τα ανάγλυφα του κιτ. Το ξέρω ότι τα Τ2Μ είναι δυσεύρετα αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by alex78 on Dec 5, 2017 20:15:39 GMT 2
Θαυμάσια προχωράει φίλε, καλή συνέχεια!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Dec 5, 2017 23:11:05 GMT 2
Πολυ ωραιο βγαινει Αγαπιε! Καλη συνεχεια φιλε!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 10, 2017 16:32:34 GMT 2
Γεια σου Αγάπιε, Όσο προχωράει τόσο πιο εντυπωσιακό γίνεται το θηρίο Έχω μια μικρή παρατήρηση ή μάλλον ερώτηση...... Έτριψες τα λάστιχα για να φύγει η ραφή με αποτέλεσμα να ματάρει και γίνει πιο ρεαλιστικό σε όψη το λάστιχο, σωστά? μέσα στην γράμμωση του πέλματος όμως φαίνεται να υπάρχει η αρχική γυαλάδα του ελαστικού, αυτό διορθώνεται ή φαίνεται έτσι λόγω φωτισμού για τις φώτο? Ρωτάω γιατί είναι θεριο το λάστιχο!!!! Καλησπέρα Παύλο, Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Όπως τα λες είναι ακριβώς. Θα μπορούσαν να γίνουν κάποια wash ή να mattάρει με pigments αλλά το φοβάμαι. Από τις εμπειρίες μου με χρώμα πάνω σε λάστιχα, έχω δεί ότι το ξερνάνε πολλές φορές και χαλάει το τελικό αποτέλεσμα, άρα διάλεξα να το αφήσω ώς έχει. Φυσικά με γυμνό μάτι δεν έιναι τόσο έντονη η διαφορά όσο με το φωτισμό της φωτογραφίας. Πολύ ωραίες οι επεμβάσεις Αγάπιε, στο θεριό... Δες αν μπορείς να βρεις eyeballs για να αντικαταστήσεις τα ανάγλυφα του κιτ. Το ξέρω ότι τα Τ2Μ είναι δυσεύρετα αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Καλή συνέχεια Γιώργη, Σε ευχαριστώ, αν και πιστεύω ότι δεν χρήζουν αντικατάστασης τα συγκεκριμένα κομμάτια, λόγω καλής χάραξης που αναδεικνύεται με wash, πήρα τη συμβουλή σου και έψαξα. Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο στην κλίμακα (1/6). Θαυμάσια προχωράει φίλε, καλή συνέχεια! Αλεξάκο σε ευχαριστώ φίλε. Πολυ ωραιο βγαινει Αγαπιε! Καλη συνεχεια φιλε! Βαγγέλη σε ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να σου αρέσει και το τελικό. Πάμε λοιπόν να δούμε και το τελευταίο up. Συνεχίζοντας από το προηγούμενο, ολοκληρώθηκε ο εμπρός τροχός με την ανάλογη γυμναστική, βάφτηκε το κέντρο, προστέθηκε ο δίσκος και αναμένει την τοποθέτηση στο πιρούνι: Μετά από μερικές δοκιμές χρώματος και λίγη έρευνα στο νετ, κατέληξα εδώ: Βάφτηκαν, γυαλίστηκαν και κερώθηκαν. Στο φτερό πίσω προστέθηκε η πινακίδα και το πίσω φανάρι. Εν τω μεταξύ, μου ήρθε δεματάκι στο ταχυδρομείο με αυτά μέσα: Παραγγέλθηκαν απο κίνα μέσα Οκτώβρη και φυσικά με τα μαγικά μας ταχυδρομεία ήταν ένα μήνα στάσιμα στο Ελ. Βενιζέλος (Μεγάλη προσοχή παιδιά όσοι παραγγέλνετε ακόμα από χώρες εκτός ΕΕ) Τέλος, δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες από τα ενδιάμεσα στάδια, προστέθηκαν στη μηχανή το πίσω φτερό, το ντεπόζιτο, τα εμβλήματα, η κεντρική κονσόλα, οι τάπες βενζίνης, το τιμόνι με τα παρελκόμενα, οι σέλες με τα σαμάρια (χρειάστηκαν μια μιρκομετατροπή, αν θέλει να τα πάρει κάποιος να ξέρει είναι πολύ μακριά), το εμπρός φτερό, καθρέφτες, φλάς και τέλος τα προστατευτικά της εξάτμισης. Και φτάσαμε κάπου εδώ: Και κάπου εδώ τελειώνει μια κατασκευή που ευχαριστήθηκα όσο λίγες. Σε κάποια φάση θα προστεθούν οι μεταλλικές βαλβίδες της Adlers Nest που βρίσκονται στο δρόμο. Και Θα πρέπει να φωτογραφηθεί στο πατρικό. Μέχρι τότε ψάχνω τρόπο να το μεταφέρω γιατί είναι ΜΕΓΑΛΟ το άτιμο. Και έχοντας φτάσει στο τέλος της κατασκευής, θα ήθελα να γράψω μερικές από τις σκέψεις μου για το κίτ που ίσως είναι χρήσιμες για τους υπόλοιπους. Αν κάποιος σκέφτεται την αγορά του συγκεκριμένου κίτ και τον απασχολούν τα χρήματα, η προσωπική μου άποψη είναι ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ. Έχοντας φτιάξει αρκετά κιτ μοτοσικλετών έχω να σας πώ ότι είναι κάτι εντελώς διαφορετικο. Με διάχυτη την αίσθηση της ποιότητας σε κάθε κομμάτι του, ακόμα και στις οδηγίες. Συγκεντρωτικά θα έλεγα ότι είναι μια πολύ όμορφη μοντελιστική εμπειρία που δεν μπορώ να έχω συνεχώς λόγω (χρόνου/κόστους), αλλά παρόλα αυτά αξίζει το κόστος και με το παραπάνω και θα ήθελα σίγουρα να κάνω κάτι ανάλογο στην κλίμακα στο μέλλον. That's All Folks. Να είστε όλοι καλά και υγιείς πάνω απ' όλα. Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 11, 2017 11:48:20 GMT 2
Κάπου έχασα ένα update Αγάπιε, αλλά ούτως ή άλλως δεν θα είχα και τίποτα να παρατηρήσω... Τέλεια κατασκευή και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό! Αξιοποίησες στο έπακρο την ποιότητα του κιτ και τις δυνατότητες της μεγάλης κλίμακας. Θερμά συγχαρητήρια, και στο επόμενο με το καλό!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Dec 11, 2017 13:11:37 GMT 2
Έτριψες τα λάστιχα για να φύγει η ραφή με αποτέλεσμα να ματάρει και γίνει πιο ρεαλιστικό σε όψη το λάστιχο, σωστά? μέσα στην γράμμωση του πέλματος όμως φαίνεται να υπάρχει η αρχική γυαλάδα του ελαστικού, αυτό διορθώνεται ή φαίνεται έτσι λόγω φωτισμού για τις φώτο? Καλημέρα Παύλο! Εάν πάρει μία παλιά οδοντόβουρτσα και τρίψει τα λάστιχα, θα αποκτήσουν ομοιόμορφη εικόνα τόσο το πέλμα του ελαστικού, όσο και το εσωτερικό των αυλακώσεων.
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Dec 11, 2017 13:13:00 GMT 2
Μπράβο Αγάπιε! Κουκλί έγινε φίλε!!! Περιμένω τις καλές φωτογραφίες...
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 11, 2017 18:11:19 GMT 2
Είσαι γρήγορος Αγάπιε. Φανταστικό αποτέλεσμα και ωραία επιλογή χρώματος. Πραγματικά ανυπομονώ για την τελική φωτογράφηση. Πολλά Μπράβο
|
|
|
Post by alex78 on Dec 13, 2017 21:30:22 GMT 2
Γρήγορος & αποτελεσματικός όπως πάντα φίλε, πανέμορφο το ''θηρίο'' με ταιριαστό χρώμα (το μπλεδάκι ποιό είναι...?).
|
|
|
Post by pkout on Dec 18, 2017 20:34:06 GMT 2
Καλησπέρα Αγάπιε, Πάρα πάρα πολύ ωραίος ο χοντρούλης, και σε χορταστικό μέγεθος Τώρα για την μεταφορά, μήπως να νοικιάσεις το τετραξονικό του Νεκτάριου?
|
|