|
Post by alex78 on Apr 22, 2018 17:06:21 GMT 2
Όμορφα όλα και με την περιποίηση που τους αρμόζει! Έξυπνη η ιδέα της εργαλειοθήκης, αλήθεια υπήρχε στο πραγματικό? Τα εργαλεία είναι...? Ηδη περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο Σ/Κ...
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 22, 2018 17:14:22 GMT 2
Κωνσταντίνε, αξιομνημόνευτη δουλειά στο ταίριασμα όλων αυτών των υλικών και στην απόδοση τους στο μοντέλο. Κάτι μου μόνο αυτονόητο είναι. Πολλά μπράβο κι από μένα. Δες τη θέση του τζαμιού στο φως, γιατί από τη φώτο δεν καταλαβαίνω μήπως θέλει λίγο καλύτερο ταίριασμα. Και τέλος μια ακόμη από τις προτάσεις μου. Στο εμπόριο κυκλοφορεί το πολύ καλό σε σπρέι της, gunze, το 513. Θα σου πρότεινα να το χρησιμοποιείς πάνω από το βάψιμο σου και να γυαλίζεις αυτό αντί το χρώμα σου. Σίγουρα θα έχεις ένα καλύτερο ποιοτικά και με πιο βάθος αποτέλεσμα στα μέρη του αμαξώματος, χωρίς να ξεφύγεις από την τεχνοτροπία που ακολουθείς. Καλό τελείωμα
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 22, 2018 17:30:13 GMT 2
Παρεμπιπτόντως, υπάρχουν κάποιες μικρές γραντζουνιές στο παμπρίζ που μπορούν να εξαλειφθούν ή είναι λόγω φωτό; Ευχαριστώ πολύ Φάνη! Τα τζάμια του παρμπρίζ μέχρι την τοποθέτησή τους ήταν τυλιγμένα με μεμβράνη κουζίνας, οπότε γρατζουνιές μάλλον αποκλείονται. Αυτό που φαίνεται είναι βρόμισμα. Ούτως ή άλλως, σ' αυτό το στάδιο ξεμοντάρισμα για επιδιόρθωση αποκλείεται, οπότε θα δοκιμάσω μπατονέτα με βενζίνη καθαρισμού κι ό,τι δώσει...
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 22, 2018 17:32:48 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Αλέξη! Έξυπνη η ιδέα της εργαλειοθήκης, αλήθεια υπήρχε στο πραγματικό? Τα εργαλεία είναι...? Η εργαλειοθήκη είναι ιδέα του υποφαινόμενου. Τα εργαλεία ωστόσο υπήρχαν στο κιτ...
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 22, 2018 17:37:03 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο! Δες τη θέση του τζαμιού στο φως, γιατί από τη φώτο δεν καταλαβαίνω μήπως θέλει λίγο καλύτερο ταίριασμα. Εδώ είναι η περίπτωση της στραβομάρας του γιαλού ή του αρμενίσματος. Μάλλον είναι ασύμμετρα και το πλάισιο και το τζάμι, αλλά προς αντίθετες κατευθύνσεις. Οπότε το αποτέλεσμα αντιστοιχεί στο βέλτιστο εφικτό... Το γνωρίζω, σημειώθηκε για το επόμενο που θα γυαλιστεί (όχι τον κινητήρα στο GB).
|
|
|
Post by nektarios on Apr 24, 2018 20:28:16 GMT 2
Η εργαλειοθήκη μού άρεσε πολύ!! Καλά τελειώματα, φίλε!
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 28, 2018 8:52:23 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Νεκτάριε, να 'σαι καλά!
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 28, 2018 9:01:06 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 28, 2018 10:07:06 GMT 2
Εξαιρετικό Κωνσταντίνε. Η δουλειά σου φαίνεται. Πολλά μπράβο ΥΓ. Για τα επόμενα... Αν έβαφες το firewall άλλο χρώμα π.χ. μαύρο νομίζω θα έκανε αντίθεση και θα έδειχνε πιο όμορφο το αμάξωμα όταν το καπό είναι ανοιχτό. Δεν ξέρω τι λένε και οι υπόλοιποι, αλλά μπορείς να το δοκιμάσεις σε επόμενη παρόμοια κατασκευή.
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Apr 28, 2018 11:23:09 GMT 2
ΣΟΥΠΕΡ Κωσταντινε ΜΠΡΑΒΟ!!
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 28, 2018 19:05:13 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο και Κομνηνέ! Αν έβαφες το firewall άλλο χρώμα π.χ. μαύρο νομίζω θα έκανε αντίθεση και θα έδειχνε πιο όμορφο το αμάξωμα όταν το καπό είναι ανοιχτό. Σε προηγούμενες παρόμοιες κατασκευές το πυρόφραγμα ήταν τω όντι σε διαφορετικό χρώμα (αλουμίνιο). Εδώ όλες οι φωτό αναφοράς που κοίταξα το είχαν στο ίδιο χρώμα με την καρότσα...
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 28, 2018 20:51:10 GMT 2
Wow! Φοβερό Κωνσταντίνε! Πανέμορφη δουλειά. Χορταστικό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 28, 2018 21:02:09 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Φάνη! Όπως έχω ξαναπεί, έχει τις ατέλειές του, αλλά δεν πειράζει αφού σας αρέσει!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 29, 2018 20:05:48 GMT 2
Ελπίζω να διαθέτεις τρέιλερ για να μετακινηθεί το θηρίο στην παραλιακή και να πάει στην επίσημη φωτογράφηση με φόντο την θάλασσα τώρα που άλλάξαν τα πράγματα στα ιστορικά αυτοκίνητα.
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 29, 2018 20:43:29 GMT 2
Μας τα δυσκολεύουν συνέχεια τα πράγματα για μας τους αντικάδες Αλέξη... Ευχαριστώ πολύ για το αδιάλειπτο ενδιαφέρον σου κατά την διάρκεια όλης της κατασκευής!
|
|
|
Post by konstantinf on May 5, 2018 9:35:02 GMT 2
Καλημέρα φίλοι μου! Με αυτή την τελευταία ανάρτηση κλείνει και επίσημα αυτή η κατασκευή μετά από 6 μήνες δουλειάς. Σας ευχαριστώ όλους για το συνεχές ενδιαφέρον σας και τις χρήσιμες παρατηρήσεις και συμβουλές και σας παρουσιάζω την Mercedes στο κουτί της: Σύντομα οι φωτογραφίες στη φύση στα τελειωμένα. Καλό ΣΚ σε όλους!
|
|