|
Post by gtziaf on Nov 2, 2011 20:17:03 GMT 2
Το παρόν θέμα αφορά την γνωστή, μεγάλη και φυσικά ακριβή 599 GTB. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έκανε και κάνα τρελό κλικ, μέχρι που την είδα ζωντανά… Το κιτ ανήκει στη γνωστή σειρά της Fujimi χωρίς κινητήρα, σωστό σχήμα και καλή σχετικά λεπτομέρεια, ιδίως αν το συγκρίνεις π.χ. με τα κιτ των Maranello ή των F355, από τα οποία είναι κλάσεις ανώτερο. Βέβαια έχει τα λαθάκια του και τις παραλήψεις του, αλλά κάτι τραγικό... Γενικά ήταν μια ευχάριστη κατασκευή, που την απόλαυσα, παρόλο που έγινε κάπως βιαστικά… με συνέπεια να έχει κάποια ποιοτικά θεματάκια. :wink: (έτσι φορτώνεις την αμπαλοσύνη στη βιασύνη ;D … Επίσης μου άρεσε πολύ η απόχρωση του Mica Red της Tamiya, που χρησιμοποιήθηκε στο αμάξωμα και δυστυχώς δεν φαίνεται σωστά στις φώτο. Συνήθως δεν περιεργάζομαι τα τελειωμένα μοντέλα μου και τα πετώ στην βιτρίνα για να ξεκινήσω το επόμενο. Στην 599, έριξα και μια 2η ματιά. Ελπίζω να σας άρεσε και εσάς. Να είστε όλοι καλά. Με φιλικούς-συναδελφικούς χαιρετισμούς…
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Nov 2, 2011 22:20:41 GMT 2
Εμενα παντως που την ειδα στην εκθεση μου αρεσε πολυ!! Οσο για την πραγματικη την εχω δει και'γω απο κοντα και δηλωνω ερωτευμενος!
|
|
|
Post by jvolume on Nov 3, 2011 10:19:27 GMT 2
Πράγματι οι φωτογραφίες την αδικούν.Το Mica red ειναι υπέροχο χρώμα και εχει στρώσει πολύ καλα.Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το μεγεθός της.Μου φάνηκε τεράστια στην έκθεση σε σχέση με την ALPINE και τις παραδίπλα F50. Απο κοντά δεν είχα την χαρά ακόμα να την απολαύσω.
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 4, 2011 21:46:49 GMT 2
Επιβεβαιωνω κ εγω με τη σειρα μου, μιας κ την ειδα στην εκθεση, το ποσο κομψη ειναι!! Συγχαρητηρια Γιωργο!!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 4, 2011 22:26:58 GMT 2
Σας ευχαριστώ παίδες...
|
|